Inloggen
Ajax1 App on iPhone
Ajax1 App on Android
Ajax1 App on Windows Phone

Lodeiro: “Zondag moeten we het laten zien”

Nicolás Lodeiro houdt zich al volop bezig met het kampioenschap, terwijl de tweede helft van de competitie net gestart is. De Uruguayaan, die vecht voor een plaats in de basisopstelling, sprak met Ajax.nl over zijn aandeel en de plicht van Ajax. “Zondag moeten we laten zien dat we de ware kampioen zijn. Al moeten we niet in het verleden leven. Uiteindelijk gaat het erom wie de volgende kampioen wordt.”

Siem de Jong en Dmitri Bulykin zijn weer fit en nu Ismaïl Aissati het vertrouwen van Frank de Boer heeft gewonnen, is het vechten om een plaats in de voorhoede. Zo moest Lodeiro het bekerduel tegen AZ bekijken vanaf de bank. “Dat was uiteraard jammer, want ik wil altijd spelen. De keuze is uiteraard aan de trainer en helaas viel die afgelopen donderdag niet in mijn voordeel uit”, zegt de aanvaller op de officiële website van Ajax.

Lodeiro ziet zelf in hij zich volop moet inzetten om indruk te maken op De Boer. “Ik train altijd met de volle honderd procent inzet. De training is de plek waar ik de trainer moet overtuigen om voor mij te kiezen. Elke dag moet ik alles geven om mijn plek in het team te verdienen. Gelukkig zit dat ook in mijn aard. Ik ben positief ingesteld en ben er altijd klaar voor als hij me nodig heeft.”

Het is afwachten of Nicolás Lodeiro aanstaande zondag, tegen koploper AZ, in de basis begint. De wedstrijd tegen de ploeg uit Alkmaar begint zondag om 14.30 uur.

Wanneer je reageert ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
 • steek01:

  nou basisplaatsje aan de linkerkant in plaats van aisatti zal mooi zijn.

  Leuk(0)
 • 1Zlatan:

  Lodeiro ipv Aissati
  Serero op de plek van Janssen
  Janssen op de plek van Enoh (ja ik weet het maar wil het toch nog wel een keer zien)

  Leuk(0)
 • De Barbaar:

  Aisatti er uit en lodeiro erin. Lodeiro is niet alleen veel beter dan Aisatti het is een brok kracht die blaas je niet weg.

  Leuk(0)
 • Zondag? Ik zou zo zeggen elke wedstrijd moet je het laten zien als je kampioen wilt worden.

  Leuk(0)
 • JohanCruijff14:

  idd lodeiro in plaats van aissati, ik snap ook niet waarom hij speelde tegen az want bij hem is het gewoon net niet, hij brengt ajax niet verder met hem win je de strijd niet. en lodeiro heeft het de afgelopen maanden gewoon heel goed gedaan dus hij verdient het te spelen. hij heeft tenminste wel een goede mentaliteit en doet er alles aan om te winnen ten opzichte van andere spelers!

  Leuk(0)
 • AjaxArno:

  Ik weet niet of het een grijns is op het gezicht van ebicilio, maar ik hoop dat ie morgen ook met een grote grijns van het veld af stapt (als hij tenminste speel), ik hoop dat alle Ajacieden met een grote grijns vertrekken uit alkmaar!

  DIT IS MIJN CLUB!

  Leuk(0)
Volgende wedstrijd:

Benfica - AFC Ajax

Oefenwedstrijd

Zaterdag 26 juli

20:45 uur

Estadio da Luz

   

Ajax1.nl kan cookies gebruiken. Klik hier voor meer informatie. Sluiten