Laatste nieuws

El Hamdaoui overweegt rechtszaak

1 februari 2012


(meer…)

Share

Comments

comments

30 reacties

 1. Oke.. maar een probleem.

  HET IS JE EIGEN SCHULD

 2. Niet gemakkelijk om hier een goed oordeel over te vormen, in eerste instantie had ik wel begrijp voor het standpunt van Frank de Boer, El Hamdaoui verstoorde het groepsproces en daarmee het teambelang.

  Maar wat er gisteren allemaal is gebeurd, dat weten we niet precies, het kamp van de speler beticht Slop en Blind van onprofessioneel handelen en ik hoop dat het niet waar is.

  Het is voor alle partijen een onwenselijke situatie, het is makkelijk om een naar beeld van El Hamdaoui en zijn zaakwaarnemer Lens te schetsen maar misschien is dat te kort door de bocht.

  To ben continued.

  • Nou ja als je twee keer in de laatste tien jaar per ongeluk een sluitende begroting hebt dan ben je onprofessioneel. Als je alle functies binnen ene club al hebt gehad en overal voldeed je niet dan ben je ook onprofessioneel. Dus dit zal wel niet veel anders zijn.

 3. Zou opzich goed zijn als El hamlap Ajax voor de rechter sleept, dit kan het process van Cruiff in zn voordeel brengen. Het te laks zijn met vele zaken met name Blind en Slop. Zoals Cruijff zegt, ieder nadeel heeft zijn voordeel.

 4. Een rechtszaak zal El hamdaoui geen goed doen. De UEFA staat dat niet toe en dus loopt deze man het risico dat hij voorlopig helemaal niet meer gaat voetballen. Een arbitrage zaak verliest hij natuurlijk altijd, dan wordt er een minimale transfersom vastgesteld en met het bod dat Fiorentina en Espanyol al hebben gedaan zal dat de leidraad zijn.

 5. Ik ben gek genoeg in dit geval geneigd om met die hamlap mee te gaan als ik dit artikel lees.

  http://www.nu.nl/sport/2729427/kamp-el-hamdaoui-dreigt-ajax-met-rechtszaak.html

  Denk toch dat vooral Ajax hier heeft geblunderd. Wederom.

 6. Het mooie hiervan is dat je het meteen in het bedrijfsleven kan zetten. Stel je voor ik heb een werknemer onder de hoede die een hoge functie bekleed bij mij. In deze functie behoor je elke dag rond de 6 uur aanwezig te zijn en op een zaterdag of zondag maar liefst 9 uur. Hiervoor krijgt mijn werknemer een aardig loon en is akkoord gegaan met het aanbod dat hem is gedaan. Meneer had een meningsverschil met mij en meneer was zeer onbeleefd. Omdat ik de directeur ben heb ik hem gezegd dat hij bij de elite-groep blijft maar in rang is gedaald. Meneer wordt opeens ernstig ziek, niet één, niet twee, maar drie keer. Meneer komt zijn tijden dus niet meer op het werk. Daarnaast is meneer zeer onbeleefd tegen mij en zet ik hem terug naar een lager team in mijn bedrijf. Ik ontsla hem dus niet. Hoe kun je als werknemer in hemelsnaam een schadevergoeding vragen als je zelf drie maal de fout in bent gegaan en niet ontslagen bent. Ik vind dit volstrekt belachelijk, juist Ajax zal een schadevergoeding moeten ontvangen voor een speler die zich niet inzet wat in het contract is besproken. De enige die zijn carrière verpest is hij zelf.

 7. whahaha laat me niet lachen als ik Ajax was zou ik zeggen wij willen schadevergoeding wegen onze club in een slecht daglicht zetten en wat ie allemaal zegt is zijn eigen schuld

 8. Als het echt waar is wat Lens en de fiscalist van el Hamdaoui stellen dan is dit alweer het zoveelste blijk van onvermogen van AJAX. Aan de andere kant lees ik net op nu.nl dat Blind stelt dat de extra eisen in de vorm van stevige extra financiële voorwaarden de grote spelbreker zijn geweest. Nou meen ik mij te herinneren dat deze stevige extra financiële voorwaarden ook gesteld werden tijdens de contract besprekingen dus het zou zo maar kunnen zijn dat dit nu weer ter sprake is gekomen. Tsja…,wie moet je geloven, de zaakwaarnemer of AJAX? Het is wel een “klein” drama van een paar miljoen. Had je weer kunnen gebruiken voor een andere speler zoals Narsingh. Maar goed…de beerput is voorlopig nog niet leeg lijkt het.

