Inloggen
Ajax1 App on iPhone
Ajax1 App on Android
Ajax1 App on Windows Phone

Suarez: ”Hopelijk wordt Ajax kampioen”


Ajax Premium TV reisde naar Liverpool voor een exclusief interview met Luis Suarez. Uit het openhartige gesprek blijkt duidelijk dat de Uruguayaan zijn oude club mist. De oud-Ajacied leeft fanatiek mee met de titelstrijd. ,,Hopelijk wordt Ajax kampioen”, vertelt Suarez.

Als kersverse speler van de Reds smeedde Suarez in korte tijd een hechte band met zijn manager Kenny Daglish. ,,Hij geeft me veel vertrouwen”, merkte Suarez al in zijn eerste maanden als speler van Liverpool FC. De aanvaller liet net als eerder op de Nederlandse velden, inmiddels ook in Engeland van zich spreken met zijn doelpunten en kenmerkende voetbalacties.

Hoezeer Suarez Ajax mist blijkt ook uit het gesprek dat hij onlangs voerde met vriend Jan Vertonghen. Tegen de huidige Ajax-aanvoerder merkte hij op: ,,In vier seizoenen bij Ajax win ik geen titel, en ik ben weg en dan gaan jullie hem wel winnen.” Suarez wenst alle Ajacieden het allerbeste toe. Liefst zou hij daar de komende weken hoogstpersoonlijk aan bijdragen. ,,Ik zou dolgraag die laatste twee wedstrijden mee willen doen” Suarez maakt sinds begin dit jaar furore bij Liverpool. ,,Maar ik kom zeker terug bij Ajax, alleen wanneer weet ik niet. Ajax zit in mijn hart.” Aldus Suarez tegenover Ajax.nl.

Wanneer je reageert ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
 • Afca-Briang:

  IK hoop dat je snel trg komt

  Leuk(0)
 • Tedje van Es:

  Beloftes over een terugkeer zeggen mij helemaal niks, er zijn er al zat die die belofte niet na zijn gekomen, dus doe het gewoon niet!
  Worden Luis en Urby eigenlijk ook kampioen als AJAX wint? Zij hebben immers dit seizoen ook een bijdrage geleverd! Daarbij zijn er spelers die nu nog onder contract staan, die minder hebben toegevoegd aan dit seizoen, neem bijvoorbeeld Oleguer.

  Leuk(0)
 • Gerwin-vl:

  Was niet gegaan, dan stonden we allang bovenaan!

  Vooral in deze competitie, waarin je veel minder punten nodig hebt dan vorig jaar..

  Leuk(0)
 • AFCA:

  Waarom gewoon niet op ons feetje komen 15 Mei? Je bent tenslotte een half seizoen in dienst geweest van ons aller Ajax! Je bent van harte welkom :)

  Leuk(0)
 • pro-ajax:

  Ja AFCA, jammer genoeg is hij die dag niet vrij haha, speelt die met liverpool tegen Spurs..

  Als dat nou op de 14e was,
  Weet ik zeker dat hij wel langs was gekomen.

  Leuk(0)
 • Ma1asorte:

  Als Ajax kampioen word is het ook de titel van Suarez.

  Hij heeft dit seizoen (ondanks zijn vormcrisis) belangrijke doelpunten gemaakt. Bijv Thuis tegen Willem II versierde en scoore hij 2 strafschoppen waardoor Ajax met 2-0 won.

  Leuk(0)
 • ajaxfan20:

  En ik hoop dat je snel terug komt naar Amsterdam!

  Leuk(0)
Volgende wedstrijd:

Benfica - AFC Ajax

Oefenwedstrijd

Zaterdag 26 juli

20:45 uur

Estadio da Luz

   

Ajax1.nl kan cookies gebruiken. Klik hier voor meer informatie. Sluiten