Laatste nieuws

Ibrahimovic: “Cruijff een halve zool”(meer…)

Share

Comments

comments

20 reacties

 1. lekker relevante informatie

 2. Topspits, maar rare vogel

 3. Hier moet ik best wel om lachen, dit is een opmerking van een idioot die hij maakt uit rancune t.o.v. zowel van Gaal als van Cruijff op een wijze die zeer ongepast is.

  Het feit dat hij zelf weinig succesvol was bij Barca heeft hij volledig aan zichzelf te danken, eigenlijk roept hij dat Guardiola er geen bal van snapt en daarom Cruijff ook niet. Maarja, daarom staat Barca bovenaan en zijn ze heer en meester in eigen land en overal daar buiten…

  We zijn dit wel gewend van Zlatan maar hij mag in mijn ogen nog niet naar de schoenveters van Cruijff kijken, laat staan dat hij ze mag strikken.

  Natuurlijk kan Zlatan een aardig balletje trappen maar elke vorm van zelfkritiek is hem vreemd en wat hij nu roept is niet alleen gel*l maar ook zeer ongepast.

  Als er iemand halvezool verschijnselen vertoond dan is dat Zlatan wel…

 4. halve zool jaa? laten we maar niks over je staartje zeggen haha:P
  maarja lijkt derop dat ie sws niet terug wil komen dus.. jammer!:(

 5. Arme Zlatan weer een storing in zijn bovenkamer.Nog nooit wat te maken gehad met Johan dus gooi maar even een misplaatste reactie de wereld in. Pep Guardiole een idioot noemen omdat hij niet paste in het Barcelona systeem. Ik weet niet hoeveel maal al het veld uitgestuurd.Zijn land niet meer willen vertegenwoordigen en daar een jaar later weer op terug komen.Er lopen nog steeds een hoop mafkezen buiten de hekken van een instelling.

 6. zelfkennis heeft hij schijnbaar niet.
  halve zool

 7. Moet je horen wie ‘t zegt…

 8. nee hij is zelf lekker 100% denkt tie hij is knetter gek

 9. Zlatan heeft recht van spreken. Als iemand weet hoe een halve zool zich gedraagt dan weten Zlaten en zijn zaakwaarnemer Raiola dat wel. Volgens mij voldoet van gaal veel meer aan de definitie van halve zool dan Cruijff. Hij roept net zo als Zlatan rare dingen, laat zijn broek zakken en schopt cameramensen. Maar wie was nu de koning van de schaar onder van Gaal?

 10. Als ie nou gelijk heeft of ongelijk, hij heeft gewoon schijt. Ik vind hem een top gozer, autentiek en een beetje gek. Ik mis dat bij heel veel andere voetballers die zich als kuddedieren gedragen.

 11. Dit komt uit Zlatans boek dat in September is verschenen. Nogal oud nieuws dus.

 12. Moet hij nodig zeggen, wie krijgt er steeds rood voor eleboogstoten, natrappen, schelden etc?

  Volgens mij is hij zelf de halve zool.

 13. Duizend maal liever de figuren als een Messi of Xavi maar ja smaken verschillen.

 14. Zegt de op 1 na grootste malloot in het voetbal van dit moment.

 15. In dat boek schept hij trouwens ook op over al zijn eigen wandaden. Hij zegt bijvoorbeeld vol trots dat hij op de training Oguchi Onyewu zijn ribben heeft gebroken en nog wel meer had kunnen doen als team genoten niet tussenbeide waren gekomen. Dan kun je dat wel mooi en authentiek vinden maar ik vind het gewoon totaal gestoord.

 16. Eindelijk eens iemand die de waarheid durft te spreken! Zlatan, koning!!

 17. Jantjepietje
  Er zit duidelijk een steek los bij die jongen, net als bij Balotelli alleen die is nog net een graadje erger met z’n dartpijltjes en vuurwerk incidenten!

 18. niet serieus te nemen , maar hoe durft hij onze vaderfiguur zo…

  ibrahimovic de Geldwolf pooier van ballen

 19. Zegt de oppermafkees van het voetbal, whahaha.

 20. ja zlatan voor president heerlijk iemand die niet mee lult ik zeg halen

Laat een reactie achter

Current ye@r *