Laatste nieuws

“Ajax heeft betere spelers dan Feyenoord”

26 januari 2012
Geen reacties


(meer…)

Share

Comments

comments

16 reacties

 1. Dat zeker, maar dat zullen ze dan ook moeten laten zien! Op naar de Kuip, maak ze af Godenzonen!

 2. Als er geen geblesseerde waren dan was dan was ik het met je eens nu moet ik het eerst nog zien. Frank stuur ze nu eens het veld op met en nu vreten jullie al het gras in de Kuip op. Laat zien dat je Ajax bent. Ik woon in een deelgemeente van Rotterdam ik erger mij kapot aan die arrogante uitspraken van die lui. Een ding is wel waar heel de Kuip is uit verkocht en die rampdebielen gaan hele maal uit hun dak hoor. Dus er is een ding wat jullie moeten doen dat is winnen.

 3. Feyenoord heeft een beter team. Samenspel is stukken beter, hoewel bij het wegvallen van 1 speler (die spits) Feyenoord gelijk lijkt in te storten.

  Bij Ajax ontbreekt het aan instelling.

 4. Ja kwalitatief hebben we betere spelers. Maar qua inzet passie en beleving is die club uit rotterdam toch veel en veel beter dat was in de thuiswedstrijd ook al zo. Daarom denk ik dat als AJAX net als tegen AZ speelt ze gaan verliezen.

  Zondag moeten wij als supporters bloed, zweet en tranen EISEN. Want de inzet van de laatste tijd laat weer zwaar te wensen over.

 5. dubbel..

 6. Ik ben er niet zo gerust op dat dit Ajax wel eventjes wint van Feyenoord. Als we over Derk,Sigthorsson,Boilessen,Alderweireld en Vd wiel (als hij er zin in heeft) beschikten dan staat er simpelweg gewoon een heel ander Ajax dan wat er nu staat. De zwakke schakels tegenwoordig zijn vooral Ebecilio, Janssen en Blind. En Sulejmani is ook echt veel te wisselvallig. En daarmee vind ik dat we nou niet bepaald een sterker team hebben als Feyenoord op het moment.. En dan nog maar te zwijgen over de instelling van onze meeste spelers.. Ze moeten eens als echte mannen de beuk erin gooien en niet als zalmslaatjes staan toekijken. Hopelijk kunnen we gewoon met de 3 punten naar huis! Dat is zeer belangrijk als de in de race willen blijven om het kampioenschap.

 7. Bla bla bla bla. Ga eerst eens een fatsoenlijk potje foebele ten toon spreiden alvorens dergelijke uitspraken worden gedaan. Dit jaar wordt er meer gelult dan gefoebelt.

 8. @Tedje, je haalt me de woorden uit de mond. Als het gaat om wie het beste is op papier waren we ieder seizoen met de winterstop al kampioen. Maar praatjes vullen geen gaatjes. En ik vraag me bovendien af of we wel zoveel betere spelers hebben.

 9. Ik moet het nog zien of we beter zijn ik geloof er niets van sorry hoor maar daar heeft het team zelf naar gemaakt! ik zeg 2-1 nederlaag.

 10. Nou als dat zo is,laat maar zien dan zondag………

 11. Je moet de spelers van feyenoord niet stimuleren met dit soort uitspraken, hoewel het de waarheid is ;-)
  Je moet ze een veer in de kont duwen, zodat ze zichzelf overschatten etc etc

 12. Oke, maar dan moeten ze na zondag ook niet zeggen, ja sorry het liep niet, we speelden niet goed.
  Nee we hebben meer kwaliteit, dus wil ik ook alleen winst zien!
  Geen praatjes meer, nee gewoon met 3 punten naar Amsterdam gaan!

 13. Oké Frank ik ben het helemaal met je eens dat Ajax betere spelers heeft, Maar ondanks dit wint Ajax jammer genoeg niet dit weekend. Het is een rommeltje van heb ik jou daar, het is GEEN TEAM kunnen niet samenspelen. het team loopt als een kip zonder kop. het enigen wat ze kunnen is de bal naar de tegenstander geven en er dan als een gek achter nalopen. Ik geef je nu nog de tijd tot einden van dit seizoen, als Ajax geen Kampioen wordt mogen ze je wat mij betreft ontslaan.

 14. misschien zijn ze wel beter, maar nu is drie kwart uit vorm

 15. In Frankies tijd zeker weten ja ;) , een standaard walk-over elk jaar weer , maar dit seizoen joost mag het weten…