Inloggen
Ajax1 App on iPhone
Ajax1 App on Android
Ajax1 App on Windows Phone

Bulykin: “Wij kunnen van Man Utd. winnen”

Morgen speelt Ajax tegen ADO Den Haag. Voor Dmitry Bulykin betekent dat het weerzien van oud-ploeggenoten. Vorig jaar wist ADO Den Haag verrassend de drie punten mee te nemen naar Westkust.

“Ajax heeft een goede positie, daarom gaan wij denk ik winnen”, vertelt Bulykin aan Voetbal International. “De uitslag? Ajax wint met 2-0. Het zou mooi zijn als ik beide doelpunten maak. Ik weet nog niet hoe ik ga juichen als ik scoor, daar ben ik niet mee bezig geweest.”

“In de zomer probeerde ik een oplossing met ADO te zoeken, maar die kwam er niet. Dat was teleurstellend maar ik speel nu wel op een hoger niveau, voor Ajax. ADO heeft echter wel nog steeds een goed team. Jongens als Lex Immers, Christian Kum en Jens Toornstra zijn sterke voetballers.”

Ook over de ontmoeting met Manchester United is de Rus bijzonder optimistisch. “Dat worden fantastische wedstrijden. In de Arena, maar zeker op Old Trafford. Wij kunnen Manchester United verslaan, omdat ik denk dat ze met een B-ploeg aantreden. Ze gaan nu volledige focus leggen op de Premier League, niet op de Europa League.”

Foto: afdb – Oscar

Wanneer je reageert ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
 • Ja hoor meneer Bulykin en jij staat na de winterstop bij Barcelona in de voorhoede.Natuurlijk hoop ik met heel mijn Ajax hart op een stunt maar die kans lijkt mij klein.

  Leuk(0)
 • Godenzoon14:

  Op zich is daar niets aan gelogen echter is die kans niet zo groot. 1x winnen is waarschijnlijk niet genoeg en dan heb je ook nog te maken met het doelsaldo (uit en thuis)...

  Maar wie weet,.... de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik heb in ieder geval geen hoge verwachtingen, dan is de teleurstelling niet zo groot.

  Leuk(0)
 • Jan V.:

  Op de PS3 is tie vergeten

  Leuk(0)
 • soulspeaker:

  kijk zo hoor ik het graag....hij spreekt tenmisnte met de bravoure zoals alle ajacieden zouden moeten doen.....zeker tegen grote clubs...

  wij zijn de beste....wij zijn ajax.......

  wij hebben niet zoveel te verliezen...ManU heeft meer te verliezen dan wij, ik denk ook dat ze de nadruk op de premier gaan leggen

  Leuk(0)
 • JS:

  Schijnt dat Bulykin ook gezegd heeft dat Sinterklaas en de Kerstman allebei bestaan.

  Leuk(0)
 • eddumz:

  ManU heeft ook niet zoveel trek in de EL, die zullen niet in de sterkste opstelling gaan spelen hoor. die willen nog kampioen worden. net als wij, dus gewoon 2x verliezen in een mooi duel en klaar.

  Leuk(0)
 • tegen b team zou nog wel kunnen...

  Leuk(0)
 • afca74:

  tssssss als basel het kan waarom wij dan niet ????
  ik schat ajax iets hoger in als basel en manu vergelijken met real kan op dit moment ook niet , zelfs niet met het b team van real ManU heeft in tijden niet zo'n zwakke selectie gehad dus why not

  Leuk(0)
 • stijnbernsen:

  Mensen, kijk naar de afscheidswedstrijd van v/d sar, dat team bestond voor 80% uit manU spelers, en toen speelden we 2-2, toen hadden hun v/d sar op doel, en nu de Gea, dus we hebben een grote kans om wel gewoon te winnen, en zeg nou zelf, wie is nu een top speler bij manU ze presteren geen van allen!

  Leuk(0)
 • ewoud:

  die afscheidwedstrijd is iets heel anders dan een europa leaque wedstrijd, dat kan je echt niet vergelijken... ajax heeft niet veel kans maar de bal is rond.

  Leuk(0)
 • Seagal:

  Ik heb ajax nog nooit tegen ManU zien spelen. Maar ik vrees toch dat we kapot gecounterd worden hoor. Dan kunnen ze wel niet in vorm zijn, maar die snelheid waarmee ze eruit komen verliezen ze niet.

  Leuk(0)
 • ajax1995:

  ik denk dat ajax zeker wel een kans kan maken
  laten we het hopen in iedergeval!

  Leuk(0)
Volgende wedstrijd:

Benfica - AFC Ajax

Oefenwedstrijd

Zaterdag 26 juli

20:45 uur

Estadio da Luz

   

Ajax1.nl kan cookies gebruiken. Klik hier voor meer informatie. Sluiten