Laatste nieuws

Geruchten: ‘El Hamdaoui naar Italië; Jol wil Enoh’

8 januari 2012
Geen reacties


(meer…)

Share

Comments

comments

39 reacties

 1. Wat er van Enoh waar is heb ik mijn twijfels het zal wel een van de zoveelste geruchten zijn. En die El Hamdaoui daar moet Ajax geld bij doen want geen ene club gaat dat mega salaris betalen van hem. Nee die vind het wel best zo lekker makkelijk verdienen zo. Dat is nu eenmaal zijn mentaliteit een normale voetballer wilt toch voetballen maar hij niet. Om die nog kwijt te raken zal een hele zware kluif woprden.

 2. 5 miljoen voor enoh weg met een hele groote strik

 3. @ajaciedleiden

  Deze opmerking laat zien dat je weinig verstand van voetbal hebt
  Enoh is heel belangrijke balafpakker (stofzuiger) in dit elftal, zonder dit soort spelers is een elftal niet in balans.
  En ga me niet aankomen met hij pakt teveel kaarten want dat gaat ook weer vanzelf over, kijk maar naar de speler die we nu weer terug willen hebben chivu, ook een bekende kaarten pakker en nu een hele goede verdediger.

 4. oldajaxman
  jaa zeker je heb gelijk zo een speler als enoh moet je in je team hebben echte ballen afpakker we kunnen het wel opvangen met anita op die positie maar ik zie toch liever dat de selectie intact blijft of een andere gelijkwaardige speler als enoh binnehalen

 5. Enoh zeker niet weg, die heeft zich dit seizoen ontwikkeld tot steunpilaar. Plus dat als hij zelf weg wilt hij in de zomer meer waard is dan nu in de winterstop als hij zo door gaat. Mounir kan volgens de geruchten al naar 2342546 clubs, dus eerst zien dan geloven.

 6. Enoh is zeker niet onbelangrijk, maar hij heeft wel een structureel probleem, hij kan voetballend niet mee. Hij heeft een enorme bikkel mentaliteit en pakt veel ballen af, maar hij krijgt te vaak op een cruciaal moment in de opbouw de bal en verliest hem dan geregeld of kan de ruimte niet benutten doordat z’n passing niet voldoende is. Waarom denk je dat de Boer zo lang vasthield aan Theo op die plek? Omdat die positie gewoon enorm belangrijk is in de opbouw en Enoh komt daar eigenlijk net te kort voor.

 7. Ik zeg Ajax doen!!

  Enoh is geen speler van het Ajax niveau. En ja daarbij hij is kaartgevoelig. Zijn manier van spelen is tenenkrommend om te zien. Ook als medespeler ben je daar niet gerust op, daarvoor is ie te ontstuimig. Zijn inzet is 100% niks van te zeggen, maar hij mist het Ajax niveau. En in BB is ie de onrust zelve omdat ie het spel niet snel genoeg ziet. Wat dan ook weer kritiek met zich brengt op de rest van het team. Als je dan toch met hem moet spelen, zorg dan dat ie in ieder geval de bal kwijt kan. Maar daarin aarzelt ie te lang, hij houdt de bal te lang bij zich, wat dan ook weer zijn functioneren bepaalt. Afgekeurd…… laten gaan, en Serero eens een kans geven…. daar zit wel voetbal in.

  ElH, zo snel weg met hem… zei ooit eens in een interview ik ga me niet aanpassen. Dan hoor je niet in de voetbalsport thuis. lekker laten gaan, kost alleen maar duiten.

 8. enoh is baas!
  15 miljoen:)

 9. @CruiserBro

  Ook jij snapt er dus weinig van als je Enoh wilt vervangen voor Serero, je vervangt een verdedigende middenvelder voor een aanvallende middenvelder, lijkt mij geen goed idee. Anita voor Enoh kan weer wel, maar dat vind ik geen optie.

  • Jij weet er blijkbaar ook niet zoveel van. Enoh kan niet voetballen, terwijl ajax juist technische spelers wil hebben. Het enigste wat hij kan is ballen afpakken, en 9/10 keer verliest die de bal meteen weer omdat die niet normaal een bal in de voeten kan passen over 5 meter afstand. 5 miljoen meteen wegdoen.

