Laatste nieuws

ADO-spits Immers wacht mogelijk schorsing

21 maart 2011
Geen reacties


(meer…)

Share

Comments

comments

26 reacties

 1. Als deze mafketel niet geschorst word , meet de KNVB weer met 2 maten zoals we helaas wel gewend zijn.
  Aanpakken die blonde …………

 2. Knap van die knakker moet trots zijn op wat hij stond te roepen. Ja KNVB wat gaan we hier aan doen, of mag dit van jullie. Het is te gek voor woorden wat hier gebeurde

 3. snap niet waarom die immer geen doodschop kreeg in de laatste minuten..

  Die vd brom is ook nep!!

 4. Laten we ons niet gaan verlagen tot iemand als Immers zijnde, die jongen heeft een beperkt verstand en spoort niet helemaal! Er zullen echt wel gepaste maatregelen hier tegen worden getroffen!

 5. Joh immers krijgt wel een schorsing..

  Was het nou Theo Janssen of Luuk de Jong die dit over Ajax zong,
  dan werd het door de vingers gezien.. want die moeten kampioen worden..

 6. John van der Brom staat er bijna naast geloof ik. In plaats van dat hij zich omdraait en een biertje zuipt moet die het lef hebben om te zeggen, dat die effe normaal moet doen. Mja..

 7. Waarom zingen de meeste clubs altijd (helemaal niets helemaal niets in AMSTERDAM) terwijl hun helemaal niks winnen?
  Ligt het nou aan mij of aan!!!!!!!!!!!

 8. Beste ajaxappie7 dat is simpel hoor. Dat noemen ze jaloers zijn op onze club. Misschien moet afcawes even naast meneer Immers gaan staan dat is van het zelfde niveau.

 9. Ik meen mij nog te herinneren dat een hoop mensen hier laaiend enthousiast waren over de uitspraken van ene Jan Vertonghen na de gewonnen bekerwedstrijd tegen 010?
  En toen stond ene Martin Jol ernaast met brede grijns?

  Laten we dan niet ineens hypocriet gaan doen.

  Hoewel dit absoluut geen teken is van professioneel gedrag, is het wel een teken van vechtersmentaliteit, onvoorwaardelijke clubliefde en antipathie jegens je aartsrivaal.

  Liepen er bij Ajax maar meer van dat soort vechtjassen rond.

 10. En vertel eens T.J. wat gebeurde er in het land toen Vertonghen begon te zingen? heel het land werd gek en Vertonghen kreeg een forse schorsing.

  Ik ben het wel met je eens dat wij niet schijnheilig moeten gaan doen nu. Maar Immers verdiend minstens een even hoge schorsing als Jan Vertonghen.

 11. Nou sorry hoor T.J. Natuurlijk is en was het niet goed wat Vertonghen riep. Echter wat hier gebeurd door die speler(s) van ADO Den Haag is van en andere orde!!!!!!!!

 12. @Redactie @Lezers
  Hier is het orginele filmpje dat door een Hagenees offline werd gehaald: http://www.youtube.com/watch?v=hOvzU2KH6Xc geen dank! AFCA

 13. Deze speler moet veel langer dan vertonghen worden geschorst
  wat dit was gewoon racistisch en dat van Jan niet

 14. wat een eikel
  we kunnen better op ado jacht gaan :s

  man die gast moet zicht juiste netjes gedraagen als voetbaler
  hoop dat die iets van 3/4 krijgt

 15. Ik ben van mening dat de wedstrijd omgezet moet worden naar winst voor Ajax en 9 punten aftrek 0voor DEN Haag, door de KNVB. afstraffen die benden.

