Inloggen
Ajax1 App on iPhone
Ajax1 App on Android
Ajax1 App on Windows Phone

‘Frank de Boer levenslang bij Ajax’

Volgens De Telegraaf wil de directie van Ajax wil dat Frank de Boer (41) tot in lengte der dagen trainer van de landskampioen blijft. Anderhalf jaar met de ex-international aan het roer en de twee kampioensschalen smaken wat de directeuren Jeroen Slop en Henri van der Aat betreft naar zoveel meer, dat zij nu al de intentie hebben om het tot 1 juli 2014 lopende contract van de Noord-Hollander open te breken en te verlengen.

„Het is uniek in Nederland, maar we zetten in op een contract voor onbepaalde tijd en willen weten hoe Frank daar tegenover staat”, aldus Slop, die zijn gedachten ‘uiteraard’ zegt te willen delen met de nieuwe commissarissen Hans Wijers, Leo van Wijk en Theo van Duivenbode.

„Het voordeel van een vast dienstverband is dat het rust creëert en Frank samen met Wim Jonk en Dennis Bergkamp zorg kan dragen voor de lange termijn, de cultuur van de club kan bewaken. Want Frank doet het wat Henri en mij betreft in alle opzichten uitstekend”, vervolgt de financieel directeur, die dus de eerdere lokroep van De Boer beantwoordt en in hem de ’Ferguson van Ajax’ ziet.

„Frank heeft gezegd tien jaar bij Ajax te willen blijven. En dat – misschien zelfs langer – vinden wij een goed idee. Aan het begin van komend seizoen zullen we met zijn zaakwaarnemer en hem om de tafel gaan. De intentie om te verlengen is al uitgesproken, maar we hebben geen haast”, aldus Slop.

Wanneer je reageert ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
 • AMS:

  Een Wenger- of Fergueson-status zou de Boer wel goed staan bij Ajax, (dwz. tiental jaren blijven bij een club en volledig je eigen structuur inbouwen).

  Leuk(0)
 • Bimre-C:

  Hmm ik vertrouw Slop niet zo. Zou dit niet zo een actie van hem kunnen zijn omdat De Boer heeft gezegd 10 jaar bij Ajax dus dan maar checken of hij ook echt achter zn woorden staat om te ondervinden wat zn reactie is ? Ik ben er natuurlijk voor maar waarom niet gewoon een jaar voordat zn contract afloopt weer verlengen voor x aantal jaar.

  Leuk(0)
 • goudhaantje:

  Slop en van Aat denken hier mee onsterfelijk te worden, maar wat ze doen is open deuren intrappen.
  Over welke Directie hebben we het met deze twee eigenlijk over? De nieuwe raad van commissarissen is nog niet eens compleet om een nieuwe directie aan te stellen en als die er komt hoop ik dat ze als eerste deze twee huichelaars er uit gooien. Eerst hand en hand met kamp Coronel lopen en nu dit soort onzin roepen. Slop en van Aat zijn de laatste rotte appels in de Arena. En trouwens de Boer heeft al een keer voor het leven getekend als speler bij Ajax pakte niet zo goed uit. Ben zeer blij met de Boer maar gewoon om de 3 jaar verlengen.

  Leuk(0)
 • reynolds:

  die tien jaar die frank heeft aangegeven waren natuurlijk gekscherend bedoeld,dat begrijpen jullie natuurlijk wel. hij zei dat met een knipoog.
  het zou wel fantastisch zijn,welke trainer bezorgd ajax nou 2 titels op rij,dan moet je wel van goede huize komen.
  dus kom op frank,ik zeg doen:)

  Leuk(0)
 • edwin1970:

  Een vos verliest zn haren maar niet zn streken heren dus meneer slop hou de eer aan uzelf en VERTREK

  Leuk(0)
 • adilos:

  Slop en Van der Aat mmmmm beter wachten op de directie Frank dan deze twee die je een rare belachelijke voorstel doen , ik bedoel je verdient meer dan dit.

  Leuk(0)
Holtes Design: Websites, vormgeving,app ontwikkeling en cloud hosting
Volgende wedstrijd:

Heracles Almelo - Ajax

Eredivisie

Zondag 27 april

14.30 uur

Polman Stadion

Ajax1.nl kan cookies gebruiken. Klik hier voor meer informatie. Sluiten