Laatste nieuws
Wedstrijdpraat: FC Barcelona – Ajax (2-0) (oktober 21, 2014 8:07 pm)
Selectie Ajax voor duel met Barcelona (oktober 20, 2014 8:11 pm)
Sigthorsson blij met doelpunt (oktober 20, 2014 10:04 am)
De Boer: ‘Twee punten verloren’ (oktober 19, 2014 1:16 pm)
Ajax speelt gelijk na matige eerste helft (oktober 18, 2014 10:36 pm)
Wedstrijdpraat: FC Twente – Ajax (oktober 18, 2014 8:38 pm)
De Boer niet beschikbaar voor Oranje (oktober 18, 2014 7:56 am)
De Boer houdt vertrouwen in Sigthorsson (oktober 18, 2014 7:43 am)
Huawei nieuwe sponsor Ajax Cape Town (oktober 17, 2014 2:55 pm)

El Hamdaoui greep Suarez bij de keel

5 maart 2011
Geen reacties


(meer…)

Share

Comments

comments

30 reacties

 1. Wie denkt meneer wel dat hij is.
  Als hij niet tegen een bepaald soort humor kan moet hij op straat gaan spelen met …………
  De manier waarop hij destijds tekende was al 1 grote aanfluiting, ik zeg graag of helemaal niet, maar in principe heeft hij vanaf zijn onderhandelingstijd ( wel , dan weer niet, dan weer wel ) al een loopje genomen met het Ajax bestuur en de onderhandelaars.
  Salaris bevriezen, auto afnemen en lekker verkopen die ongemotiveerde hap.Zonder hem spelen we gewoon beter ook nog.
  En inderdaad , hij heeft een aantal schitterende doelpunten gemaakt,maar ook met die goals erbij staan we nu 3e , dus NUL KOMMA NUL aan verloren, direkt op non-actief zou ik zeggen.

 2. Die kerel spoort niet, oprotten.
  Met zo’n mentaliteit zal die bij geen een top club slagen.
  Klote ventje. Zo’n grote bek opzetten tegen frankie wat denkt die wel.
  Weg doen in de zomer!
  En lukaku losweken!

 3. En daarom is volgens mij Suarez vertrokken. Die twee konden niet door een deur. U word bedankt Meneer El Hamdaoui .

  • Dat gaat denk ik weer te ver. Er kwam gewoon een “goed trein” langs. Ook zonder dit incident was hij denk ik vertrokken

 4. Jol wou hem perse hebben en van wie kreeg hij uiteindelijk toestemming , …. precies ja, mogen de verantwoordelijken hier ook maar voor boeten.

 5. kerel moet gaan oprotten. Laat hem lekker na z’n oude club willem II gaan ofzo. Als ik Suarez was ging k hem gewoon uitlachen, Suarez staat op de top en hij staat in het dal dus hij moet niet stoer gaan doen

 6. die vent denkt in zijn rol alles te kunnen maken, mister big star, dat denkt hij te zijn maar hij stelt niks voor en hoop dan ook dat Ajax hem volledig op non actief stelt. Dit is juridisch gezien mogelijk op basis van wat hij bij suarez heeft gedaan en geloof me, hij zal zich bij jong ajax ook gaan misdragen

 7. Alleen maar negatief nieuws naar buiten bregen, brengt te club ook niet ten goede.

  Er is de laatste tijd zoveel kritiek op El hamdaoui dat spelen voor hem ook een onmogelijke opgaven wordt.

  Ik weet niet wie dit nieuws naar buiten heeft gebracht, maar wat voor aanvoerder wijst de wc aan, als je vraagt naar de kleedkamer? Je bent nieuw op een club, en het had een goed duo kunnen worden, maar als je zo de toon zet, door hem de wc te wijzen, maak je het er zelf naar.

  Ik zelf heb ook veel liever Suarez dan El hamdaoui, maar dat kan nu niet anders, dus moeten wij hem ook het gevoel geven dat hij het kan.
  Als je alle suporters tegen je hebt, en uitgejoelt wordt om alles dat je doet, dan wordt het spelen je moeilijk gemaakt.
  Sulemani miste een penalty, niemand die er boos over is, El hamdaoui een paar weken geleden ook, check twitter en je leest teksten over “kut marrokaan, terug naar je eigen land”

  Nog een voorbeeld was zaterdag, toen hij de bal van Sulemani er in tikte, wanneer het omgedraait was en Sulemani hem er in tikte was het prachtig geweest, wanneer El hamdaoui dit deed, was het gelijk een goaltjesdief..

  Gun die jongen nou eens wat vertrouwen, en je zult zien dat hij het goed zal doen.