 9. Wordt je toch moe van, Mounir weer niet weg.

 10. Jeroen Slop, Henri van der Aat en Danny Blind hebben al jaren gefaald bij Ajax dus het is de hoogste tijd om je spullen te pakken in het belang van je club.
  Dan de bobo’s Hennie Henrichs, Ari van Os, Andre Kraan, Steven ten Have, Cor van Eijden en vooral Uri Coronel aub handen loslaten. En dan onze toekomstige directeur zonder ervaring voor deze functie Louis van Gaal wgblijven. Tijd voor een nieuwe wind.

  De laatste 15 jaar zijn deze spelers doorgebroken bij Ajax: Rafael van der Vaart, Nigel de Jong, Wesley Sneijder en Maarten Stekelenburg en John Heitinga.
  En dan de laagvliegers:Hedwiges Maduro, Ryan Babel, Urby Emanuelson, Andy van der Meyde.
  Een beetje weinig vind je niet? Er is een periode van 15 jaar geweest met: Wim Kieft, Marco van Basten, Frank Rijkaard, Gerald Vanenburg,Sonny Silooy, John Bosman, Stanly Menzo, John van ‘t Schip, Brian Roy, Ronald en Frank de Boer, Dennis Bergkamp, Aron Winter, Marciano Vink, Clarence Seedorf, Patrick Kluivert, Edgar Davids, Michael Reiziger, Rob en Richard Witsche, Edwin van der Sar.
  En wie had toen een vinger in de pap bij de jeugopleiding?

  J.C.

 11. voorwaarden bij ontbinding contract terwijl er sprake is van een transfer heb ik echt nog nooit gezien!!!
  absurd al die eisen van mounir en zijn zaakwaarnemer.

  dat gezegd hebbende is het ook weer uiterst amateuristisch hoe ajax heeft gehandeld.
  niet de 1e keer (ik denk aan dost…)

 12. @CrazyDJ: precies man, die gasten hebben het echt heel hoog in hun bol. Hij gooit gewoon z’n eigen glazen in, wie moet op een gegeven moment die gozer nog die dit soort eisen blijft stellen? En ook over hoe Ajax handeld die Blind is echt zwakzinnig.

 13. @1Zlatan ik deel je mening, Ajax is amateuristisch, ieder zijn eigen mening, maar ik geloof nu voor het eerst El Hamdaoui, de luie arrogante voetballer. Ajax is niet professioneel of weet in elk geval niet hoe dat het moet zijn. Sigi Lens bevestigt Johan Cruijff op het eind van dat stuk op nu.nl dat de sfeer binnen ajax onwerkbaar is, groot gelijk.

 14. ”We kregen na 19.00 uur nota bene een mail van Jeroen Slop die aangaf niet te weten hoe laat de transfermarkt in Italië sloot. En die man is al negen jaar financieel directeur van Ajax! Hoe amateuristisch kun je zijn.”

  Als dat waar is is het wel schokkend. En het klink nog niet eens ongeloofwaardig ook. De transfer van Bas Dost mislukte ook omdat de directie van Ajax al in bed lag en Van den Boog niemand meer kon bereiken.

 15. Ik vind het wel leuk dat het niet is doorgegaan.
  Hij heeft amper willen voetballen voor ons aller AJAX en nu wil meneertje nog schadevergoeding ook, laat hem eerst maar eens inzet tonen!

 16. Om neutraal te blijven: Waarom sluit in godsnaam de markt in italie om 19.00??? er is geen tijdsverschil! Aan de UEFA om alle europese landen gewoon tot 24.00 te kunnen laten onderhandelen. Dan heb je alleen een kladblokje nodig met hoeveel uur tijdsverschil je hebt met polen etc…

  • In Italië hebben de bobo gewoon geen zin om tot 12 uur ‘s avonds als een gek transfers goed te keuren. Die willen naar huis en lekker eten. Geef ze op zich geen ongelijk transfers gebeuren altijd 5 minuten voor de deadline of die nou 0.00 of 19.00 is dat maakt niets uit dus dan kan je hem net zo goed op een christelijke tijd zetten.

