Laatste nieuws

Update: El Hamdaoui definitief niet weg(meer…)

Share

Comments

comments

16 reacties

 1. Oke we zijn dus nog niet van m af..

 2. Hij tekent pas als we eruit zijn. Dat is nog niet het geval.”

  kortom, hij is er ook nog niet uit…
  ajax en fiorentina ook nog niet maar mounirtje moet niet elke keer zo liegen…

 3. ik krijg vlekken in mijn nek, dat doen ze om mij te pesten!!!!

 4. Ik vind dat hij moet gaan, want het staat op teletekst, dus dan is het waar! ;-)

 5. Na 6 uur zal het rond zijn.. de beurs sluit dan.

 6. Ja hoor leuk verhaal staat in de kranten is op rtl7 geweest staat op teletekst. Dus mischien nog te vroeg maar wat wappert er bij ons buiten DE AJAX VLAG.

 7. Hij zegt zelf al een half uur geleden op twitter dat alles rond is.. @M_Elhamdaoui Everyone thanks a lot for your support and all those tweets. Finally to Fiorentina completed. Forzaaa Violaaa !

 8. Zie het nog zomaar gebeuren dat hij morgen weer aansluit bij Jong Ajax.

 9. Nee de schadevergoeding is nog niet rond voor de man die Rob Oudkerk voor ogen had toen hij zijn berichte Marokkanen opmerking maakte.

 10. laat die vent alsjeblieft zsm oprotten!

 11. eigenlijk maakt het ook niet uit : Schurkenboom en z’n maatjes hebben de ruim 2 mln zo weer verdeeld.

 12. Die Snurkenboom zou toch bekend maken of hij weg gaat bij onze club. Ondankbaar iemand komen ze gezellig op de koffie bij hem in de Arena en dan is hij er niet.

 13. Het onvermogen bij enkele kaderleden van Ajax NV worden weer pijnlijk bloot gelegd. Gisteren al in gesprek, op het allerlaatste moment beginnen over bankgaranties. Begrijp me goed, die garantie moet je ook hebben, anders is het onverstandig in zee te gaan met een Italiaanse club. Dan blijft de soap El Hamlap gaande omdat er weer geen geld overgemaakt wordt. Maar kom op, hoeveel uitgaande transfers hebben er in het verleden al plaatsgevonden? Toen ook nooit direct over bankgaranties gesproken? Stelletje LUTSERS.

 14. haha geweldig..wij als ajax kunnen ook heel vervelend zijn als een speler zich niet opstelt zoals het hoort..sterker nog we worden dan echt naaiers haha (duur naai gevalletje maar ik vind dat ajax het goed recht heeft om deze varken eens goed te wassen en wie bepaald hier wat er gebeurd.)

 15. Echt een geweldig brevet van onvermogen. Niet alleen van Ajax, maar ook van El Ham en vooral zijn zaakwaarnemer Sigi Lens.

  Dit zijn zaken die vrij normaal zijn in elke business. Voor een bedrag van een paar miljoen wil je minimaal een bankgarantie hebben, zeker van een Italiaanse club, die toch een wat andere betalingsmoraal hebben en een aanbetaling. Standaard zaken die je in het eerste gesprek op tafel legt. Ook Lens had hier bij Ajax om moeten vragen “wat zijn jullie normale eisen qua procesgang?” en als zaakwaarnemer dit al vooraf moeten regelen.

 16. We hadden hem zo goed kunnen gebruiken nu op dit moment!!
  Maarja door zijn gedrag he. Ontsla die gast gewoon want ajax kan hem elk jaar een miljoen betalen terwijl tie geen flikker uitvoerd :S

Laat een reactie achter

Current ye@r *