Laatste nieuws
Selectie Ajax voor duel met Barcelona (oktober 20, 2014 8:11 pm)
Sigthorsson blij met doelpunt (oktober 20, 2014 10:04 am)
De Boer: ‘Twee punten verloren’ (oktober 19, 2014 1:16 pm)
Ajax speelt gelijk na matige eerste helft (oktober 18, 2014 10:36 pm)
Wedstrijdpraat: FC Twente – Ajax (oktober 18, 2014 8:38 pm)
De Boer niet beschikbaar voor Oranje (oktober 18, 2014 7:56 am)
De Boer houdt vertrouwen in Sigthorsson (oktober 18, 2014 7:43 am)
Huawei nieuwe sponsor Ajax Cape Town (oktober 17, 2014 2:55 pm)
Selectie Ajax voor duel met FC Twente (oktober 17, 2014 2:17 pm)

‘Ajax geïnteresseerd in Gianni Zuiverloon’(meer…)

Share

Comments

comments

15 reacties

 1. Nee lijkt me geen goed idee.

 2. Daar heeft Ajax nu zelf al veel betere spelers rond lopen. Een middelmatige en soms zwakke verdediger die bij geen een club een basis plaats heeft weten te veroveren.Het zal wel weer een fabeltjeskrant verhaal zijn.

 3. En weer meer namen, speel je niet en zit je op de bank dan moet je goed genoeg zijn voor Ajax is blijkbaar het motto. Geen goed plan dus, eerst onze eigen bankzitter El Hamdoei maar eens uitverkopen.

 4. Als Greg vertrekt heb je wel een nieuwe rechtsback nodig, alleen van Rhijn en Ligeon is een te dunne bezetting. Of Zuiverloon een geschikte speler voor Ajax is weet ik niet, ik heb hem al een tijd niet aan het werk gezien.

 5. Alderweireld kan ook op rechts als dat nodig is maar dan moet je in het centrum wel Moisander en Nuytink hebben.
  Ik zou gewoon beide spelers halen samen met Poulsen dan ben je achter klaar en heb je geen Zuiverloon nodig.

 6. @ casey, mee eens. Ik ben ook voor het aantrekken van 3 verdedigers. Anders heeft Ajax een hele dunne bezetting in de achterhoede. Poulsen (gevecht aangaan met Boil. voor vaste LB), Donk (stand-in voor Alderw., of beetje rouleren) Moisander of Chivu (vervanger Verton.)

 7. Als je Chivu aan wil trekken dan heb je een vervanger nodig van een vervanger.Chivu heeft nog niet de helft gespeeld dit seizoen van de competitie.En speelde hij wel dan was het matig tot zwak. Helaas is deze jongen gewoon op en versleten .Hij is meestal ziek zwak of misselijk. Dat is dus een onkostenpost van ik weet niet wat met weinig rendement. Jammer want het is een wereld gozer.

 8. Weet iemand of Ryan Donk nog in beeld is als vervanger van verthongen. Hij komt uit de ajax jeugd, is lang, sterk, technish en bikkelhard. En is transfer vrij.En hij wilt graag naar Ajax en is gemotiveerd en in de kracht van zijn leven 26 jaar.

 9. ik zie niks in donk én deze meneer zuiverloon, ik hoop niet dat ie komt. hooguit voor de bank want ligeon is nog niet goed genoeg voor het eerste

 10. Deze man moet gewoon heel goed die luxe bank bij Ajax warm houden. Ricardo speelt volgend seizoen gewoon lekker op die verdiende rechtsback positie

 11. Of die verhalen nu waar of niet waar zijn is onbelangrijk.
  De meeste reacties zijn, net zoals bij de komst van Boerrigter, Ooijer en niet te vergeten bij de terugkeer van Vertonghen uiterst negatief
  Een beetje vertrouwen in het aankoopbeleid van de huidige verantwoordelijke mensen bij Ajax mag toch wel worden verwacht van de supporters.
  En als Chivu er niets meer van zou kunnen kwam hij in Italie echt het veld niet meer in.

 12. Precies Toean en daarom is hij al heel lang geen eerste keus meer. Daarbij kan ik mij slecht herinneren dat er over de komst van Derk negatief werd gedaan.En kritiek op Jan dat was in de periode dat hij zwak presteerde.Enkel Ooijer daar hadden we een hoop kritiek op maar verleden week daar dan ook volmondig aan toegegeven dat hij het prima heeft gedaan.Dus waar jij die juist vaak commentaar heeft die wijsheid vandaan heeft is mij een raadsel.

 13. @Harry Nak
  Het jammere is dat zijn reacties altijd beginnen met geklaag over andermans mening. Als ie daar nou gewoon eens mee zou stoppen dan kunnen we misschien eindelijk eens inhoudelijk met hem discussiëren.

 14. Nee, met Gianni gaan we geen enkele stap vooruit. Helaas! Cheers!

Laat een reactie achter

Current ye@r *