 17. Janmaat TRANSFERVRIJ naar feyenoord.. Misschien wel een kleine misser, alhoewel ik Ligeon best de kans gun.

 18. Dat verlies je, Mounir.

 19. Je bent geneigd die gozer overal de schuld van te geven, maar als Jeroen Slop na meer dan 10 jaar nog niet weet hoe het werkt dan geeft dat eens te meer aan hoe amateuristisch al die bobo’s in pak wel niet zijn… Zo zie je maar weer eens, de verpakking boeit niet, het gaat om de inhoudt!!!

 20. Als je dan nu leest dat Fiorentina in feite bevestigt dat Blind en Slop amateurisch gehandeld hebben, dan ben ik toch wel benieuwd hoe het nu echt zit…

  Als je slecht bereikbaar bent, en ook nog eens pas in de avond een bankgarantie vraagt, dan komt dat niet sterk over.

  Maar goed, van beide partijen hoor je verschillende verhalen, lastig dus om een goed oordeel te vellen.

 21. @Emile65
  Tja, misschien gaat kamp Cruijff dit wel aanvoeren als bewijs dat ze helemaal niet weten waar ze mee bezig zijn…

 22. ik wijs ajax aan als schuldige echt onprofessioneel handelen laten ze maar niet denken zijn carrière kapot te maken

 23. Mensen hou eens op met hem en lens zwart te maken…nergens voor nodig…. ajax had gewoon sneller moeten handelen en meteen om die bankgarantie vragen en niet half uur na sluiten transfermarkt….laat de personen die hier verantwoordelijk voor zijn zelf maar zijn salaris betalen…wanneer iemand(BLind) deze fout maakt in het bedrijfsleven is het ook EXIT…..maar goed bij ajax natuurlijk niet… daar verleng je gewoon het contract van je eigen zoon.. die nog niet eens bij telstar zou slagen…

  en let maar op, el hamdaoui wint de rechtzaak ook nog eens of laat het contract gewoon ontbinden en kan hij overal gratis naar toe……. weg geld wat je had kunnen krijgen…en dat allemaal voor een bankgarantie van 2 miljoen?? laat me niet lachen wat een amateurs!!!!!!

  en buoy? laat hem lekker in de stront zakken…over 2 jaar voetbalt hij bij sturm graz en kent niemand hem meer… net of hij een kans krijgt bij juve….en dat hij zn familie moet voeden? net of hij het zo slecht had bij ajax..

 24. Ik ben het gezeur om onze club echt zo zat! Wanneer komt er een einde aan? Nu moeten we nog het hele seizoen het gezeur over mounier horen en straks de uitslag van de rechtzaak wat betreft Cruijf… En straks wanneer Cruijff geen “zeggenschap” krijgt stapt de hele zooi op de toekomst weer op, krijgen we dat gehannes weer. En vervolgens het gezeur met de supporters die Cruijff willen. Ondanks dat ik Cruijff graag de toekomst zie doen zie ik ook heeeeel graag van Gaal naar de club komen. Ik denk dat hij de man is om al dit gekloot binnen de club een halt toe te roepen. Hij is daadkrachtig, heeft zijn contacten en doet het allemaal uit liefde voor Ajax.

 25. Whahahahaha heeeeerlijk dit zeg! Lekker voor jullie El Hamdaoui en Lens, wie denken jullie wel niet dat jullie zijn? Niet meer of minder dan een stelletje aasgieren in mijn ogen. Met liefde draag ik bij aan je salaris Mounir, om er zo voor te zorgen dat die carriere van je om zeep geholpen wordt.

 26. kansloos…zie eerder Perez…..jong ajax hoort ook bij A selectie……

 27. kan hij weer een jong talent opstoken om te vertrekken

 28. wat een eikel die El hamdaoui…. ik hoop dat het is zoals Blind zegt… T draait alleen maar om centen.. tja dan zou ik hem ook een hak zetten…. verkoop is einde contract zonder centen mee te krijgen.. zo simpel is het. Heerlijk!!!! ik hoop dat hij geen wedstrijd meer speelt bij Ajax. Dan maar salaris betalen.. maar nooit meer aan die bal laten komen, maar wel gewoon selecteren natuurlijk.. lekker hele wedstrijden op de bank laten zitten bij jong ajax.

Laat een reactie achter

Current ye@r *