Inloggen
Ajax1 App on iPhone
Ajax1 App on Android
Ajax1 App on Windows Phone

‘Directie van Ajax faalt’

De Vereniging van Effecten Bezitters (VEB) had tijdens de Algemene Vereniging van Aandeelhouders (AVA) van Ajax geen goed woord over voor de directeuren Rik van den Boog (opgestapt), Jeroen Slop en Henri van der Aat.

“Ze zijn niet in staat gebleken uitvoering te geven aan het rapport-Coronel”, aldus David Tomic. “Martin Jol kon familie binnenhalen en spelers die nauwelijks hebben gepresteerd. De directie bleek niet in staat dit tegen te houden. En daarom verlenen wij geen decharge voor het gevoerde beleid”, aldus de VEB’er.

Lees het complete verhaal in De Telegraaf.

Wanneer je reageert ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
 • nessaira1711:

  Is dit nou een goed of slecht signaal....
  Zo te zien is de vijfde colonne goed vertegenwoordigd...
  Wederom is steun van de supporters gewenst

  Leuk(0)
 • De Barbaar:

  Er zijn nu weer drie opvreters extra. Wie aan de bedoelingen van van Gaal twijfelt moet maar eens goed kijken wat hem beloofd is. Een competitief salaris met die voetbalclubs in het buitenland waarmee Ajax zich wil meten. Hence: Bayern, Milaan, Chelsea etc..... Iedereen weet dat daar iets meer wordt verdiend dan en Algemeen directeur bij Ajax doet. Schokkender is nog dat van der Aat een bonus krijgt omdat de toegangsprijzen voor de CL zo lekker hoog waren en dat de gek gewoon durft te claimen dat Adidas een order 18 maanden vooraf wil hebben. Ook hij liegt dat hij sterft.

  Leuk(0)
Volgende wedstrijd:

Benfica - AFC Ajax

Oefenwedstrijd

Zaterdag 26 juli

20:45 uur

Estadio da Luz

   

Ajax1.nl kan cookies gebruiken. Klik hier voor meer informatie. Sluiten