Laatste nieuws

De Jong en Alderweireld sluiten winters vertrek uit(meer…)

Share

Comments

comments

13 reacties

 1. Zijn dit soort berichten uit de duim gezogen of hebben die jochies bij Ajax écht geen greintje zelfkennis meer? Je gaat mij iig niet vertellen dat er ook maar één club groter dan Ajax geinteresseerd is in spelers van dit kaliber. Hooguit een russische club met teveel geld. Niet dat ik er een traan om zou laten als houten klaas de jong in de winterstop zou verkassen. Wordt veels tebelangrijk gemaakt in het elftal en de arrogantie druipt er vanaf. A

  • TJ lult weer eens uit zn nek…

  • Ben jij toevallig niet Ronald Waterneus?

 2. volgens mij zie jij ze vliegen, want de jonge is gewoon een top speler en alderweireld is er alleen nog niet helemaal klaar voor

 3. Meurten, dan zie ik het ook vliegen,want ik denk ook niet dat een topclub op Siem d Jong zit te wachten.

 4. Bedankt voor je boeiende, leuke reactie T.J.

 5. @T.J., ik ben het niet met je eens. Als er iemand is die niét arrogant is, dan is het De Jong wel. Die jongen is juist veel te bescheiden. Ik vind dat hij nogal misbruikt wordt. Op verschillende plekken neergezet en het vuile werk op moeten knappen voor Eriksen. Desondanks heeft hij heeft belangrijke goals gemaakt, zeker in het eerste seizoen dat we weer eens kampioen werden. En waarom zou er geen interesse voor hem zijn? Hij heeft 2 hele goeie wedstrijden tegen Manchester City gespeeld. Bij scouts die bij die wedstrijden zaten zal hij opgevallen zijn.

 6. @T.J.

  Je lult maar wat .. ik ben een groot fan van De Jong, en ik lees op dit forum veel kritieken op hem, maar hij is ongelooflijk belangrijk geweest voor het behalen van onze 2 kampioenschappen !!! en JS hierboven heeft volledig gelijk dat hij maar door het elftal heen gejojood word !!

 7. @Nul20, absoluut maar je kan niet ontkennen dat hij zondag als een drol speelde (mede door te weinig aanvoer van de zijkanten weliswaar, omdat vooral Boerrigter het helemaaaaal liet afweten).

  P.s. hetzelfde geldt toch ook voor Vermeer, ontzettend belangrijk geweest en pak dan even de momenten van FCU erbij met die korfbaluitslag.

  Het kan niet elke week feest zijn, helaas… het zijn net mensen.

 8. Volgens mij maakt het helemaal niets uit wie van de Ajacieden vertrekt, omdat er eigenlijk niemand echt bovenuit steekt. Of ze nu Eriksen of De Jong heten, Poulsen of Schone, ‘n vervanger staat klaar of kan alsnog van ‘n eredivisieclub aangetrokken worden (Maher, Djuricic, Douglas om er ‘n paar te noemen). Wel is het zo, dat ook ik vind dat Eriksen en de technisch beperkte De Jong veel te belangrijk gemaakt of geschreven worden. Vertonghen was vorig jaar de enige die op het niveau zit dat Ajax nastreeft, van het huidige voorlopig niet één.

 9. Het zal voor heel Ajax goed zijn als het team eens bij elkaar bleef.
  zodat je elkaar blindelings kunt vinden. Als het team vertrouwen in elkaar had, en bleef zul je zien dat er anderen teams zijn die moeite kregen met het samen spel van Ajax. de spelers zijn hier meer verzekerd op speeltijd dan bij clubs uit Engeland, Spanje, duitsland Italien of een club uit Rusland. één tip blijf zo lang het kan je zal zien dat je plezier in het spel houd.

 10. Zou ook te zot voor woorden zijn. We zijn bezig om de titel binnen te halen, dan stap je er nu niet tussenuit. Daarbij is Alderweireld is naar mijn idee nog niet eens uitgeleerd bij Ajax. Die zou naar mijn idee gewoon moeten bijtekenen. Dat de Jong na dit seizoen zou willen vertrekken kan ik begrijpen, hij staat onderhand al aardig wat jaartjes in het veld. Al die jaren hebben hem ook vaardiger gemaakt, hij is slimmer in zijn spel geworden. Al vind ik hem in de grote wedstrijden toch eigenlijk net wat tegen vallen, voor zo’n “ervaren” speler, tegenover de jonkies gezien.

  Ik ben nooit zo’n fan van hem geweest maar de laatste tijd is hij zeker voor het team wel een belangrijke schakel. Ik denk alleen wel dat hij met de tijd goed vervangbaar is.

  Gelukkig hebben we voor Eriksen ook goede vervangers rond lopen.

 11. Siem de jong zit nou al 3,5 jaar op dit niveau, hij heeft ons het 30e kampioenschap gebracht en presteert heel constant.

  Topspeler die door velen wordt onderschat, ik vind hem beter dan eriksen!!

Laat een reactie achter

Current ye@r *