 10. Hamlap snel weg doen voor elk aannemelijk bod. Als we Enoh kwijtraken met al zijn mindere kwaliteiten erbij dan is het van achteren niet meer lek maar dan verzuipen we compleet. We hebben bij Ajax geen betere bal afpakker in de selectie dan deze jongen.

 11. Wat er over El Hamdaoui gezegd word klopt ook niet. Wie zegt dat hij niet wil voetballen? Onder Jol was hij een prima spits.

  En Enoh hoeft van mij niet weg, prima speler

 12. el hamdouai mag weg!
  enoh houden, je ziet ook dat hij gegroeit is in zijn spel!
  niet voor minder dan 15 miljoen verkopen

 13. El hamdaoui levert ongeveer 2 miljoen op, mocht Ajax Enoh verkopen hoop ik dat ze daar 7 miljoen voor vangen. Dan kun je zelf de transfermarkt op om met die 9 miljoen een goede linksback te kopen. Dan zet je Anita op de plek waar Enoh stond en houd je het overige middenveld met Janssen en Eriksen. Dan heb je een goed middenveld en einde een goede linksback de wellicht Boilesen kan helpen in zijn ontwikkeling.

 14. El Hamdaoui weg doen is voor beide partijen goed.

  5 miljoen voor Enoh vind ik weinig want dit soort spelers zie je niet zoveel meer. Ook is duidelijk te zien dat hij zich ontwikkeld, eerst kon hij namelijk geen passes geven en nu heeft hij zelfs een paar assisten.

  Dat hij veel kaarten pakt komt puur doordat hij balafpakker is. Tegenwoordig gaat iedereen namelijk gillend tegen de grond als je tegen diegene aanloopt.

  Mocht Enoh weggaan zou ik het zeer spijtig vinden, zelfs al word er 15 mill geboden.

 15. @ Mativ, je vergeet boilesen op de linksbackpositie, een groot talent die in 2 wedstrijden al heeft laten zien goed mee te kunnen met het team.

  En er moeten geen spelers gekocht worden want de eigen jeugd moet voor gaan.

  • Klopt inderdaad dat boilesen heeft laten zien dat hij het niveau van de Eredivisie aan kan, alleen met het aanstaande vertrek van van der Wiel hoop ik dat Ajax wel nog een back gaat kopen als zekerheidje. Met twee talenten op de back positie, boilesen en Ligeon red je het in de eredivisie wel maar op europees niveau niet.

 16. Hamdaoui desnoods voor een prikkie weg. Dan ben je een stevige lastpost en een stevige salarispost kwijt.

  Over Enoh: die heeft zijn waarde wel, maar voor de langere toekomst weet ik het niet. Als hij simpel blijft spelen en de bal inlevert geen probleem denk ik. Maar zodra hij moet opbouwen wordt het lastiger. Hij speelt soms erg goede wedstrijden, maar er zitten ook wedstrijden tussen die niet bij hem passen en dan moet hij eigenlijk boven zijn kunnen spelen.

  • Elke Ajacied moet elke wedstrijd presteren naar het niveau dat van ze wordt gevraagd! Dat is voor Enoh elke wedstrijd boven zijn kunnen, maar doe je dat vaak genoeg past je niveau en vorm vanzelf aan aan het niveau..
   Anita is een kind van Ajax, die vaak wordt bespot en belachelijk gemaakt. Als linksback is hij vaak waardeloos maar, op de Enoh-positie, VM dus, presteert hij vaak goed!

   Mijn mening is dat, mits Ajax een LB haalt of er een uit de jeugd haalt, Enoh weg mag. Dan neemt Anita dus zijn positie over en komt Boilesen, mits niet meer geblesseerd natuurlijk, op de LB. Klaar is Kees..

 17. ja als boilesen terugkomt dan kan anita verdedigende middenvelder spelen. Anita kan een bal afpakken maar ook pasen.Dus er is een vervanger!

