Laatste nieuws

‘Bulykin in gesprek met Feyenoord’(meer…)

Share

Comments

comments

29 reacties

 1. Ah joh, zijn we toch gewend; dat Feyenoord een tweede spits van ons overneemt. (Charisteas)

 2. Ik heb er vrede mee dat Bulykin weg gaat maar ik hoop niet dat hij naar Feyenoord gaat.
  Wanneer hij bij Feyenoord gewoon de eerste keus is als spits ben ik bang dat wanneer hij een wedstrijd of 25/30 speelt er gewoon 15 tot 20 in schiet. Het is namelijk gewoon een goede afmaker.

 3. aaa nee joh niet naar Feyenoord. Wil hem blijven herinneren in het mooie Ajax shirt en niet in dat lelijke Feyenoord shirt. Maar Buly zijn salaris zal vast wel een obstakel gaan worden voor de meeste andere NLse clubs waaronder ook Feyenoord denk ik.

 4. Zoals @AMS al zegt, charisteas heeft het daar ook niet ver geschopt ,en wat hoor je tegenwoordig van hem? Juist…..niks. Dus gewoon niet doen en een betere club zoeken.

 5. Van dit soort berichten zakt echt letterlijk mijn broek af. Een club die normaal gesproken het woord Ajax of Amsterdam niet eens uit zijn bek krijgt probeert nu weer een afgedankte spits van ons gratis over te nemen. Met alle respect, maar een club die pretendeert een topclub te zijn viert geen feest bij een tweede plek en neemt ook geen afgedankte spelers over van een aartsrivaal. In mijn ogen heb je dan geen enkel greintje zelfrespect en trots meer over. Het is al triest genoeg dat Van Geel zijn hoofdfunctie van de afgelopen 2 jaren heeft bestaan uit het bedelen bij grote clubs om spelers te mogen huren. En als het ff kon of ze dan ook alsjeblieft het meeste salaris ook nog ff konden blijven betalen! Ik zou me als supporter werkelijk waar helemaal kapot schamen! Maar die onvoorstelbare gefrustreerde idioten daar blijven nog een grote mond hebben ook! En dan noemen ze ons arrogant hahaha. Wij zijn arrogant omdat we de beste zijn, dat recht heb je dan ook, simpel. Maar waar zij die praatjes op baseren is voor mij echt een compleet raadsel! Maar goed, ik zal het ook nooit begrijpen want wij blijven altijd de grootste en eigenlijk vind ik het alleen maar erg lachwekkend. Soms komt er zelfs een klein gevoel van medelijden opzetten, maar nee, dat zet nooit door.

 6. Haha!! Zal dit tot het Charisteas EFFECT leiden? Nou ik ben benieuwd.

  Ik heb met Dimi te doen, alleen al om het feit dat die een niveau lager moet gaan spelen.

 7. @jtodam, maak je niet zo druk joh…
  Feyenoord is al jaren geen topclub meer en dat weten ze zelf ook. En het feit dat ze een bij Ajax overbodige spits proberen aan te trekken, zegt toch al genoeg over de kwaliteitsverschillen tussen Ajax en Feyenoord.
  Het mag een wonder heten dat ze met zo’n matige selectie tweede zijn geworden, laat ze daar lekker blij mee zijn. Maar je hoeft echt niet bang te zijn dat ze dit kunstje volgend jaar weer kunnen flikken.

 8. niks mis mee, ik ben Feyenoord dit seizoen veel meer gaan waarderen. Vanwege hun beperkte middelen, en toch goed spel en hoog resultaat. Als Ajacied hoef je alle Feyenoorders toch niet zielige stakkers te vinden? Als Ajax tegen Feyenoord speelt zal ik nog steeds schreeuwen dat het maar kakkerlakken zijn. Toch mijn complimenten voor Feyenoord. Als ze Bulykin halen zou ik dat jammer vinden omdat hij er gewoon 15-20 in schiet. Maar als we als supporters komend seizoen met zijn allen achter Ajax gaan staan zullen we weer de titel pakken en niet Feyenoord. Dat kunnen we dus veel beter doen dan ze afzeiken.
  De Groeten

 9. Zou ik niet leuk vinden.

  Persoonlijk vind ik Dimitri al een topper en ik vind het gewoon een goede spits. Toen het niet zo goed ging met Ajax hoopte ik elke week dat hij in de spits zou staan.

  Als hij naar 010 gaat dan is het zeker een aanwinst voor ze.

  Met Charisteas kun je het al niet vergelijken. Angelos was al niet goed bij ons. Dimitri heeft het tijdens zijn minuten gewoon heel goed gedaan.

