Inloggen
Ajax1 App on iPhone
Ajax1 App on Android
Ajax1 App on Windows Phone

Transfer El Hamdaoui op losse schroeven

Mounir El Hamdaoui mag zich nog geen speler van Fiorentina noemen en de vraag is of dat deze transferperiode nog gaat gebeuren. De aanvaller zegt zelf rond te zijn met la Viola, maar Ajax zou met aanvullende eisen zijn gekomen. De landskampioen beweert juist weer dat El Hamdaoui de transfer voorkomt. Fiorentina heeft ondertussen een nieuwe spits binnengehaald.

La Viola maakt op de officiële website in een kort statement melding van de komst van Kenneth Zohore, een achttienjarige Deen die overkomt van FC Kopenhagen. Verder maakt Fiorentina geen details bekend: het is dus onbekend of Zohore direct de overstap maakt, of pas in de toekomst (wellicht na dit seizoen) naar Florence verkast. Ook maakt Fiorentina niet bekend voor hoeveel jaar de spits heeft getekend en of hij direct in aanmerking komt voor het eerste elftal.

Zohore is, in tegenstelling tot El Hamdaoui, in ieder geval een speler die nog veel te bewijzen heeft. De aanvaller speelde tot dusver zestien competitieduels voor Kopenhagen en scoorde pas een keer, terwijl hij dit seizoen nog geen wedstrijden speelde voor de Deense topclub. Hij liep eerder al eens stage bij Chelsea. Fiorentina versterkte de voorste linie eerder al met Amauri, die werd overgenomen van Juventus.

Tekst: Voetbalzone

Wanneer je reageert ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
 • farang:

  Ben benieuwd anders nog een half jaar thuis op de bank met doorbetaling van salaris.

  Leuk(0)
 • roy:

  Die gaat niet weg waar verdient hij zijngeld gemakkelijker dan bij Ajax. Zal wel weer een snotneus hebben dus weer ziek thuis. Maar ja wat kan je ook verwachten van iemand met zo mentaliteit. En die bij Ajax hier over gaan zijn ook zo gek als een deur ze moeten die knakker eens gaan korten op zijn salaris.

  Leuk(0)
 • Max91:

  Pff het zal ook weer eens niet he. Dat kost ons weer 900.000 euro, en het is maar de vraag of iemand hem in de zomer wél wil kopen.

  Lamzak!

  Leuk(0)
 • hupajax:

  Miskoop vd eeuw. Speler zonder eergevoel. Beschouw het maar als een afgeschreven meubelstuk, nooit weer een artikel over schrijven.

  Leuk(0)
 • KevinR34:

  Jezus begint lekker vandaag!

  - Transfer El hamdaoui op losse schroeven
  - Bouy vertrekt definitief naar Juve
  - Heerenveen wilt Narsingh niet verkopen

  .........

  Hopende op beter nieuws later vandaag:

  -.Narsingh naar Ajax!
  - El Hamdaoui officieel naar Fiorentina!

  Leuk(0)
 • xaja32:

  van die geldwolf komen we pas af als tie transfer vrij is

  Leuk(0)
 • Tedje van Es:

  Steuntrekker 1e klas. Mentaliteit van een strontvlieg en de schuld altijd bij een ander leggende. Weg wezen!

  Leuk(0)
 • zoon van Oileus:

  Grappige vent die El Hamdaoui! Voorbeeld maken van deze jongen! Dat moeten we doen.

  Ik had, als ik Ajax was geweest, de carriere van die jongen HELEMAAL verziekt! Just for fun, maar vooral ook om te laten zien dat er, in dit geval met Ajax, niet gespeeld wordt. Al die gasten hebben een grote mond, terwijl de prestaties achter blijven. Het zal eens tijd worden dat het duidelijk wordt dat je in loondienst bent en dus moet luisteren naar je baas/meerdere. Wanneer wij een soortgelijke actie uithalen op ons werk, dan zijn wij onze baan kwijt!

  Dus kapot maken die jongen! Hij heeft een nog grotere mond/ego dan zijn salaris! Iets wat (natuurlijk) absoluut misplaatst is! Lekker alle vieze, demotiverende oefeningen laten doen, zodat hij absoluut geen plezier meer heeft in deze sport.

  Leuk(0)
 • AjxR:

  Ik ging even op de Ajax website kijken of er al iets van nieuws was rond deze transfer... klik ik op de eerst pagina die je krijgt op de kop "Ajax MEGA sale. tot 70% korting" en vervolgens kom ik in de fanshop terecht. Via deze link kwam je toch bij El Hamdaoui uit?

  Welke spelers zouden volgens jullie in de uitverkoop mogen op dit moment?

  Leuk(0)
  • zoon van Oileus:

   ... en vervolgens kom ik in de fanshop terecht. Via deze link kwam je toch bij El Hamdaoui uit?

   Ik mag hopen van niet! Ikzelf hoef niets van deze jongen te hebben eigenlijk. En wat wil je thuis met zo'n iemand doen? Werken doet hij niet, hij is altijd ziek, grote mond etc. Dat zijn niet de dingen die ik in huis wil halen.

   Leuk(0)
Volgende wedstrijd:

Benfica - AFC Ajax

Oefenwedstrijd

Zaterdag 26 juli

20:45 uur

Estadio da Luz

   

Ajax1.nl kan cookies gebruiken. Klik hier voor meer informatie. Sluiten