Laatste nieuws
Selectie Ajax voor duel met Barcelona (oktober 20, 2014 8:11 pm)
Sigthorsson blij met doelpunt (oktober 20, 2014 10:04 am)
De Boer: ‘Twee punten verloren’ (oktober 19, 2014 1:16 pm)
Ajax speelt gelijk na matige eerste helft (oktober 18, 2014 10:36 pm)
Wedstrijdpraat: FC Twente – Ajax (oktober 18, 2014 8:38 pm)
De Boer niet beschikbaar voor Oranje (oktober 18, 2014 7:56 am)
De Boer houdt vertrouwen in Sigthorsson (oktober 18, 2014 7:43 am)
Huawei nieuwe sponsor Ajax Cape Town (oktober 17, 2014 2:55 pm)
Selectie Ajax voor duel met FC Twente (oktober 17, 2014 2:17 pm)

Ajax-directie profiteert van transfers

5 maart 2011
Geen reacties


(meer…)

Share

Comments

comments

13 reacties

 1. Schiet toch een end op. Volgens de directie is het alleen om de kosten te drukken, maar het zal mij niet verbazen als het om hun EIGEN portomonee gaat. Zo kunnen ze ZELF meer verdienen.

 2. Ja, ik zei het net al in een ander topic, dit is heel krom. Niet omdat ze een bonus krijgen, want met zo’n regeling is niks mis, maar er moeten wel voorwaarden aan gesteld worden om situaties als deze te voorkomen. Het is namelijk niet aan de supporters te verkopen dat de drie bestuurders een bonus voor zwarte cijfers krijgen, terwijl ze op bestuurlijk vlak zoveel fouten hebben gemaakt. Er zijn verkeerde spelers gehaald, de vorige trainer bepaalde veel te veel beleidsmatige zaken (cock werd z’n assistent, van der Dussen trainer in de jeugd en van der Zee werd door Jol tot hoofdscout gebombardeerd) de zaak met van der Zee is volledig uit de hand gelopen en de selectie is enorm verzwakt achter gelaten waardoor kansen op een titel veel kleiner zijn geworden en Suarez en Urby brachten beide toch iets moois waar je voor naar het stadion kwam en dat mis je dus ook. Kortom zat redenen waarom de heren hier vanaf zouden moeten zien. Ik verwacht echter dat dit niet gebeurt…

 3. Bah ik moet hier echt van kotsen!

 4. Als jullie zo Ajax hart hebben dan zijn jullie een paar echte kerels, als jullie je Ajax hart dan laten spreken. Zie van Die Bonus af dan kweek je ook een beetje krediet bij de supporters. Want zakken vullers lopen er genoeg rond in Nederland die hebben wij bij Ajax niet nodig. Leer eerst maar eens van jullie kapitale blunders. Ik zou het schandalig vinden als ze het toch accepteren. Doen ze het toch dan is er ook voor jullie maar een remedie, gaat aan het eind van het seizoen samen met El Hamdaoui de Arena uit. Cruijff zet jij de poppetjes dan maar op zijn plek. dan weet ik zeker dat er mensen komen te zitten met een echt AJAX HART.

 5. De drie ton premie alleen bij kampioenschap is een hele goede zaak aangezien dat aanzienlijk scheelt in je kosten. Maar directeuren moet ook alleen verdienen bij een kampioenschap niet bij een transfer.

 6. Je zal maar speler van Ajax zijn, een bonus met de directie afspreken bij een kampioenschap en diezelfde directie verkoopt doodleuk de beste speler in de winterstop en koopt er niets voor terug. waardoor je waarschijnlijk dat kampioenschap kan vergeten. Ik zou me behoorlijk gepakt voelen.
  Verder sluit ik me helemaal aan bij @Tedje. Kennelijk mag je een heleboel bestuurlijke blunders maken, maar als je dan een flinke (in mijn ogen nog steeds veel te lage) transfersom voor je beste speler opstrijkt en de balans weer positief is krijg je een bonus. Belachelijk. Voor Suarez had IK ook een boel geld kunnen krijgen, dat is niet zo moeilijk.

 7. Dit soort lamzakken (Slop: 2 keer een sluitende begroting in een decennium, Van den Loog: Verantwoordelijkheid afschuiven, van der Aat: berucht vanwege zijn slechte communicatie met sponsors en supporters) verdienen helemaal geen bonus. Geef dit soort lui een 13e maand, net als andere Nederlanders. Ze zijn goed in het recht praten van wat krom is.

 8. Het is zeker krom maar dat wisten we toch al dat alleen de directie dit jaar bonussen zou pakken daarom is Suarez verkocht en niks voor terug gehaald daarom zijn de contracten van sommige spelers van afgelopen seizoen niet verlengt, alleen om de kosten zo te drukken dat de directie hun bonussje op kan halen aan het einde van het seizoen.
  Van de Boog en maaten jullie zijn gewoon criminelen.

 9. Dit is dus de reden dat er geen spelers gekocht zijn in de winter..en de reden dat wij die dure kaartjes moeten kopen…laat ze lekker die bonus ergens stoppen waar de zon niet schijnt.Het kapitaal hoort op het veld te staan, niet in de zakken van die lamzakken.

 10. Dat wij steeds zingen.JODEN JODEN JODEN.Dat krijgt nu wel een hele nare bijsmaak.

 11. daar is 1 woord voor ZAKKENVULLERS

 12. Wat een stemmingmakerij dit artikel. Dit is toch de essentie van een bonus systeem. Een werkgever bespreekt met zijn werknemer wat de doelstellingen zijn en als die gehaald worden verdient de werknemer een bonus. Dat is heel normaal. Daar is niets gek aan. De RC heeft met de directie doelstellingen af gesproken en het is de taak van de directie om die te halen. Daar zijn ze voor ingehuurd. Zoals een spits wordt ingehuurd om doelpunten te maken of een heel team om sportieve successen te boeken. Er is dus niets geheimzinnigs of crimineels aan. Het is een transparante afspraak.

 13. Dat luis Suarez verkocht is vind ik alleen maar goed.

  Suarez had aangegeven weg te willen en aangezien hij vorig jaar zoveel heeft gegeven voor Ajax en hij bij zijn transfer naar Ajax een abritragezaak had aangespannen moest je hem wel laten gaan.

  Hij had het verdiend en ik vind dat die hoge pietjes van Ajax het goed hebben gedaan (26,5 mill is niet niets)

  Urby had aflopend contract en die premie voor resultaten is verder alleen maar goed. Dan worden spelers beloond als je een prijs winnen.