Laatste nieuws

Definitief: Stekelenburg naar AS Roma

1 augustus 2011
Geen reacties


(meer…)

Share

Comments

comments

17 reacties

 1. Betekent dit nu dat er hier geen sprake is van boter bij de vis, met een bankgarantie? Ben ook benieuwd naar het netto bedrag dat Ajax mag bijschrijven.

 2. Ongelofelijk dat ze maar een bedrag rond de 6 miljoen krijgen.. je vraagt toch minimaal 15 miljoen euro voor een ervaren international? waarom moet een speler als ronaldo 100 miljoen waard zijn..??

  • Omdat Ronaldo’s contract niet over een jaar al afloopt.

  • jij bent echt een sukkl kun je niet lezen, ajax heeft het nog slim gespeeld. Steek wilde zijn contract niet verlengen dus Anders volgend jaar gratis de deur uit. Wij heten niet lampies en wij komen niet uit boeren stad ;)

   Dus Ajax mag tevreden zijn met 6 mil en een goede closulle.

  • En ze zullen met oog op Steek zelf niet te moeilijk hebben gedaan. Een speler met haren van trouwe dienst verdient dat. Romero daarentegen die zal meer problemen krijgen bij AZ.

 3. Steek veel suc6 bij je nieuwe club, en bedankt voor de mooie jaren.

 4. jammer maar een stap hoger is misschien beter kans op een nog hote transfer.
  stekie bedankt!

 5. kortom maximaal 7.5 miljoen en minimaal 6 miljoen
  ja ik vind het gewoon te weinig maar goed, het is niet anders helaas…
  had liever minimaal 7.5 gezien en maximaal 9 maar ja, ajax stelde zich heel erg makkelijk op voor stekelenburg omdat hij zoveel jaren trouwe dienst heeft gehad maar ik vind het toch net iets te makkelijk…
  desalniettemin is het hem gegund, hij wilde het zelf (jammer dat het geen topclub is want dat verdiend hij wel) dus dan is het goed…

  • overigens niet helemaal waar wat ik hier zeg natuurlijk, maximaal bedrag is eigenlijk niet te noemen, als het heel erg mee zit kan het zelfs nog oplopen tot 10 miljoen ofzo…
   maar goed, die 6.3 miljoen vind ik toch nog net ff te weinig :P

 6. Ik vind zeker in deze tijd, en als je al zo lang bij Ajax speelt en zelfs eerste doelman bent van het Nederlands Elftal.. Dan is het niet meer dan logisch dat Steek vertrekt.

  Maar AS Roma? Okee.. Daar kan ik nog énigszins inkomen aangezien ze altijd wel top 4 halen in Italië, toch is het geen geweldige club. Maar hij gaat maar 2,7 miljoen bruto per jaar verdienen!
  Waarom dan zo’n transfer? Bij Ajax zat hij al op 2,25 miljoen euro, is dat dan zo’n verschil?

 7. Veel succes daar steek…..maar ajax heeft weer zitten slapen met een contract verlengen…….je had minimaal 20 kunnen krijgen als hij nog een jaar meer contract zou hebben….6 is echt triest zeker als je weet dat de gea…die zich nog moet laten zien voor 19 naar man u. is gegaan!!
  Roma haalt een super keeper in huis voor niks!!

 8. Maarten was gewoon toe aan een internationaal avontuur en dat is hem gegund.
  Hij ging niet weg omdat hij mee geld wilde verdienen .

  Het is jammer voor ons als supporters maar het zat eraan te komen.

 9. Inderdaad kees1. Maarten is gewoon toe aan ‘n nieuwe uitdaging. En dat ‘t dan AS Roma wordt, zij waren de enigen die concrete interesse voor ‘m hadden. Ik vind het trouwens best een mooie club, hoor! Veel traditie, geschiedenis en karakter. Kijk naar een Totti die al bijna 20 jaar (!) daar speelt.. Ook vond ik Roma geweldig om te zien toen Chivu daar de lijnen uitzette…

 10. Het is pas definitief als het op ajax.nl staat en daar heb ik nog niets gezien!

 11. Pff… Wat is dit jammer! Maarja, Maarten verdiende een stap hogerop, en dat is hem enorm gegund. Als je ziet hoeveel punten Maarten pakten voor Ajax. Mogen we hem vanuit de bodem van onze hart dankbaar zijn! Maar met Vermeer hebben we onze vervanger al binnen! Hij was degene die een cruciale rol speelde in de strijd om de landstitel. Vermeer pakte veel punten in die eindstrijd!

  Maarten veel Geluk en hopen op de basisplek boven Kameni.

  (mocht je op de bank eindigen, Kom dan gezellig terug. We missen je nu al)

 12. Allereerst gun ik Maarten deze transfer.Ik snap em niet maar als dit is wat Maarten wil,oke.
  Ook ben ik het ermee eens dat Ajax hier meer geld voor had moeten vragen maar dan waren ze hem niet kwijt geraakt met als gevolg dat hij in de winter voor nog minder,of volgende zomer gratis weg zou wandelen.En na 9 jaar Ajax,over het algemeen zonder gezeur van zijn kant,is een transfer naar een topclub in Italie heel mooi voor Maarten en hij heeft de leeftijd ervoor om te verkassen.Oke,Roma speelt momenteel maar EL maar feit is wel dat het 1 van de topclubs in Italie is.
  Kortom,Maarten,ik gun je alle plezier en succes van de wereld bij Roma en bedank je voor de jaren die je bij ons aller Ajax hebt gespeeld.Ik weet ook zeker,mocht Roma een keer uitkomen tegen Ajax in de EL of CL,dat je dan een daverend applaus krijgt van de Ajaxsupporters.

  AJAX FOREVER

 13. Van harte, Maarten en veel suc7!!!