 16. @ TJ – een liedje met het woord KUT is wel iets minder erg dan schelden met een ziekte als het magische K woord. Immers gaat er niemand dood aan kut. Ik vind het behoorlijk erg dat een voetballer die speelt in de eredivisie dat het KIKA fonds sponsort met dat woord gaat schelden, supporters oke, voetballers nee, die hebben een voorbeeld functie Ado zou Immers zijn contract moeten ontbinden. Dit gaat te ver dit doe je niet al voetballer. Zing dan kut Ajacieden ofzo? En zingen we gaan op Jodenjacht is haat zaaiend en verboden volgens de wet. Je gaat niet op jacht naar een bepaalde geloofsovertuiging. En als je Ajax bedoeld moet je dat anders brengen. Waardeloze voetballer

 17. http://www.youtube.com/watch?v=hOvzU2KH6Xc
  hier het filmpje…

  die klote immers moet zelf eerst lere voetballe,
  stomme mongoool

 18. Op deze site lees ik reacties op die Immers dat ik denk jongens niet doen. Verlaag jezelf niet tot het niveaui vandit persoon. Gaat er ver boven staan en kijken wat de KNVB hier mee doet.

 19. Jogens lees net op vi dat knvb een onderzoek is gestart naar Immers, Vicento, van der Brom en het bestuur wordt gevraagd op een schriftelijke reactie. De knvb houd vast aan de term ‘Jodenjacht’ ligt het aan mij of was dat nog de minste van de 2 of word die ziekte weer door de vingers gezien? of ben ik doof?

 20. Hier is het ook te zien!
  http://www.youtube.com/watch?v=cCFgY6xyI98

 21. ach, KNVB is net als de FIFA corrupt…

  ik heb er weinig vertrouwen in en verwacht hooguit een wedstrijd voorwaardelijk.

 22. Wat een geneuzel weer. Laat die jongens even blij zijn en feest vieren. Liedje erbij zingen voor de sfeer. Net als bij Jan zou dit gewoon intern besproken moeten worden en het daarbij laten.

  Dit hoort er toch gewoon bij zeg. We zingen/ zeggen allemaal domme dingen in feestvreugde en/ of met drankje op. Stelletje matennaaiers ook op dat feestje btw. Houd dit gewoon intern en kop erover dicht. Nu hebben we alleen maar verliezers.

 23. Die lelijke nazikop moet eraf!!!!!Als die gore hufter 1 stap in A”dam zet is ie eraan. Wat gaan we doen aan dit uitschot?

 24. Ik ben een fanatieke Ajax fan sinds jaar en dag , maar vind ook dat dit niet kan, precies hetzelfde geld voor Jan Verthongen destijds in Rotjeknor, ook ik ben erg emotioneel en kwaad na de zoveelste nederlaag en ook ik kan me moeilijk beheersen dan,maar toch het hoort niet en zeker als speler niet.
  Blijft bij mij 1 groot vraagteken achter , als hij word geschorst hebben wij er alleen maar nadeel van, ze worden er minder sterk door en toekomstige tegenstanders ( onze concurrentie )hebben dus wederom een voordeel.

 25. De beste straf is een daverende geldboete, over te maken naar een liefdadig doel. Om de heren daarnaast te verplichten, een jaar lang, liefst in een Joods verpleeghuis, drie dagen in de week als interieur verzorger uiteraard zonder vergoeding werkzaam te zijn.
  Van een schorsing door de KNVB profiteer immers alleen maar Twente

 26. Zowel de hoogst mogelijke boete als de spijtbetuigingen zeggen me weinig.
  De boete is puur een formaliteit , die ze misschien wel afgeven naar de buitenwereld , daarmee kunnen ze alle kanten op.( geven ze hem wat extra premie en weg boete ) en de spijtbetuiging dient puur om strafvermindering of geen straf te krijgen.
  In vergelijking met wat Jan deed ( kakkerlakken zingen ) is dit vele malen erger en de straf dient dan ook dienovereenkomstig te zijn.
  Als de KNVB dit niet zwaarder straft snappen ze er in Zeist ook helemaal niks meer van , ook al twijfel ik daar al lange tijd aan.