Inloggen
Ajax1 App on iPhone
Ajax1 App on Android
Ajax1 App on Windows Phone

‘Steven ten Have nieuwe voorzitter RvC’

Het heeft er alle schijn van dat Steven ten Have de nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen  van Ajax zal worden. Volgens Het Parool heeft de benoemingscommissie uitgebreid met de specialist op het gebied van organisatieverandering en bedrijfsstrategie gesproken.

Met drie van de overige vier beoogde commissieleden, inclusief Johan Cruijff, zijn verschillende gesprekken gevoerd. Alleen over de het vijfde lid bestaat onenigheid. Johan Cruijff zou graag zijn vriend en ex-voorzitter Maarten Fontein op die positie zien, maar de commissie heeft zijn bedenkingen bij hem. Mogelijk  komt er een andere Cruijff-gezinde op die plek, zoals Theo van Duivenbode.

Rik van den Boog nam gisteren op de algemene ledenvergadering afscheid van zijn rol als algemeen directeur. Het is nog niet bekend of zijn mededirectieleden Jeroen Slop en Henri van der Aat wel aanblijven.

Wanneer je reageert ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
 • sbstntrk:

  Steven ten Have studeerde rechten en psychologie aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Na afronding van deze studies haalde hij zijn doctoraal bedrijfskunde aan de Universiteit Nijenrode. Na een aantal jaren voor Berenschot te hebben gewerkt als adviseur, manager en statutair bestuurder, richtte hij in 2003 samen met Wouter ten Have en Ton Speet TEN HAVE Change Management op. Ten Have adviseert vooral middelgrote en grote ondernemingen over organisatieverandering, strategie, herstructurering en besturing en topstructuur.

  Als dat dezelfde Steven ten Have is.... dan weet ik er nog niks over te zeggen. Wel dat ie waarschijnlijk de ballen verstand heeft van voetbal.

  Leuk(0)
 • Toean:

  Valt wel te hopen dat de goede man een vriendje bij de Telegraaf heeft zitten.
  Dat hij meer van voetbal en Ajax weet dan Coronel-46 jaar lid en erelid- lijkt me stug.
  Ik wens hem sterkte en veel succes.

  Leuk(0)
 • pro-ajax:

  Here we go again..

  Leuk(0)
 • ken:

  Meneer ten Have ik wens u succes bij AJAX!

  Leuk(0)
 • Nul20:

  ze zullen hem vast niet willen halen om hem de ballen in te laten koppen of om een advies voor welke spits we het beste kunnen halen ... willicht heeft ie andere kwaliteiten waar Ajax zijn voordeel mee kan doen !!

  Leuk(0)
 • Lorenzo Ebecilio:

  Het gaat inderdaad helemaal niet over het voetbalverstand. Je moet het misschien zelfs andersom bekijken: hoe minder mensen met voetbalverstand, hoe meet invloed cruijff krijgt. Nu zeg ik niet dat je hem alle invloed moet geven, maar een voorzitter die verstand heeft hoe je een onderneming lijdt lijkt mij zeker geen onnodige luxe!

  Leuk(0)
Volgende wedstrijd:

Benfica - AFC Ajax

Oefenwedstrijd

Zaterdag 26 juli

20:45 uur

Estadio da Luz

   

Ajax1.nl kan cookies gebruiken. Klik hier voor meer informatie. Sluiten