Laatste nieuws

Ajax1.nl presenteert: De Inkomens Top10(meer…)

Share

Comments

comments

40 reacties

 1. Het is dat er alleen Nederlanders in staan, want Vertonghen, Sulejmani en Eriksen verdienen volgens mij toch ook wel rond de miljoen.

  • @AMS
   Het gaat niet alleen over nederlanders, El Hamdaoui is ook Marrokaan.

   • Jawel, El Hamdaoui is in het bezit van een Nederlands paspoort, lezen ;)

 2. Toch zegt salaris niks over prestaties, best renderende voetballer staat niet in de top 10, Boerrigter

 3. Er zijn salarissen bij die echt schandalig zijn dit is te gek voor woorden.

 4. Het ergste vind ik niet de hoogte van de salarissen maar het feit dat die salarissen op geen enkele manier in verhouding staan met de prestaties.

  Dat Boerrigter minder verdiend dan Blind en Ooijer is natuurlijk niet uit te leggen.

  • Dat Derk minder verdiend dan de rest is niet zo gek, hij komt uit de jupliler leauqe. Het was nog alles behalve zeker of hij het aan zou kunnen. Daarbij is dit alleen maar beter voor Ajax, over 1/1.5 jaar kan je hem een verhoging aanbieden zonder dat je gelijk torrenhoge bedragen moet betalen. Op deze manier heb je genoeg speling.

   Ik weet niet wanneer Blind voor het laatst een contract getekend heeft maar volgens mij is dat wel geweest voordat er nieuwe richtlijnen zijn opgesteld, dat zou verklaren waarom hij dit verdiend. Al vind ik het voor een speler van Ajax nog wel meevallen, dat hij zo door de mand zou vallen hadden ze in het begin vast ook niet gedacht. Kijk bijvoorbeeld naar Cilessen, die verdiend bijna het zelfde dus ik denk dat dat ongeveer de basis is.

   • Je punt klopt wel dat Boerrigter niet zo veel verdient omdat hij nog net uit de eerste divisie komt en dus een risicotje was (wat toevallig extreem goed is uitgepakt)

    Maar het enige wat Blind hiervoor heeft gepresteerd is een half jaartje redelijk goed bij Groningen spelen. Dus juist in die vergelijking slaat het helemaal nergens op.

 5. Als ik naar het salaris van meneer Blind kijk, ongelofelijk eigenlijk he.
  OFF: Als hij er zondag in staat (waar we wel vanuit kunnen gaan), dan zie ik hem liever op de plaats van Vertonghen dan op de links-back positie. Volgens mij kun je hem als vervanger beter daar neerzetten dan links-back!
  Wat denken jullie?

 6. Boerrigter speelde een half jaar voor RKC in 2011, in de lijst van volgend jaar zal hij denk ik hoger staan! Sigthorsson precies zo.

  • Sigthorsson is geen Nederlander dus die zie je sowieso niet in het rijtje terug en Boerrigter verdiend echt minder dan Blind, let maar op!

 7. OFF:
  Ajax heeft een stabiel middenveld nodig. De opbouw gaat elke keer de mist in, doordat spelers als Janssen en Enoh te weinig vrij lopen, ruimte creëren en niet goed mee verdedigen. Aangezien de helft van de wedstrijdselectie geblesseerd is moet de Boer het wat om durven te gooien en niet te veel vast houden aan het systeem wat we de afgelopen maanden hebben toegepast. Dat lukt gewoon niet als het aan kwaliteit ontbreekt. Mogelijkheid?

  AANVAL:Serero, de jong,
  MIDDENVELD: lodeiro,eriksen,aissati,lukoki
  VERDEDIGING: Anita,denswil,van rhijn,ligeon
  Vermeer.

