Inloggen
Ajax1 App on iPhone
Ajax1 App on Android
Ajax1 App on Windows Phone

Van den Boog weer in de fout

Tijdens een van zijn laatste activiteiten bij Ajax, zijn trip naar Ajax Cape Town, heeft Rik van den Boog voor de nodige onrust gezorgd. De algemeen directeur van Ajax gaf op een persconferentie namens Ajax Cape Town het erevoorzitterschap voor het leven aan de vertrekkende voorzitter John Comitis. De voorzitter van Ajax Cape Town moest vertrekken bij de club omdat hij in onmin leefde met de directie, aldus Football365.

De algemeen directeur van de club reageerde na afloop van de persconferentie van Van den Boog verbijsterd op het nieuws. Volgens Ari Efstathiou, niet alleen CEO, maar ook de baas van het bedrijf dat 49% van de aandelen van Ajax Cape Town heeft, liet weten stomverbaasd te zijn en boos over de actie van Van den Boog. Volgens hem is Ajax Cape Town nooit gekend in de beslissing Comitis het erevoorzitterschap toe te kennen en mag Ajax dat volgens de reglementen als 51% aandeelhouder dat niet op eigen houtje beslissen. Efstathiou liet weten de betreurenswaardige situatie absoluut te gaan rechtzetten en daarvoor alle noodzakelijke maatregelen te gaan nemen.
 
Tekst: AjaxF-side      Foto: Afdb ~ Oscar

Wanneer je reageert ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
 • the special one:

  Zat het net te lezen toevallig ,wat een sukkel zeg

  Leuk(0)
 • Indojood:

  Ja lekker in je laatste week nog ff zgn. je stempel drukken. Wat een zielig figuur!!!

  Leuk(0)
 • De Barbaar:

  Ik denk dat dit niet van van den Boog af kan komen als directeur, dit moet waarschijnlijker gezocht worden in de kringen van de voorzitter en RvC. Van den Boog is waarschijnlijk gewoon de boodschappen jongen hier die misbruikt wordt voor de gelegenheid om dat hij er volgende week toch niet meer is.

  Leuk(0)
 • Tedje van Es:

  @de Barbaar
  Daar heb ik ook over zitten denken, want hij als passant kan zo'n beslissing voor een andere (zuster) vereniging toch niet zelf nemen? Aan de andere kant sloot hij nog wel even een vette overeenkomst voor een nieuw kantoor voor TEG vlak voor ze failliet werden verklaard dus bij van den Boog sta ik nergens van te kijken. Volgen Rikkie zijn we dankzij hem nu kampioen!

  Leuk(0)
 • Ajax321:

  Ik denk niet dat hij dit alleen geregeld heeft. De media zoekt elke keer iets om hem af te zeiken.

  Leuk(0)
 • Sazzz:

  JA goed, maar dit is wel dom... Hij heeft zelf toch ook wel hersens? Hij kan zelf ook wel ff checken of alles klopt? Lijkt me inherent aan zijn positie. En daarnaast vangen hoge bomen nou eenmaal veel wind...

  Leuk(0)
 • @Ajax321

  Natuurlijk geef de media de schuld. Het is een HOAX net zoals
  alle andere "blunders" die meneer van den Boog heeft begaan.

  Ik snap niet dat sommige mensen telkens excuusjes blijven ver-
  zinnen wanneer de man de fout in gaat. En of hij dit alleen
  geregeld heeft of in samenwerking met maakt geen moer uit. Hij
  is toch de verantwoordelijke?

  Leuk(0)
 • roy:

  @ROY VANZEIST; nog 8 dagen dan kan jij stoppen met je gal te spuwen op deze man. Wat moet jij een hekel aan hem hebben. Heeft hij jou iets persoonlijks aan gedaan dat je die man zijn bloed wel kan drinken. Want zoals jij elke keer reageer op hem gaat mij een brug te ver.

  Leuk(0)
  • Nul20:

   @ Roy

   in deze sta ik toch volledig achter Roy van Zeist .. iemand die nog in Rik gelooft kan ik moeilijk serieus nemen voorts.

   Leuk(0)
 • 3kruissies:

  Feit is dat iemand met zo een cv dit soort fouten toch niet mag maken?

  Leuk(0)
 • mickey2602:

  Wat ik ook zo raar vond om te lezen was dat hij schijnbaar heeft gezegd dat we een trainingskamp in China hebben EN in Schotland.Ten eerste schijnt dat laatste nieteens bekend te zijn en ten tweede heb ik onlangs ergens gelezen dat Ajax weer gewoon een trainingskamp in de Lutte zou hebben.Ajax zou ook een oefenwedstrijd spelen tegen AZSV(een voetbalclub hier in de buurt)en daar heb ik al gevraagd om kaarten.3 trainingskampen in 2 maanden lijkt me toch wel erg stug...
  Weet iemand hier wat meer vanaf dan?

  AJAX FOREVER

  Leuk(0)
 • 3sterruh:

  Geef die man een zetje!!!

  Leuk(0)
Holtes Design: Websites, vormgeving,app ontwikkeling en cloud hosting
Volgende wedstrijd:

PEC Zwolle - Ajax

Finale KNVB Beker

Zondag 20 april

18.00 uur

De Kuip

Ajax1.nl kan cookies gebruiken. Klik hier voor meer informatie. Sluiten