Inloggen
Ajax1 App on iPhone
Ajax1 App on Android
Ajax1 App on Windows Phone

Ajax bijna verlost van Mounir El Hamdaoui

Ajax hoopt snel verlost te zijn van Mounir El Hamdaoui. De speler stond de afgelopen periode in belangstelling van een aantal Europese clubs maar kwam nog niet tot een akkoord. Fiorentina gaat ervan uit dat ze vandaag of morgen de Marokkaan kunnen presenteren. “Wij zijn op een haar na akkoord met Fiorentina en gaan ervan uit dat we er wel uit zullen komen over de transfersom. Zowel Fiorentina als de speler weet waar voor Ajax de grens ligt”, aldus een woordvoerder van Ajax in de Telegraaf.

De verbannen speler staat bekend om zijn hoge eisen, eerder crashten verschillende transfers van de aanvaller om die reden. Volgens de Fiorentina levert de verkoop van El Hamdaoui de Amsterdammers twee miljoen euro op. Dat bedrag kan naar verluidt oplopen tot bijna vier miljoen euro. De Italianen bieden de spits waarschijnlijk een contract aan tot 2015 of 2016. Na de keuring van zaterdag lijkt een akkoord een kwestie van afwachten.

Wanneer je reageert ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
 • farang:

  Prima,snel nog een ervaren verdediger kopen ander haal je de eerts 5 nog geen eens.

  Leuk(0)
 • Tedje van Es:

  Ik geloof niet, maar sta op het punt om god op m'n blote knieen te smeken deze minkukel te laten vertrekken!

  Leuk(0)
  • Tedje van Es:

   Die minpunten heb ik gekregen van religekkies of zijn die van de laatste paar dwazen die fan zijn van Mounir?

   Leuk(0)
 • eddumz:

  @Tedje, volgens de commentator tijdens Fiorentina - Siena is het al rond voor 4 miljoen, hij zat er ook al op de tribune. Hij zal dus wel weggaan.

  Grappig is wel dat iedereen lof spreekt over de Column van Remko waarin staat dat dat volgens de visie van Johan een speler moet uitblinken op zijn positie en dat doet deze Mounir toevallig wel. dat het meer moet gaan om het individu dan om team...

  Leuk(0)
  • CrazyDJ:

   in de jeugd ja en dan heeft cruijff het over een manier van trainen hè, niet tijdens wedstrijden...
   cruijff zegt niet dat iemand tijdens wedstrijden alleen maar aan zichzelf mag denken bij het 1e elftal, je moet dingen niet uit zijn verband trekken hoor!

   Leuk(0)
 • MarkGonzales:

  Ik snap jullie niet. Hoezo zo negatief over die jongen, ja misschien heeft hij zich een x misdragen maar wij (de supporters) hebben geen idee wat er precies is gebeurd.
  Dus neit zo aanstellen en gewoon uitpraten met die jongen.
  Hij is beter dan Ebicilio Lukoki en Ozbiliz bijelkaar en is vorig seizoen behoorlijk belangrijk geweest.

  Leuk(0)
 • eddumz:

  @crazyDJ, Mounir heeft aardig wat assists gegeven hoor in de tijd dat hij speelde. Plus dat een spits altijd een beetje egoistisch mag zijn.

  Leuk(0)
 • Max91:

  Eddumz

  Toen Mounir speelde moest per se het hele team om hem heen draaien. Je had hem in al die wedstrijden eens moeten zien doen naar zijn teamgenoten.. Die liepen volgens hem altijd in de weg, hij behandelde ze als varkens.

  Suarez was ineens onze grote man niet meer, na het vieren van een doelpunt (geloof dat het tegen NAC was) komt hij met wegwerpgebaren.
  Waar Pantelic iedereen beter liet voetballen, liet El Hamdaoui iedereen slechter voetballen. Van het middenveld tot de spits moest hij de bal hebben, terwijl hij te lui was om bij balverlies druk te zetten.

  Dan kan zo'n type speler nog tig doelpunten en assist op zijn naam hebben staan, bij Ajax past hij dan gewoon niet.

  Leuk(0)
 • roy:

  Volgens NU SPORT wordt er of door kamp El Hamdaoui of Ajax een onfris spelletje gespeeld.

  Leuk(0)
Volgende wedstrijd:

Benfica - AFC Ajax

Oefenwedstrijd

Zaterdag 26 juli

20:45 uur

Estadio da Luz

   

Ajax1.nl kan cookies gebruiken. Klik hier voor meer informatie. Sluiten