  • @Afcaaajax

   Er is wel een groot verschil tussen de penalty die el hamdaoui miste(laatste minuut 2-2) en die sulejmani miste.
   Ik vind dat el ham gewoon lekker op de trein naar rotterdam gezet moet worden en misschien kan mario been hem dan nog vragen om voor hem te spelen.

 8. mijn vertrouwen in hem is volledig weg .. van de zomer verkopen (ondanks dat ik hem een goede voetballer vind)

 9. Als je als supporter van ajax zo’n jongen gaat uitfluiten o.i.d. dan wordt het natuurlijk niks met El Hamdaoui
  Vind het toch walgelijk voor woorden om eigen spelers uit te fluiten…,wordt je niet echt beter van dacht ik zo
  Het bestaat naatuurlijk niet dat hij bij AZ fantastisch was en
  bij Ajax er helemaal niks meer van zou kunnen
  Is een hele goede speler die zijn draai (nog) niet heeft gevonden, zoals zovele bij Ajax ,het eerste jaar niet hun beste spel lieten zien.
  Maar als hij vervelend gaat doen dan een strik erom heen en verkopen die handel

 10. @Afcaaajax,
  Vertrouwen kan je ook afdwingen.Ik weet niet of je gister Voetbal International gezien hebt maar daarin stelde Derksen dat hij het zo vreemd vond dat Sulejmani keer op keer als ie gewisseld werd met een applaus van het veld af ging.En dat terwijl iedereen weet dat ie nu pas enigszins het niveau haalt van destijds Heerenveen.En ook dat was misschien een miskoop van Ajax(het bestuur?)maar hij kreeg wel het vertrouwen en op basis waarvan?Daarom denk ik dat je vertrouwen af kunt dwingen en dat is iets wat Hamdaoui niet doet en nooit zal doen.Nee die heeft schijt aan de supporters en speelt zijn spelletje.En daarom is hij niet geschikt voor ons aller Ajax en dat hebben vele supporters gezegd toen hij werd aangetrokken.Ik heb gister het commentaar van de Boer nog eens goed geluisterd en die zei dat hij Mounir aan de hand van zijn gedrag “in de kleedkamer”in de 2e helft wisselde.Dus niet zoals Mounir zelf zegt dat hij in de muur had moeten staan of dat de middenvelders te diep kwamen.Dan lijkt het me dat het veel logischer is dat hij een dergelijke reactie naar de Boer heeft gegeven zoals doe het lekker zelf.En in dat geval kan de Boer niks anders doen als deze maatregel anders kan de hele ploeg over hem heen lopen.Dus in deze sta ik volledig achter de Boer.

  AJAX FOREVER

 11. Door dit bericht ga ik Luis nog meer missen. Iemand die altijd voorop in de strijd gaat, en blijkbaar ook nog gevoel voor humor heeft. Des te meer ga ik El Hamdoei haten, omdat die nergens tegen kan, geen mentaliteit heeft en een narcistische gek is.

 12. Is inderdaad raar dat deze jongen vanaf dag een wordt uitgefloten en Sulejmani wordt toegejuicht terwijl die ook al sinds hij bij Ajax is als een dweil staat te spelen. Hij is echt wel een goede voetballer maar krijgt ook geen fatsoenlijke bal aangespeeld omdat de buitenspelers steeds naar binnen trekken en vanuit het middenveld ook niet veel komt omdat daar matige spelers staan (buiten Eriksen en De Zeeuw) dan. Neemt niet weg dat hij een buitengewone slechte mentaliteit heeft en een uitstraling heeft alsof hij ruzie heeft met de hele wereld. Gewoon verkopen en een echte spits halen bv Matavz.

 13. Afcaaajax

  Ik zie het toch anders, Prins Mounir komt binnen zweven en vraagt ergens van uit de lucht waar hij zich moet verkleden, dan is het alleen nog maar een inkopperje, doe maar op de WC. Ik denk dat ik op zo’n moment het zelfde zou hebben gezegt. Humor ligt op straat meneer….

 14. Geniaal die Suarez!

 15. Goh ik had niks anders verwacht, de televaag komt weer met zo’n bericht. Sorry hoor maar ik geloof hier helemaal niks van. Dit is de telegraaf ten top, zodra er ergens iets aan de hand is gooien zij uit het niets ineens een nog mooier verhaal op het vuur.

  Om deze grap heb ik zeker wel gelachen en als het echt is gebeurd is het natuurlijk niet gepast van Suarez, want zo ga je niet met nieuwe spelers om.

 16. Ik word er niet goed van al dat hetze jegens Mounir El Hamdaoui. Ik begrijp heel goed, dat wat hij deed in de Wedstrijd tegen RKC niet in de verkeerde keelgat kwam bij mensen; maar berichten zoals deze vind ik totaal overbodig en de Telegraaf moet hiermee ophouden want ze slopen alleen maar de club. (tenzij ze absoluut geen fan van Ajax zijn, maar dat weet ik helaas niet; het is wel een Amsterdamse blad.)

