Laatste nieuws
Selectie Ajax voor duel met Barcelona (oktober 20, 2014 8:11 pm)
Sigthorsson blij met doelpunt (oktober 20, 2014 10:04 am)
De Boer: ‘Twee punten verloren’ (oktober 19, 2014 1:16 pm)
Ajax speelt gelijk na matige eerste helft (oktober 18, 2014 10:36 pm)
Wedstrijdpraat: FC Twente – Ajax (oktober 18, 2014 8:38 pm)
De Boer niet beschikbaar voor Oranje (oktober 18, 2014 7:56 am)
De Boer houdt vertrouwen in Sigthorsson (oktober 18, 2014 7:43 am)
Huawei nieuwe sponsor Ajax Cape Town (oktober 17, 2014 2:55 pm)
Selectie Ajax voor duel met FC Twente (oktober 17, 2014 2:17 pm)

Bulykin: “Wij kunnen van Man Utd. winnen”

17 december 2011
Geen reacties


(meer…)

Share

Comments

comments

12 reacties

 1. Ja hoor meneer Bulykin en jij staat na de winterstop bij Barcelona in de voorhoede.Natuurlijk hoop ik met heel mijn Ajax hart op een stunt maar die kans lijkt mij klein.

 2. Op zich is daar niets aan gelogen echter is die kans niet zo groot. 1x winnen is waarschijnlijk niet genoeg en dan heb je ook nog te maken met het doelsaldo (uit en thuis)…

  Maar wie weet,…. de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik heb in ieder geval geen hoge verwachtingen, dan is de teleurstelling niet zo groot.

 3. Op de PS3 is tie vergeten

 4. kijk zo hoor ik het graag….hij spreekt tenmisnte met de bravoure zoals alle ajacieden zouden moeten doen…..zeker tegen grote clubs…

  wij zijn de beste….wij zijn ajax…….

  wij hebben niet zoveel te verliezen…ManU heeft meer te verliezen dan wij, ik denk ook dat ze de nadruk op de premier gaan leggen

 5. Schijnt dat Bulykin ook gezegd heeft dat Sinterklaas en de Kerstman allebei bestaan.

 6. ManU heeft ook niet zoveel trek in de EL, die zullen niet in de sterkste opstelling gaan spelen hoor. die willen nog kampioen worden. net als wij, dus gewoon 2x verliezen in een mooi duel en klaar.

 7. tegen b team zou nog wel kunnen…

 8. tssssss als basel het kan waarom wij dan niet ????
  ik schat ajax iets hoger in als basel en manu vergelijken met real kan op dit moment ook niet , zelfs niet met het b team van real ManU heeft in tijden niet zo’n zwakke selectie gehad dus why not

 9. Mensen, kijk naar de afscheidswedstrijd van v/d sar, dat team bestond voor 80% uit manU spelers, en toen speelden we 2-2, toen hadden hun v/d sar op doel, en nu de Gea, dus we hebben een grote kans om wel gewoon te winnen, en zeg nou zelf, wie is nu een top speler bij manU ze presteren geen van allen!

 10. die afscheidwedstrijd is iets heel anders dan een europa leaque wedstrijd, dat kan je echt niet vergelijken… ajax heeft niet veel kans maar de bal is rond.

 11. Ik heb ajax nog nooit tegen ManU zien spelen. Maar ik vrees toch dat we kapot gecounterd worden hoor. Dan kunnen ze wel niet in vorm zijn, maar die snelheid waarmee ze eruit komen verliezen ze niet.

 12. ik denk dat ajax zeker wel een kans kan maken
  laten we het hopen in iedergeval!