  Enoh is de beste in een bal afpakken.Hij is heel lenig en sterk , elke aanvallende middenvelder heeft een slechte middag als enoh op je nek zit. En dat ziet jol ook.

  Alleen als enoh in balbezit komt is die de zwakste. ik zie hem soms met ze buitenkant van ze voet een bal aannemen. En een breedte paas geven achterin als je allemaal op 1 lijn staat. Regel 1 van verdedigers. je mag nooit een breedte paas geven als je met je medeverdedigers op 1 lijn staat en de rest voor de bal speelt. Als een spits hem dan onderschept dan staat die meteen 1 op 1 . Dat heb ik enoh wel is zien. en ook vaak ballen op de verkeerde been aan zien spelen.

  maar als enoh dat leert en kan. zou die zo bij een europese top kunnen spelen. Majaa eerst leren pasen.

 18. Blijf van Enoh af en neem El Hamdoei Jol!

 19. Ik vind dat Ajax defensief heeft geworsteld in het middenveld, naar dat Demy de Zeeuw naar Moskou vertrekt is. Ik denk niet dat het een goed idee is Enoh te laten gaan, hij is de beste verdedigende middenvelder bij Ajax op dit moment.

 20. @ Mativ, een back halen voor europees is niet nodig want dit seizoen heb je dat waarschijnlijk maar bij 2 wedstrijden nodig. (mochten we toch doorgaan dan kan het dus ook prima zonder)

  on topic: Ik snap eigenlijk nog steeds niet waarom Jol zoveel word genoemd. Hij is oneervol met dikke zak geld weggegaan, moetne we dan nog steeds over hem hebben?

 21. 5 miljoen voor Enoh? Verkocht!

 22. Dat enoh zoveel balverlies lijdt is echt niet waar. Voorheen wel, maar de laatste maanden speelt hij bijna 100% solide. Het probleem is dat iedereen zich op hem focust en als hij 1x de bal verliest iedereen weer begint over hoe slecht hij wel niet is in de opbouw. Echt waar, kijk de afgelopen wedstrijden maar terug, hij levert stukken minder ballen in dan de rest van het elftal.

 23. Ik vind dat Enoh zich wel voor Ajax heeft bewezen. Bovendien is zijn passing echt wel verbeterd, maar het kan natuurlijk altijd beter. Als ze hem willen verkopen moeten ze wel heel goed kijken naar nog zon PITBULL, maar technisch mee kan komen. Dat zou het spel abrupt een boost geven in de opbouw. Jammer dat Vormer naar de Kakkerlakken is gegaan. Ik zag wel iets in hem zitten als Enoh weg moest gaan. Heel veel kunnen wel zeggen dat Anita zijn plek wel kan overnemen, maar daar ben ik het NIET mee eens. Het is wel waar dat Anita voetballend beter is (logisch als je je hele leven hebt gevoetbald op de toekomst), maar Ik vind dat Anita totaal niet die overtuigingskracht heeft om de bal te veroveren zoals Enoh dat doet.

  Als Ajax hem weg wil doen, moet Ajax natuurlijk naar de opties kijken over het aantal en welke spelers zijn positie over kunnen nemen, maar ook met het niveau van Ajax mee kunnen. Naar mijn mening vind ik dat Lasse Schöne daar wel dicht in de buurt komt. Lasse Schöne weet wat vechten voor de bal is, dat heeft hij vaak genoeg moeten doen bij NEC, vechten voor die bal. Wat Ajax dan wel moet doen is met een solide 3-4-3 formatie spelen of Schöne als Centrale middenvelder met daarom Theo en Christian. Helaas is Vormer een kakkerlak geworden, daar had ik nog wel oog naar. Heel misschien zou de ‘Friese Elm’ iets kunnen betekenen, voetballend heeft hij het wel, maar of hij echt ballen af kan pakken zoals Enoh dat doet heb ik hele grote twijfels bij. Zet er gewoon sterke Afrikaan neer die alles kan belopen en kwaliteiten heeft van Keita, dan komt het goed.

  Conclusie is dat Enoh in de eredivisie deze dagen bijna uniek is.

