Laatste nieuws

‘Frank de Boer levenslang bij Ajax’(meer…)

Share

Comments

comments

6 reacties

 1. Een Wenger- of Fergueson-status zou de Boer wel goed staan bij Ajax, (dwz. tiental jaren blijven bij een club en volledig je eigen structuur inbouwen).

 2. Hmm ik vertrouw Slop niet zo. Zou dit niet zo een actie van hem kunnen zijn omdat De Boer heeft gezegd 10 jaar bij Ajax dus dan maar checken of hij ook echt achter zn woorden staat om te ondervinden wat zn reactie is ? Ik ben er natuurlijk voor maar waarom niet gewoon een jaar voordat zn contract afloopt weer verlengen voor x aantal jaar.

 3. Slop en van Aat denken hier mee onsterfelijk te worden, maar wat ze doen is open deuren intrappen.
  Over welke Directie hebben we het met deze twee eigenlijk over? De nieuwe raad van commissarissen is nog niet eens compleet om een nieuwe directie aan te stellen en als die er komt hoop ik dat ze als eerste deze twee huichelaars er uit gooien. Eerst hand en hand met kamp Coronel lopen en nu dit soort onzin roepen. Slop en van Aat zijn de laatste rotte appels in de Arena. En trouwens de Boer heeft al een keer voor het leven getekend als speler bij Ajax pakte niet zo goed uit. Ben zeer blij met de Boer maar gewoon om de 3 jaar verlengen.

 4. die tien jaar die frank heeft aangegeven waren natuurlijk gekscherend bedoeld,dat begrijpen jullie natuurlijk wel. hij zei dat met een knipoog.
  het zou wel fantastisch zijn,welke trainer bezorgd ajax nou 2 titels op rij,dan moet je wel van goede huize komen.
  dus kom op frank,ik zeg doen:)

 5. Een vos verliest zn haren maar niet zn streken heren dus meneer slop hou de eer aan uzelf en VERTREK

 6. Slop en Van der Aat mmmmm beter wachten op de directie Frank dan deze twee die je een rare belachelijke voorstel doen , ik bedoel je verdient meer dan dit.

Laat een reactie achter

Current ye@r *