Inloggen
Ajax1 App on iPhone
Ajax1 App on Android
Ajax1 App on Windows Phone

‘Directeuren vormen het lek binnen Ajax’

Afgelopen week ontstond er weer veel onrust bij Ajax. Een conflict binnen de Raad van Commissarissen zorgde voor veel onrust en aandacht in de media. Johan Cruijff zou het bloed onder de nagels van zijn collega’s hebben gehaald door Tscheu La Ling mee te nemen naar een bijeenkomst. Volgens bepaalde bronnen zouden Cruijff en zijn mede-Commissarissen een stevige woordenwisseling hebben gehad. Bij het programma Sportforum van NOS Langs de Lijn werd gemeld dat deze informatie zou zijn gelekt door Henri van der Aat en Jeroen Slop.

Tijdens de bijeenkomst van de Raad van Commissarissen waren de commercieel en financieel directeur ook present. Eerder gaf Johan Cruijff al te kennen dat hij het lek niet was, en ook de andere Commissarissen zouden hun mond gehouden hebben. De reden dat Van der Aat en Slop gelekt zouden hebben is onduidelijk, maar beide heren kennen een onzekere toekomst bij Ajax.

Foto: afdb – Oscar

Wanneer je reageert ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
 • Godenzoon14:

  [x] ongeschikt

  Leuk(0)
 • JS:

  Lees het artikel in de VI van vandaag. Ik ben toch geneigd te geloven dat het er heel wat sjieker aan toe is gegaan dan naar buiten is gebracht.

  Leuk(0)
 • Tedje van Es:

  Kijk naar Jan Smit en kijk naar de 3 musketiers en vertel mij wat het verschil is...

  Leuk(0)
 • Siemie10:

  Ja Ted, die man houdt van het voetbal. Die stropdassen bij Ajax van geld.

  Leuk(0)
 • Toean:

  Ik kan alleen maar vast stellen dat het momenteel weer goed gaat met Ajax en daar moeten van der Aat en Slop zeker huh aandeel in hebben gehad.
  Ik heb dan ook meer dan genoeg van het gezeur over wie en wat dan ook. Zeker als VI weer eens mnet een verhaal uit de 2e hand op de proppen komt.
  Ja Tedje ik ben echt niet niet kleurenblind.
  Smit heeft een zwart-witte stropdas van Heracles om en die anderen een, door de kledingsponsor, verzorgde rood-witte das
  En ik hoop dat je misschien weet dat dat de club kleuren van Ajax zijn.

  Leuk(0)
 • Godenzoon14:

  @Tedje, ik denk dat ze hier stiekem met z'n drietjes een stiekem plannetje aan het smeden zijn en Jan Smit die wat woorden opvangt. En zich vervolgens een krul in z'n broek lacht, haha :+)

  Leuk(0)
 • Tedje van Es:

  Jan Smit doet alles wat hij doet uit liefde voor z'n club en laat zich daarbij niet (mis)leiden door de waan van de dag.
  Die drie bobo's snappen HE-LE-MAAL NIETS van het runnen van een voetbalbedrijf en zitten er ook voornamelijk voor zichzelf.
  Allemaal leuk en aardig wat er onder van den Boog is gebeurt, maar de situatie met Mounir nu is mede zijn schuld, door zich zo onder druk te laten zetten door Jol toen hij met Fulham aan het flirten was. Zo heeft iedere bobo z'n negatieve sporen bij Ajax achter gelaten de afgelopen jaren.
  Van der Aat z'n functie is mij altijd al onduidelijk geweest, hij is gewoon aangebleven nadat hij Interim directeur was, niet omdat het nodig was, maar omdat bobo's elkaar nu eenmaal baantjes gunnen.
  Slop is een vies addertje, die man loopt al 10 jaar door de ArenA en in die tijd zijn er miljoenen Euro's door de plee gespoeld, de man die hiervoor verantwoordelijk is zit nog steeds op z'n stoel, echt totaal onbegrijpelijk.
  Ik hoop dan ook dat Ajax nu eindelijk eens gaat nadenken over het totaal beleid, dus niet alleen het eerste elftal, de scouting en de jeugdopleiding, maar ook de opleiding van oudspelers tot bestuurders, zodat je mensen met verstand van zaken en van voetbal aan de touwtjes laat trekken.
  Daarom juich ik het enorm toe dat van der Sar de Cruijff opleiding gaat volgen om sportbestuurder te worden. Dan zie ik hem graag samen met Overmars de club runnen.

  Leuk(0)
 • 3sterruh:

  Gluiperds van 't zuiverste water...

  Leuk(0)
 • Deusie:

  @ Tedje: Ik heb er helemaal niets meer aan toe te voegen...

  Leuk(0)
Volgende wedstrijd:

AFC Ajax - Real Sociedad

Oefenwedstrijd

Zaterdag 19 juli

14:30 uur

Sportpark De Boshoek

   

Ajax1.nl kan cookies gebruiken. Klik hier voor meer informatie. Sluiten