Laatste nieuws
Selectie Ajax voor duel met Barcelona (oktober 20, 2014 8:11 pm)
Sigthorsson blij met doelpunt (oktober 20, 2014 10:04 am)
De Boer: ‘Twee punten verloren’ (oktober 19, 2014 1:16 pm)
Ajax speelt gelijk na matige eerste helft (oktober 18, 2014 10:36 pm)
Wedstrijdpraat: FC Twente – Ajax (oktober 18, 2014 8:38 pm)
De Boer niet beschikbaar voor Oranje (oktober 18, 2014 7:56 am)
De Boer houdt vertrouwen in Sigthorsson (oktober 18, 2014 7:43 am)
Huawei nieuwe sponsor Ajax Cape Town (oktober 17, 2014 2:55 pm)
Selectie Ajax voor duel met FC Twente (oktober 17, 2014 2:17 pm)

Frank de Boer snapt niets van de vele blessures

23 januari 2012
Geen reacties


(meer…)

Share

Comments

comments

21 reacties

 1. Frank je weet toch toen jezelf voetbalde hoe er getraind werdt. Soms heb ik het idee dat we met een stel watjes te maken hebben. Normaal gesproken hoor je toch gewoon een sliding te maken zonder dat je met een blessure van het veld moet. Die jongens moeten weer gewoon ouderwets gaan trainen al die moderne apparatuur is heel niet nodig. En dan leren ze mischien ook dat als je het veld op gaat het gras op moet vreten dan straal je gelijk wat uit. Maar nu als het regent gaan ze de tent in van een beetje regen drogen ze heus niet lelijk van op hoor. Kom maar weer net zo als vroeger met blubber aan je poten van het trainings veld daar worden ze kerels van.

 2. Wij snappen er ook niks van, je zou bijna denken dat er iets mis zit in de staff. Want we hebben te maken met blessures waaronder pure overbelasting! Bij Derk en Sigthorsson. Er kan dus ook verkeerd opgebouwd zijn. In dat geval doet Frank wat verkeerd met zijn trainingen. Maar het zou ook gewoon pech kunnen zijn. We weten het niet.

 3. dit kan toch geen toeval meer zijn gregory van der wiel is fit en derk ook zet ze er dan in al hebbe ze kleine pijntjes dit is de belangrijkste fase van het seizoen. met az al gehad en feyenoord komt eraan en ook man. united dat er aan komt.

 4. @KEVINR34 Dat geloof ik niet daar heeft hij zelf te lang voor gevoetbald. Maar als je nu leest dat die Ebecilio in een jaar tijd behoorlijk aan gewicht toegenomen is. Wat te denken van Theo Janssen man die kan je haast rollen. De spelers moeten eens de spiegel voor hun gezicht houden want elk pondje gaat wel door het mondje daar hoeven we niet lang over te lullen.

 5. natuurlijk snapt Frank de Boer het wel. Hij zit alleen in een vervelende positie. Hij kan of durft het wespennest niet te verstoren. Als de kleine kale f├╝hrer en zijn madame niet hadden rondgelopen in de Arena dan had de boer gezegd tegen de medische staf dat ze ongeschikt waren voor hun vak. Omdat de Medische staf schijt heeft aan Frank de Boer en ze bij Ajax van de ratten besnuffeld zijn, rapporteren de dames en heren aan van der Aat en niet aan Frank de Boer. Tel daarbij op dat de dames en heren vrijwel zonder uitzonderingen van de Vrije Universiteit afkomstig zijn moet de Boer op eieren lopen. Hij kan en mag geen veranderingen doorvoeren in de hoogst amateuristische staf.

 6. @roy

  Ja ik ga er ook vanuit dat het niet aan de trainingen van de Boer ligt, maar het behoord wel tot 1 van de mogelijke opties. Je kunt het niet 100% uitsluiten. Dat spelers dikker worden is ook zoiets geks.. Negeren ze hun voedingsschema? Dat moet haast wel.

 7. @ DE BARBAAR; Wat jij zegt is de waarheid Frank is met handen en voeten gebonden aan die lui. Anders gooide Frank de zweep er wel over heen. Al die spanning dat geouwehoer heeft zeker weerslag op de trainers en spelers dan kunnen ze wel zeggen dat ze er boven moeten gaan staan. Ik geef het je te doen als er constant zo iemand als die Snurkenboom je in de gaten staat te houden, en alles doorseint. Ik zal blij zijn als het 10 FEBR is dat die lui oprotten en dat de rust bij heel Ajax terug komt. Want dit duurt al veel te lang. En daarom erger ik mij ook kapot als er personen zijn die Frank af zitten te zeiken ga maar in zijn schoenen staan ik geef het je te doen.

