Inloggen
Ajax1 App on iPhone
Ajax1 App on Android
Ajax1 App on Windows Phone

Boilesen maakt rentree bij Jong Ajax

Na maanden van blessureleed staat Nicolai Boilesen weer op het voetbalveld. De linksback is voldoende hersteld van zijn hamstringblessure om te spelen en is zojuist met Jong Ajax begonnen tegen het beloftenelftal van ADO Den Haag.

Frank de Boer vertelde eerder dat het Deense talent eerst een wedstrijd in het beloftenelftal gespeeld moest hebben alvorens hij weer opgenomen zou worden in het eerste elftal van de Amsterdammers. Er is dus een kans dat de verdediger donderdag bij de selectie zit voor het Europa League-duel met Manchester United.

Jong Ajax – Jong ADO is om 18.30 uur begonnen en is op Ajax.nl te zien, mits je in het bezit bent van een Premium-account.

Wanneer je reageert ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
 • Ajax Kampioen..:

  Lastige keus voor frank, boilesen of koppers.
  Maarja beter als dat je geen linksback hebt;)

  Leuk(0)
 • ajaxlove:

  En ook nog gescoord! Beter dat hij snel weer in het 1e komt :)

  Leuk(0)
 • AMS:

  @Ajax Kampioen, Boilesen lijkt me wel wat meer talent hebben dan Koppers. Koppers is in elk geval nog minder ver.

  Leuk(0)
 • 0-7. Frankie let je op ??

  Leuk(0)
 • Max91:

  Koppers vond ik tegen Utrecht goed spelen maar tegen NAC stond hij af en toe heeeel matig te dekken. Daarnaast heeft Boilesen meer aanvallende kwaliteiten (hoewel hij ook defensieve fouten kan maken).

  Overigens heb ik de tweede helft van Jong Ajax Ebecilio zo'n 5 100% kansen zien missen en schoot hij geloof ik 3x heel matig op doel, dat was slecht zeg!

  Leuk(0)
 • De Deen Nicolai Boilesen pikt bij zijn rentree nog het 4e treffertje mee.

  Leuk(0)
 • afca nick:

  koppers laten spelen tegen united is leuk voor die jongen boilessen rustig brengen en zaterdag 1ste helft en daarna als die geen klachten heeft vast in de basis

  Leuk(0)
 • JohanCruijff14:

  Mooi. Dan is er eindelijk weer een echt goede linksback. Daley Blind is gewoon ongeschikt. Anita is rechtsbenig en een middenvelder, dus ook geen linksback. Koppers is geen slechte speler, alleen nog niet goed genoeg om elke wedstrijd in de basis te staan. Dus Frank, zet Boilesen de volgende wedstrijd in de basis. en koppers voortaan als stand-in voor Boilesen. Hopelijk is Van der Wiel ook snel terug dan is de verdediging eindelijk weer compleet. nu voortaan gewoon Anita als verdedigende middenvelder erin zetten, enoh is nu toch ook geblesseerd. En Ligeon rechtsback totdat Van der Wiel terug is.

  Leuk(0)
 • 3sterruh:

  Goed nieuws dit. Die jongen heeft er zin in zo te zien. Net zoals hier word gezegd, die jongen rustig brengen. Ik had hem tegen Manchester nog niet in gezet. Sparen tegen de graafschap.

  Leuk(0)
  • Patajax:

   3sterruh je zal vast nec bedoelen, daar moeten ze namelijk tegen zondag. En donderdag Boilesen nog niet opstellen.

   Leuk(0)
 • ajaxpiet:

  Fit? ja. Goed? ja. Dan spelen, zo snel mogelijk speelminuten pakken. Indien hij donderdag speelt, is hij zondag weer een stuk verder.

  Leuk(0)
 • ajax1995:

  Komt er nog een samenvatting van die wedstrijd?
  Ben wel benieuwd naar zijn goal en zijn spel :)

  Erg blij dat hij weer terug is, tegen Manchester in de basis laten beginnen en dan eventueel iets eerder eruit halen!

  Leuk(0)
 • 110004:

  Met rentrée van Boilesen wordt Blind op het vliegtuig naar een ver land gezet? laten we het hopen. Koppers is idd nog niet op absoluut ajax niveau.. zoals zoveel basis spelers dit seizoen

  Leuk(0)
Volgende wedstrijd:

Benfica - AFC Ajax

Oefenwedstrijd

Zaterdag 26 juli

20:45 uur

Estadio da Luz

   

Ajax1.nl kan cookies gebruiken. Klik hier voor meer informatie. Sluiten