Laatste nieuws

Alderweireld: “We missen Urby en Luis”

21 maart 2011
Geen reacties


(meer…)

Share

Comments

comments

11 reacties

 1. Ja Alderweireld zo lust ik nog wel peultjes. Die zijn er niet meer dus dan moeten jullie er zelf een schepje boven op gooien. Dit is wel een heel zwak argument kijk eerst eens allemaal naar jullie zelf. En ga geen dingen roepen van als we die of die nog hadden. Jullie zullen ook de schuld bij jullie zelf moeten zoeken. En toon eens een keer dat jullie ballen hebben, roep het niet maar doet het. Vreet de wedstrijden die nog te gaan zijn elk grassprietje op. Want veel zeggen en weinig doen daar win je geen wedstrijd mee.

 2. wat een gelul allemaal, allereerst mis ik scherpte achterin en voorin. Als je in de eerste 10 minuten gewoon die 100% kansen binnen tikt is er geen vuiltje aan de lucht. dan het keepers probleem, dat is echt een aanfluiting. Als je weet dat Vermeer zolang geblesseerd is ga je niet een seizoen in met verhoeven als tweede keeper. Ik zie PSV nog makkelijk twee keer verliezen en als Ajax alles zou winnen dan haal je het nog niet op doelsaldo, met een gelijkspel had het er nog wel ingezeten.

 3. Je hebt daarin deels gelijk Roy. Ze kunnen zich natuurlijk het leplazarus rennen op het veld en inzet tonen (zoals Utrecht tegen Ajax voetbalt bijvoorbeeld). Maar de Ajax selectie is niet kampioen waardig op het moment. Sulejmani maakt niet een actie zoals Chadli dat doet (hoe komt dat?), middenveld is niet goed genoeg, aanvallend is er geen goalgetter bij Ajax, verdedigend staat het soms goed, soms dramatisch. Stiekem hoop ik volgend seizoen op een aanvoerder achterin: Joris Mathijsen. Op het middenveld zie ik liever een Nederlands talent erbij (Holla, Strootman, Brama). Een een ervaren aanspeelpunt in de aanval. Maar ja, we wachten volgend seizoen maar af…

 4. Nee, jullie missen voetbalkwaliteiten en hart voor de club.

  In de media lopen bléren hoe erg het allemaal is maar de eerstvolgende wedstrijd staan jullie weer stug een potje aan te klooien. alsof het je allemaal geen moer interesseert.

  Deze generatie Ajax spelers en bestuurders maken de club kapot; afgedaald naar subtopper van de Eredivisie.

  Er is maar één remedie en dat is de club van de beurs halen, aflopende contracten niet meer verlengen, salarissen saneren, en betalen per wedstrijd. kortom, van Ajax weer een voetbalclub maken en geen ambtenarenbedrijf waar het makkelijk geld verdienen is.

  Dan maar niet kunnen ‘concurreren’ met de andere clubs, kampioen wordt je met deze miljoenenploeg toch al niet.

  Maar ik zie nog liever een team van A-junioren voetballen die plezier in het spel hebben en tot het bot gemotiveerd zijn tegen geringe salarissen dan je als supporter groen en geel moeten ergeren aan overbetaalde voetballers die er net zoveel van bakken.

 5. Misschien op tijd het bedje induiken Toby en op het moment dat de wedstrijd begint met je makkers wakker zijn. Je maatje van der Wiel had weer eens een geweldige balbehandeling bij het eerste doelpunt. Bij het tweede doelpunt worden de afspraken weer eens niet na gekomen. Wat een ongelofelijke vrijheid bij een spelhervatting.En bij het derde doelpunt stonden jullie je net in te smeren met zonnebrand olie want jullie armpjes werden een beetje rood.Misschien wat dichter tegen de billetjes van je tegenstander gaan staan de volgende keer Toby.Daar hebben dus Toby je maatjes die weg zijn niets mee te maken.

 6. Jij mist een goede instelling met je andere tien vrienden op het veld.

 7. Aldeweireld speelt altijd onzeker. Daar moet gewoon een betere verdediger komen te staan. Van de Wiel was zo dramatisch. Die eerste goal was gewoon te belachelijk voor woorden. Dat gebeurt nu alleen bij Ajax. Als Nec en Heerenveen de strijd in hun thuiswedstrijden erin gooien verliezen we die wedstrijden ook nog.
  Voor het nieuwe seizoen heb je zeker een sterke centrale verdediger nodig, zeker 2 sterke en balvaste middenvelders, twee buitenspelers en een spits. En eindelijk al die middelmatige grootverdieners moeten opzouten. Enoh met zijn gedraai kunnen ze misschien bij de caroussel op de kermis zetten. Kerels moeten we hebben.

 8. we missen ze hellamaal niet we missen de verdediging van vorig jaar hoe goed ze waren. en we missen Stekenleburg

 9. ______________________Stekelenburg___________________________
  ___Van der Wiel___Alderweireld___Vertonghen____Emanuelson

  __________________________Anita______________________________
  __________________De Zeeuw__________Eriksen__________________

  ___Özbiliz_______________Suarez__________________Sulejmani____

  Met dit elftal was je kampioen geworden;)

 10. Toevallig speelde we helemaal niet zo slecht zonder Luis en Urby. PAs toen Steek wegviel, kregen we serieuze problemen. De verdedigers zijn opeens allemaal het vertrouwen kwijt…

 11. Suarez zorgt er niet voor dat er geen tegendoelpunten komen.

  Tegen Ado heeft de verdediging gefaald net zoals uit tegen spartak -.-