 8. Even los van alle andere blessure’s en over de meningen van FdB:
  Als je goed kijkt en luistert naar het beeld van de sliding van Alderweireld, zie je al dat hij zich daarvoor blesseert, je hoort hem al schreeuwen! Je moet goed kijken en luisteren, maar het viel me gisteren tijdens de wedstrijd al gelijk op!

 9. @DE BARBAAR@roy
  Toch vreemd dat onder Edwin Goedhart, hoofd medische staf, bij AZ het team het meest fit was van Nederland.
  Hoe kunnen wij weten of de hele medische staf van Ajax slecht is?

 10. Gelukkig weten wij allemaal de oplossing. Hou toch op. Ze moeten in ieder geval even een professioneel iemand erbij aannemen.

 11. Wel vreemd dat er bij de andere clubs die bovenin staan niet zoveel blessures zijn. Die trainen waarschijnlijk ook iets meer op het fysieke en zijn misschien daardoor ook lichamelijk iets sterker.

 12. De spijker op zijn kop Amsterdammertje. De meeste oordelen en erger veroordelen zomaar uit de losse pols. Frank begrijpt het niet ondanks dat hij er bovenop staat. De medische staf heeft geen oorzaak kunnen vinden ondanks alle testmogelijkheden die te beschikking staan.Ik denk dat ze beter moeten luisteren naar de beter en alles weters hier op deze site.Het is toch werkelijk van de idioten hoe sommige zich hier uiten en even met een oplossing denken te komen.Zelfs zouden alle blessures komen door de connectie ten Have Goedhart en de universiteit.Ik vind het knap hoe je zoiets al uit je mouw kan schudden. Zou het misschien zoals bij wel meer clubs het voorkomt toeval of pech kunnen zijn.Het zal wel iets zijn maar de lul verhalen zijn werkelijk lachwekkend.

 13. Hmmm, we worden er allemaal gek van en het kunnen wel 2000 dingen zijn. Misschien moeten we wel even relativeren; toen Gertjan Verbeen bij Feyenoord trainde had hij ook tig blessures in zijn selectie.. Misschien moet je juist wel telkens op dezelfde manier doorgaan met trainen, dan lost het probleem zichzelf op?

 14. harry zeik nak je doet je naam eer aan

 15. @Harry Nak, precies! de mensen verzinnen de sprookjes hier ter plekke…

 16. Ooijer is niet de jongste meer dus dat kan.
  Boilissen had je ook kunnen verwachten aangezien de stap van de A1 naar het eerste redelijk groot is.
  Boerrighter ongeveer het zelfde verhaal.
  sigthorsson was oververmoeid volgens mij en die is ook een stapje omhoog gegaan
  Toby is gewoon een pechgeval

 17. Wat gaan we toch weer leuk met elkaar om…

 18. Al dat onzinnige geleuter komt alleen omdat dat de meeste zg. supporters die op deze site reageren zelf nog nooit een bal hebben aangeraakt
  Om dit te verdoezelen kramen ze de grootste,altijd negatieve, onzin uit.

 19. Dit is natuurlijk raar. Ik vind het nog raarder dat het vaak dezelfde spelers zijn die geblesseerd zijn ( Alderweireld, Boerigter ). En misschien moet Ajax proberen Narsingh te halen en Sulejmani linksbuiten zetten. Voor 6 miljoen heb je Narsingh misschien wel meer dan genoeg dacht ik zo. Wat vinden jullie?

 20. Waarom is er nooit bij iemand een lichtje gaan branden om eens kritisch naar het schoeisel te kijken? Die dingen worden met het jaar dunner en lichter, dan is het niet heel gek dat men continu blessures oploopt. Leuk en aardig al die kleurtjes, en ze zitten superfijn, maar het heeft absoluut zn nadelen. Maar ja zeg dat maar eens tegen de commercie!

 21. Nou Frank, ik wel. Dat komt omdat Ajax bestaat uit watjes en we geen echte kerels meer op het veld hebben staan.
  Allemaal mooi weer voetballertjes die toevallig een balletje kunnen trappen en daar nog een hoop geld voor krijgen ook.

  Maar o wee als ze een keer een duel in moeten gaan: haar door de war, vieze broek en een blauwe blek op hun zonnebank huidjes.

  En wat die medische staf betreft, heb al eerder aangegeven dat het natuurlijk van de zotte is dat – met alle respect vind het een goede speler – Sigtorsson is gehaald terwijl men WIST dat hij niet fit was en kampte met een slepende blessure. Ajax is gewoon chronisch ziek in alle lagen van de organisatie; van bestuur tot de spelers op het veld.