Inloggen
Ajax1 App on iPhone
Ajax1 App on Android
Ajax1 App on Windows Phone

“Ruzie met Mounir is fabeltje”

Luis Suarez zegt bij Ajax nooit ruzie te hebben gehad met zijn oud-collega Mounir El Hamdaoui. Na de transfer van Suarez naar Liverpool kwamen er diverse verhalen in de media over de slechte relatie die de twee aanvallers zouden hebben gehad.

“Ik kon het prima met hem vinden”, aldus Suarez tegenover Sp!ts.

Toen El Hamdaoui voor het eerst bij Ajax kwam, vroeg hij waar zijn plek in de kleedkamer was. Suarez zou toen bij wijze van grap naar de wc hebben gewezen, waarop El Hamdaoui de Uruguayaan naar de keel zou hebben gegrepen.

“Wie heeft dat gezegd? Wat een onzin. Ik heb nooit ruzie met Mounir gehad. Iedereen zei dat wij niet samen in een elftal konden spelen, maar zowel binnen als buiten het veld hadden we een prima relatie.”

“Natuurlijk haalde ik wel eens grapjes uit, maar dat deed ik bij alle spelers, niet alleen met Mounir. Maar die wc-grap is echt grote onzin. En dat hij zijn hand op mijn keel heeft gezet is net zo’n fabeltje”, benadrukt de aanvaller van Liverpool.

Toen El Hamdaoui debuteerde voor Ajax, zat Suarez een schorsing uit. Hij heeft hem toen via een sms-bericht succes gewenst. “Dat zou ik nooit doen als we ruzie hadden gehad.”

De Uruguayaan betreurt het dat Frank de Boer El Hamdaoui uit de selectie heeft gezet. “Het is jammer voor Mounir, want hij is een goede jongen. Maar het is ook jammer voor Ajax, want ik denk dat we hem goed kunnen gebruiken.”

Tekst: NU.nl
Foto: afdb – BjMa

Wanneer je reageert ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
 • Luis_16_Suarez:

  We hem goed kunnen gebruiken? Hij speelt niet meer Ajax hoor! Daarnaast geloof ik hier geen barst van, waarom zou hij nu met spits een interview doen terwijl hij voor Liverpool speelt? En dat neemt niet weg dat ik hem niet geloof hoor ofzo, maar volgens mij moest de krant gewoon gevuld worden.

  Leuk(0)
 • De Barbaar:

  @luis_16_suarez: WE ja. Dat "We" heeft niets te maken met het elftal waarin je speelt. Het is een term in de overdrachtelijke zin. Vraag maar eens aan je leraar Nederlands.

  Leuk(0)
 • B.A.:

  @Toean

  De schrijver van dit artikel kan ook leugens in de mond van Suarez leggen. Het geloofwaardigheids gehalte van dit artikel en onderwerp acht ik niet erg hoog. Lijkt inmiddels meer op een journalistiek spinsel om onrust te stoken bij ajax. Hoe het nu precies zit kom je waarschijnlijk ook nooit achter, en terecht! Er is vast iets vervelends aan de hand maar voor hetzelfde geld speelt mounir over 2 weken weer in het 1ste. En als hij het dan goed doet is er opeens niks aan de hand. Als hij het dan slecht doet is het weer voer voor talloze nieuwe nieuwsberichten...

  Leuk(0)
 • the best ajax:

  als el hamdaoi naar de boer zou luisteren zouden we hem heel goed kunnen gebruiken hij scoort veel, maar hij moet wel luisteren en als hij dat niet doet moet hij maar weg, maar dat neemt niet weg dat heet jammer is. ze moeten zorgen dat ze volgend seizoen iemand hebben die veel kan scoren, luisterd, in het budget past en die in het team past.

  Leuk(0)
 • ajaxphone:

  zoals klaas jan !
  En niks te duur we hebben nog miljoenen liggen en er gaat een hoop verkocht worden. De hunter wil niet weer op de bank zitten tijdens een tournooi van het NLD elftal dus ik zie het wel goedkomen!

  Leuk(0)
 • ManiVito:

  Mounir verkopen aan fc El hamdaoui! Goeie voetballer.. alleen niet voor ons ajax!

  Leuk(0)
Volgende wedstrijd:

Benfica - AFC Ajax

Oefenwedstrijd

Zaterdag 26 juli

20:45 uur

Estadio da Luz

   

Ajax1.nl kan cookies gebruiken. Klik hier voor meer informatie. Sluiten