 8. Toch wel bizar dat Blind, Anita, Aissati 2.6 miljoen vangen terwijl ze alle drie volledig ongeschikt zijn voor zelfs clubs bovenin het rechterrijtje. Aissati en Blind ontvangen dus een van basten salaris en het salaris van Suljemani zal ook niet misselijk zijn. Tel daarbij het geld op wat je met El hamdaoui in de sloot gooit en je weet waarom er helemaal niemand kon worden aangekocht. Trouwens de oude Blind is natuurlijk al helemaal niet geïnteresseerd in een versterking in de defensie. Het is nu alleen nog wachten op de hoogte van de verliespost van het troetelproject van onze dommige zeiler vand er Aat, de experience, zodat we niet alleen niet kunnen kopen maar moeten verkopen.

 9. Waarom verdient Blind zoveel geld? Bizar!

 10. Oh Ja, Salaris van Guidetti gezien bij Feyenoord? 4 ton van Feyenoord en 5 ton erbij van Manchester city is 9 ton! Dat zet het salaris van de heren in een nog enger daglicht!

  • Dat zijn toch kromme vergelijkingen? Guidetti stond op het punt te vertrekken bij City, is hem een nieuw contract aangeboden om zich alsnog te bewijzen en moest het klaarblijkelijk met minder doen. Dat 010 hem dat betaald is omdat ze verder geen geld hebben. Bij elkaar is het toch bijna een miljoen.

   Kijk bijvoord naar Bouy, die gaat een miljoen euro verdienen? Zo is alles schots en scheef, die dingen moet je niet aanhalen.

   Ik ben dat hele guidetti gelul ook zat, guidetti dit guidetti dat. Wat is er zo byzonder aan die man? Hij valt alleeen maar op omdat het een blaaskaak is. Kijk bijvoorbeeld naar Dost en de Jong (twente), naar mijn idee zijn dat betere spelers dan deze meneer. Maar dat is weer een heel ander onderwerp.

 11. En dan te bedenken dat die snotneus Bouay een miljoen gaat verdienen met tribunezitten bij Juve. Ok, de ajacieden verdienen veel geld maar internationaal doen we niet mee.

 12. Je hoort ons niet klagen maar nu ik 65 jaar bent vol continu voor gelopen heb en dan dacht van mijn pensioen te gaan genieten, kunnen wij ingaan leveren. En deze gasten die zulke bedragen verdienen is echt absurd. Straks zullen de seizoen kaarten wel weer om hoog gaan. Ik zei net tegen mijn vrouw ik weet niet of ik er nog een neem. Mijn vrouw verklaar mij voor gek het is toch je ziel en zaligheid Ajax dus ga toch lekker. Maar veel zin nee dat is na dit gezien te hebben tot een diepte punt gedaalt

 13. Blind Slaat alles!!!!!

 14. Ook hier blijkt weer dat het huidig beleid haaks staat op de visie van Cruijff, ten eerste pleit Cruijff er altijd voor om relatief hoge premies te geven en ten tweede is Cruijff een groot voorstander van het verschil maken tussen een waterdrager en een exceptionele speler, en in het rijtje van AJAX zie ik teveel middelmatige spelers staan die wel veel geld verdienen.

 15. El hamdoui, Blind en Aissati veel te veel.

  PS. Volgens ajaxshowtime heeft Janmaat bij Feyenoord getekend voor 3 jaar.

 16. vergeet niet dat dit BRUTO is……. netto valt het opzich wel mee, alhoewel het alsnog te hoog is vergelijken met een architect of een arts oid (meer en moeilijkere studies)….

  dat vrijwel terwijl iedereen mits gezond een profvoetballer kan worden bij goede begeleiding

 17. @vlaflip

  wat dacht je van anita met zijn beperkte kwaliteiten
  krijgt ook veel te veel

 18. @xaja32,

  Ik vind dat Anita wel kwaliteiten heeft.
  Hij kan op zowel op het middenveld uit te voeten als in de verdediging. Maar ik vind hem wel beter op het middenveld(verdedigend). Hij zeurt niet en doet gewoon z’n ding. Hij passt strak en is snel. Wel schiet hij fysiek tekort, maar hij gaat wel vaak fel de duels in.