 10. Dat Feyenoord uit de zorgen is wil niet zeggen dat er geld is. Ik snap dus wel dat ze bij hem uitkomen, hij heeft een geweldig gemiddelde bij Ajax gehaald dit seizoen en is transfervrij. Ik vind het jammer dat ie gaat en welke club het wordt maakt me niet eens zoveel uit.

 11. Slim van Feyenoord als dit waar is… Heb respect voor Bulykin om z’n kwaliteiten maar zou het echt een soort van “prostituee” vinden van de eredivisie als je eerst bij Ado speelt, dan naar Ajax en vervolgens naar Rotjeknor gaat.

  Een beetje Ronald Koeman style zeg maar, als speler en trainer.

  Maar goed wat kan je ook verwachten van een Rus die totaal geen binding met een Nederlandse club heeft… ik geef ‘m nog gelijk ook.

 12. succes bulykin
  denk dat feijenoordt er slim aan doet en misschien krijgen ze in europa nog wat voor elkaar
  hebben we weer een extra ticket

 13. Niks mis mee. Van mij mag hij naar Feyenoord. Ook niks mis met deze club. Succes in Rotterdam Bulykin!

 14. Het spijt mij dat Ajax, net als indertijd het geval was met Pantelic, deze uitstekende spits laat vertrekken.
  De man doet waarvoor hij is aangenomen: scoren.
  Dat hij, volgens sommige reacties, geen AJAX waardige speler zou zijn, en figuren als Suk en Castillion die er geen bal in krijgen wel, is eigenlijk et gek voor woorden.

  • Ben ik met je eens, Pantelic en Bulykin hebben beide hun waarde gehad en hadden wat mij betreft mogen blijven, alleen speelt in beide gevallen hun eigen wens ook mee.
   Bulykin wil meer spelen en Pantelic zou minder gaan verdienen meen ik mij te herinneren, dus die koos voor Griekenland (het is overigens ziekelijk dat je daar meer verdiend dan in Nederland, terwijl wij daar miljarden euro’s in de economie hebben moeten pompen).

   We kunnen het ook best wel eens eens zijn met elkaar. :-)

   • En wat te denken van Rommedahl

 15. @Toean: Pantelic is wel een iets betere voetballer dan Bulykin hoor..

  • Ben ik niet met je eens, Bulykin heeft veel minder speelminuten gehad om zich te laten zien. De keren dat hij speelde scoorde hij ook vaak en ook nog regelmatig belangrijke, zoals tegen NAC en PSV.

 16. Haha krijg zeker duimpjes omlaag omdat ik zeg dat er niks met Feyenoord is. Wat zielig toch eigenlijk he hier.

  • Ach, maak je niet druk, ik zie wel vaker duimpjes omlaag onder zinnige reacties.

 17. Waarom probeert Ajax Feyenoord niet eens wat minder geslaagde spelers aan te smeren: Ozbiliz, Castillion, Lukoki? Kunnen we nog eens lachen wanneer ze daar wel slagen.

 18. Dan wordt het geen ´Bulykin Amsterdam´ maar ´Bulykin Rotterdam´….

 19. Wat maakt het uit dat hij dan naar Feyenoord gaat?
  Cruijff mocht van iedereen hier ook bij feyenoord spelen, daar hoor ik nooit iemand over.

 20. Het nieuws van het AD, AJAX1.NL en het Russische Life Sports dat Dmitry Bulykin in gesprek zou zijn met Feyenoord blijkt onzin te zijn. De Rotterdamse club heeft aan VI laten weten dat het niet in gesprek is met de Russische spits.

 21. Als hij naar feyenoord gat is hij echt een dikzak

 22. vind het jammer dat hij gaat en ik snap t ook niet helemaal want hij is echt een goeie invaller! maar ik hoop zeker niet dat hij naar feyenoord gaat zou toch wel een slechte actie zijn.

 23. Als Bulykin naar Feijenoord zou gaan is dat van hem best te begrijpen. Hij hoeft natuurlijk niet bij Ajax lijdzaam af te wachten of hij speelminuten krijgt. Als de trainer liever een middenvelder opstelt bij de blesure van de eerste spits (en begrijp me goed, De Boer heeft dat goed gezien en De Jong heeft het prima gedaan) ben je gauw klaar lijkt me. En zou iemand die 1 jaar bij Ajax speelt niet naar Feijnoord mogen gaan?

 24. Losstaand van de rivaliteit tussen Ajax en Feyenoord; Dmitry wilt iedere week aan de bak kunnen. Hij is dan genoodzaakt om een club LAGER OP te zoeken. En dat is Feyenoord! Cheers!

 25. Feyenoord gaat jullie laten zien volgend sijzoen!! Jullie zullen huilen als Buly er 30 voor ons maakd!

Laat een reactie achter

Current ye@r *