  Dan nog de kwestie ‘El Hamdaoui': Over die speler valt eigenlijk niet zoveel van te zeggen. Het is gewoon zonde van het geld om hem te betalen. He’s more a pain in the ass dan dat op dit moment iets betekent voor Ajax.

 24. Desnietaltemin blijft Mounir El Hamdaoui een super voetballer en staan de wonderschone doelpunten ook nog steeds vers in m’n geheugen! Het is gewoon jammer dat we hem nu moeten bewonderen via youtube…

 25. Zet El Ham op MARKTPLAATS misschien bied iemand wel 10.000 zijn wij er vanaf

 26. “In het land der blinden is Enoh koning.”

  Al weer heel wat jaar geleden bedacht door Freek de Jonge en lijkt vooralsnog de laatste geslaagde grap uit zijn leven te gaan worden.

  Enoh is voor het huidige Ajax idd erg belangrijk maar doet je tegelijkertijd toch weemoedig naar het oude Ajax verlangen.

 27. @jonick,Dan toch beter naar Fiorentina,die willen 2 miljoen geven las ik zojuist op een andere Ajax site,waar Ajax 3 miljoen wil hebben.
  ON:Hamlap mag vertrekken voor ieder aannemelijk bod,echter niet onder de 2 miljoen.Enoh behouden en liefst contractverlenging.Mee eens dat ie vaak kaarten pakt maar zo’n afpakker moet je in je elftal hebben en Enoh is wat dat betreft momenteel het beste wat er bij ons rondloopt.
  Misschien Gabri er weer bij halen?Die is nu transfervrij…en wie weet wil ie nog wel terugkomen bij ons.

  AJAX FOREVER

  • Gabri? Was nog goed toen ie bij Ajax kwam, maar als je hem nu weer terug haalt dan is Mido gauw vergeten als meest belachelijke aankoop van de afgelopen 20 jaar!

 28. Trouwens best een prima prijs voor Enoh, 5 miljoen euro! In Engeland zal hij prima passen met z’n fysieke stijl en hoeft hij alleen maar de bal af te pakken en aan iemand anders te geven, dat ligt hem een stuk beter dan mee moeten voetballen. El Ham is genoeg over gezegd en ik kan dan ook niets anders dan hopen dat hij eindelijk weggaat!

 29. El Hamdaoui naar Pisa of iets dergelijks, prima hij blij wij nog blijer!! Liefst voor minimaal 4 mio.
  Enoh is en blijft opbouwend een zeer zwakke schakel zie daar liever bijv. een Elm van Heerenveen ballen.
  Heb weinig tot geen vertrouwen in TD Blind, maar het lozen van El Hamdaoui is hem wel toe vertrouwd.

 30. Gelijk weg. Misschien 2 voor de prijs van 1. De een is een zakkenvuller en de andere kan niet voetballen. Kunnen ze misschien eens een verdedigende middenvelder halen/opleiden die wel kan voetballen. Enoh zorgt voor balans op het middenveld. Wat een lacher.

 31. Mickey gaat weg eind van het seizoen kunnen we mooi narsingh halen

 32. @Jurres
  Alleen als je voor Mickey een mooie prijs krijgt en Narsingh voor een redelijke prijs is op te halen, maar dat laatste betwijfel ik. Wellicht kan Ozbiliz dit seizoen nog verdere stappen zetten in z’n ontwikkeling, ik zie wel wat in die gozer!

  • @Tedje van Es,Volgens mij is Narsingh komende zomer transfervrij.Ik zag ook op een andere Ajax site een poll staan wat Ajax zou moeten doen met Narsingh,of nu halen tegen kleine transfer,of komende zomer halen,of niet halen.En bijna 70% koos voor komende zomer halen,ikzelf niet,ik koos voor nu halen.Anders vis je komende zomer weer achter het net,nu halen dus.

 33. Ik vind zelf dat Enoh dit seizoen wel wat stappen heeft gemaakt met betrekking tot de passing. Plus hebben we iemand met zijn instelling en kwaliteiten nodig. Dus als het aan mij zou liggen zou ik hem niet verkopen. Anders tegen een exorbitant bedrag.

 34. Enoh kunnen we voor 8 7 miljoen verkopen anders niet.