 19. Die Daley wordt nu natuurlijk nog harder bekritiseerd nu men weet hoeveel geld hij ervoor vangt…

 20. Volgens mij hoort vertonghen bovenin te staan…|

  @ aja32,

  Jij hebt duidelijk geen voetbval verstand. Anita is juist 1 van de meest complete spelers van ajax aangezien hij overal op middenveld kan en in de verdediging en altijd een voldoende haalt als het niet beter is

 21. Er zijn geen woorden voor, pfffffffff

  SCHANDALIG !!!!

 22. Is toch eigenlijk ongelofelijk. Wat een bedragen…… Cillissen zit als jochie op de bank. Nog niks bewezen. Zes ton. Blind die speelt in ieder geval nog al is het een aanfluiting. Zo’n jong kereltje gaat naar Juventus voor een miljoen…… Tja en Italië ligt helemaal op z’n reet. Dit is toch allemaal niet meer te verklaren.

 23. elhandhawie lul koek

 24. Ma1asorte:

  tuurlijk hij speelt de sterren van de hemel
  hij stapelt niet fout op fout
  houd altijd perfect zijn positie
  laat nooit zijn man lopen
  eigenlijk krijgt hij 1 miljoen te weinig
  en er is ook nooit een doelpunt zijn schuld
  de vedette van ajax

  als dat zo is heb ik er idd geen verstand van

 25. Blind verdient alleen zo veel door zn vader

 26. Wat zijn we toch allemaal hartstikke gestoord om je club te blijven steunen als er dit soort bedragen uit de bus komen, van bepaalde individuen…. (denk even aan de toegangskaartjes en de succestijden met als die giganten tegen een lager salaris).

  Idd, natuurlijk zou Vertonghen bovenaan moeten staan en als er nou gepresteerd werd was het helemaal niet zo’n probleem. Maar Blind(ganger) 610.000 euro en Aissati, hahahahaaha komop zeg, om maar een paar voorbeelden te noemen. En om over El Hambra maar te zwijgen……

 27. *Correctie 660.000 EURO damn….

 28. Dat veel Ajacieden tot de financiële elite in de Nederlandse sportwereld behoren, komt door de royale kampioenspremie die werd uitgekeerd door de Amsterdamse club. Zelfs Daley Blind en André Ooijer, die zeker niet tot de grootverdieners behoren bij de hoofdstedelingen, schuiven daardoor aan in de Top 100-klas.

  (nu.nl) Genoeg gezegd toch? Dus Daley zal 250.000 verdienen en 4ton (?) kampioensbonus. Dus jaarsalaris valt wel mee bij sommigen.

 29. Dat veel Ajacieden tot de financiële elite in de Nederlandse sportwereld behoren, komt door de royale kampioenspremie die werd uitgekeerd door de Amsterdamse club. Zelfs Daley Blind en André Ooijer, die zeker niet tot de grootverdieners behoren bij de hoofdstedelingen, schuiven daardoor aan in de Top 100-klas. (nu.nl)

  Dus een daley zal 2,5 ton per jaar verdienen en 4 ton bonus hebben gehad gok ik. dan valt het allemaal wel mee toch voor iemand van ajax1

 30. edit: dus waanzinnig grappig al jullie zeikreacties

 31. ooijer, blind aisatti jansen en el Hamdaoui en van der wiel
  zijn allemaal grootverdieners bij ajax, die er stuk voor stuk
  niet horen alleen van der wiel, maar die is volgend jaar ook weg.
  De eerste vijf moet je direct verkopen absoluut niet van het ajax niveau

 32. Haha hier snap ik werkelijk helemaal niets van, ik verdien met mijn greep uit de ochtendbladen een jaar lang, minder dan Daley, Ismail, André en natuurlijk onze vriend Mounir voor helemaal niets doen of een beetje de pion uit te hangen. Nu snap ik ook direct dat Aissati niet naar Vitesse ging.

 33. @prato, lees even wat er boven je staat, wat ik geschreven heb. Hier zit dus wel de kampioensbonus bij en die was minimaal 3 ton, waarschijnlijk zelfs 4

Laat een reactie achter

Current ye@r *