Laatste nieuws
El Ghazi: “De haat tegen Ajax is enorm” (september 21, 2014 12:42 pm)
Onverdiend verlies Jong Ajax (september 20, 2014 7:28 pm)
Voorbeschouwing: Een extra beladen Klassieker (september 20, 2014 2:25 pm)
Amsterdam ArenA wil met 1000 plaatsen uitbreiden (september 20, 2014 11:44 am)
Selectie Ajax voor duel met Feyenoord (september 20, 2014 9:30 am)
Ajax A1 vernedert PSG in Youth League (6-1) (september 20, 2014 9:25 am)
JOS – Ajax definitief in Olympisch Stadion (september 20, 2014 9:10 am)

Leden Ajax bevestigen gesprek met Henrichs

17 januari 2012
Geen reacties


(meer…)

2 reacties

  1. Ik wordt er zo moe van hou eens een keer op met al dat geouwehoer we schieten er geen zak meeop. Pleur heel die rot zooi die er nu her en der door de Arena zit er er eens uit. Laat Cruijff en co nu zijn gang eens gaan volgens mij zijn jullie alemaal zo dom als een achter eind van een varken. Wij willen dit gedonder niet meer wanneer dringt dat tot jullie stomme hersenen door. Ik ben in staat om met een BULLDOZER heel de boel daar even plat te gooien mischien dat jullie dan begrijpen dat jullie allemaal en niemand uit gesloten op moeten pleuren. Wat een tering figuren zijn het niet te geloven.

  2. Het is toch wel verbazend dat Piet Keizer zich eerst tegen Cruijff keert en nu de kaarten geschud lijken zich weer achter Cruijff schaart als cultuurbewaker van de jeugd. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat de derde, vierde of vijfde colonnes elke keer weer met de wind meewaaien die hen het meeste uitzicht biedt op invloed.

    Was het niet van Oevelen die Ten Have gescout had? De toon van de brief is in elk geval positief, de vraag is waarom de heren de pers in dit geval “NU” gebruiken om hun grieven naar buiten te brengen. Ten tijde van het interview met “NU” waren dit de tegenstanders van Cruijff en nu dus weer voorstanders.

    Politici kunnen niet beter konkelen dan de heren van deze groep.Tijd voor de scouts van Ten Have om hem duidelijk te maken dat hij moet opstappen en dat hij dus niet van Gaal moet benoemen zoals hij vandaag aangaf in het AD.

    Ik vreet mij schoenen op als ze na een positieve uitspraak van de rechter voor het kamp ten Have niet ineens van Gaal weer steunen.