Inloggen
Ajax1 App on iPhone
Ajax1 App on Android
Ajax1 App on Windows Phone

Ling heeft heeft acht verklaringen tegen Ten Have

Van de acht verklaringen die Tscheu La Ling en zijn advocaat Jan Kabalt hebben over de uitspraken van rvc-voorzitter Steven ten Have over omkoping, zijn er vier van ledenraadsleden volgens De Telegraaf.

“Tijdens de bewuste vergadering op zondagochtend heeft de heer Ten Have de ledenraad gemeld dat Ling een ex-directeur (Rik van den Boog, red.) steekpenningen heeft beloofd. De directeur zou geld krijgen als een speler van AS Trencin (Fanendo Adi red.) naar Ajax werd getransfereerd. Pertinente onzin”, aldus Kabalt, die namens zijn cliënt de immateriële schade vordert die Ling heeft geleden.

“Aantasting van eer en goede naam. Dan moet je aan enkele duizenden euro’s denken.”

Wanneer je reageert ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
 • willems-ajax-fan:

  gaat t m nou om de centen? of gewoon om de leugens die ten have heeft verteld! ik bedoel dacht echt dat t puur om de eer ging en de leugens etc van ten have ipv de cente die hij daarbij krijgt

  Leuk(0)
 • mickey2602:

  @willems-ajax-fan,Ik persoonlijk zou het niet direct negatief bekijken en concluderen dat het hem om de eer gaat en bij een kort geding wegens smaad oid komt daar automatisch financiele schadevergoeding bij.Bovendien,het geldbedrag wordt genoemd door zijn advocaat en iedereen weet dat advocaten meer en vaker met geld bezig zijn als de client.Die hebben niks aan eer maar wel aan geld.Althans de eer van iemand anders dan.

  AJAX FOREVER

  Leuk(0)
 • El Cazador:

  Jammer, van mij hadden er honderden verklaringen mogen zijn. Ook mag Steven met honderden kort gedingen weg gejaagd worden, wat een plaat heeft die man voor zijn kop!!!!Kaal plukken die man.
  In het belang van Johan Cruijff mag Ling de schadeloos stelling doneren in de J.C. Foundation!!

  Leuk(0)
 • De Barbaar:

  Het gaat dus niet om die paar knikkers het gaat erom dat de boef Ten have niet zomaar mag roepen dat iemand corrupt is.

  Leuk(0)
Holtes Design: Websites, vormgeving,app ontwikkeling en cloud hosting
Volgende wedstrijd:

PEC Zwolle - Ajax

Finale KNVB Beker

Zondag 20 april

18.00 uur

De Kuip

Ajax1.nl kan cookies gebruiken. Klik hier voor meer informatie. Sluiten