 17. Ik ben ook geneigd dit artikel niet helemaal te geloven. Wat ik nog wel even wil zeggen: Iedereen mag zijn mening hebben over El Hamdaoui (ben zelf ook niet echt een fan van ‘m), maar iets meer RESPECT is wel op z’n plaats. Deze jongen (uit Rotterdam nota bene) had nooit binnengehaald moeten worden (Jol, bedankt nog!), maar ik vind het oneerlijk om hem overal de schuld van te geven.
  Frank de Boer doet het enige goeie: Ajax boven alles stellen! En als dat betekent dat El Hamdaoui gewoon zijn salaris blijft ontvangen, terwijl hij niet eens bij de selectie zit, SO BE IT!

 18. WIe is de bron van dit verhaal? Ik wil namelijk best geloven dat hij een lastige jongen is, maar om nu meteen alles zomaar voor zoete koek aan te nemen lijkt me niet slim!

 19. Jonge hij heeft ook belangerijke doelpunten voor ons gemaakt hea.
  Zoals dinamo kiev thuis…
  En tegen Heerenveen 2 doelpunten waardoor we winnen

 20. Zijn we nog een voetbalclub of hoe zit het eigenlijk. We zijn meer een omni vereniging aan het worden .We zijn een voetbal club. We doen aan vechtsport.We hebben een vlees keuring afdeling al is het personeel al weer ontslagen.We zijn een conferentie oord gezien de kleedkamer geluiden.De directie speelt monopoly. De supporters willen voor trainer gaan spelen.We houden tegenwoordig thee kransen.En o ja morgen schijnen we ook nog te voetballen ik dacht als ik het goed gehoord heb tegen az.

 21. wat jullie ook zegge hij is en blijft belangrijk bij ajax
  hij is de enige scorende vermogen van ajax. dus graag wat meer respect!!

 22. Ik geloof zeker dat de Boer hem moest wegsturen, maar het is wel een feit dat Ajax morgen zonder haar topscorer tegen AZ speelt.
  Verder vraag ik me echt af hoeveel van de mensen die op deze site op de artikelen reageren echte Ajax supporters zijn.
  Een positieve reactie moet je met een lantarentje zoeken.
  Het is lange serie van,alleen maar negatieve, vaak onbeschofte teksten richting spelers en bestuur.
  Echte Ajax supporters : Laat me niet lachen

 23. El Hamdaoui mag in de schaduw van een hoop stront van Suarez nog geen banaan eten.

 24. @hatimajax,
  Ik heb dit ook al gezegd in een topic hierboven maar als Mounir ons enige scorende vermogen is,hoe kan het dan dat Ajax afgelopen donderdag 5x scoorde?En dat Ajax rondom de winterstop ook gewoon won,al was het met mindere cijfers?
  En Toean,ik denk dat Mounir dit over zichzelf heeft afgeroepen.De Boer zal zijn topscorer niet zomaar wegsturen,als hij dat niet had gedaan kan de hele ploeg over hem heen lopen.Ik las net iets over dit incident in een andere column en daar zat wel waarheid in.Stel dat dit waar is,dan heeft destijds Jol dus niet ingegrepen en we weten allemaal wat daar de gevolgen van waren.

  AJAX FOREVER

 25. Wat een knappe reactie Barbaar en dat in een zin.Je geeft prima aan waarom Mounir niet in de schaduw mag staan van Suarez.Het is natuurlijk een heel verschil van fatsoen dat je tegen de trainer verkeerde worden zegt of dat je trek in vlees heb en probeert een hap uit je tegenstander te bijten.Beide spelers waren op dat moment geen reclame voor onze club. Maar welk voorval is er negatief de wereld overgegaan.Het is niet anders maar wat zijn we een hoop doelpunten kwijt in twee maanden.

 26. Mounir maakt het er zelf naar. Waar Luis altijd zeer veel respect heeft getoond naar Ajax, de trainer en haar supporters, doet Mounir het tegenovergestelde. Luis werkte altijd vreselijk hard voor Ajax, had bijna alles voor de club over. En Mounir? Mounir niet, die heeft alleen respect voor zichzelf. Voor Ajax toont hij geen respect, voor de trainer overduidelijk ook niet en ook niet voor de supporters. Want dan had ie gezegd dat ie het erg vond dat ie uitgefloten werd.

 27. zou ik ook doen
  niet met je laten dollen

 28. El HamDOEI!!!!

  Sinds hij bij selectie zit is er elke keer wel wat aan de hand.
  Dat suarez hem naar toilet wees vind ik een leuke actie, tegen een geintje moet je kunnen.