Inloggen
Ajax1 App on iPhone
Ajax1 App on Android
Ajax1 App on Windows Phone

“Dit is een Champions League-affiche”

Morgen neemt Ajax het in de Europa League op tegen wereldtopper Manchester United. Edwin van der Sar heeft bij beide clubs een verleden en heeft daarom ook geen voorkeur voor één van de clubs.

“Met Frank de Boer heb ik al twintig jaar een bijzondere band, maar van Manchester ken ik de hele groep en staf persoonlijk. Dat is bij Ajax vanzelfsprekend weer wat minder.” aldus de oud-goalie in De Telegraaf. “Ik heb ook kaarten voor de wedstrijd in Engeland. Het enige waar ik op hoop, is dat die nog ergens om gaat, dat de clubs in Amsterdam aan elkaar gewaagd zijn.”

Van der Sar vindt eigenlijk dat het duel plaatsvindt in het verkeerde toernooi. “Ajax-Manchester United is qua namen natuurlijk een Champions League-affiche. Als het duel daarin zou worden gespeeld, had ik er nóg meer naar uitgekeken.”

Wanneer je reageert ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
 • Tedje van Es:

  Edwin van der Sar, toch jammer dat die man niet gewoon toch z'n 80e kan blijven keepen, ik heb altijd genoten van die man. Edwin van der Sar hoort net zo bij topvoetbal als dat een frietje mayo behoort te hebben, zonder is het net niet!

  Leuk(0)
 • LukasVries:

  ^
  Ik heb mijn patat met pindasaus

  Leuk(0)
Volgende wedstrijd:

Benfica - AFC Ajax

Oefenwedstrijd

Zaterdag 26 juli

20:45 uur

Estadio da Luz

   

Ajax1.nl kan cookies gebruiken. Klik hier voor meer informatie. Sluiten