Laatste nieuws

LIVE: transfermarkt gesloten, alleen Bouy weg(meer…)

Share

Comments

comments

100 reacties

 1. Een versterking zal er niet meer komen.. veel te kort voor het eind. Ze leren het ook nooit bij Ajax. Straks komen ze nog met een belachelijk laag bod op een speler..

 2. Volgens mij kun je Narsingh echt nog wel binnen halen. Heerenveen gaat akkoord met een bod van 6mil.
  Probeer die jongen gewoon te overtuigen met een goed salaris. En een mercedes is toch ook wel beter ipv een VW. Hij woont ook nog eens in A’dam dus ik zie het probleem niet.

  • 6 miljoen is niet veel, maar ik zie het wel weer gebeuren dat Ajax er een paar miljoen onder gaat zitten.

 3. Bouy zien we over 3.5 a 4 jaar wel ergens in de jupiler league rond lopen.. Zonde dat zo’n jongen zijn hele cariere op het spel zet om nu een beetje te kunnen cashen.

  Mounier weg! geweldig nieuws!

  Narsignh jammer maar begrijp het wel vanuit zijn standpunt, wie weet komt die dan van de zomer wel naar Ajax. Al is de kans er dan wel dat ook p$v zich meld, helemaal wanneer zij CL gaan spelen en wij niet..

  Ik verwacht niet dat er vandaag nog iemand wordt aangetrokken. Komen een paar zware weken aan met Ebecilio en Lukoki op de flanken.. Het spel was af en toe al om je dood te ergeren maar dat gaat nu nog erger worden, mooi vooruitzicht.. 1 voordeel is dat we voorlopig op papier een redelijk programma hebben staan.

 4. @Jo de Koek
  De media wordt de hele dag gebruikt in het spel der transfers. Zaakwaarnemers, TD’s van clubs en trainers, ze roepen allemaal van alles in de media om de andere partij te proberen te beinvloeden. Eerst zegt Rioala namelijk dat het allemaal best mogelijk is en nog een paar uur later is het ineens allemaal te kortdag… Je moet gewoon geduldig wachten tot een uur of 1 vanavond of in sommige gevallen zelfs tot morgenochtend, dan weet je het zeker, Mounir is ook al 10x wel, niet, wel, niet, wel of toch niet naar Fiorentina gegaan vandaag!

 5. Raiola, die een 18-jarige Ajax-jeugdspeler naar Juventus weet te krijgen vindt het ‘te kort dag’ om Narsingh naar Ajax te transfereren. Lekkere kerel die Mino.
  Als Ajax slim is bieden ze gewoon 6 miljoen op Narsingh, is geen paniekaankoop, is een goede aankoop.

 6. Ook ik reageerde in eerste instantie dat ze hem moeten kopen. Maar na alles nog eens op een rijtje te zetten moet Ajax dit niet doen ben bang voor een paniek aankoop. Maak dit seizoen hoe moeilijk het ook is Frank gewoon af. Dan is al het gezeik toch voorbij en dan kan je beter kijken welke spelers er weg gaan en wie je hebben wilt. De echte supporters blijven toch wel achter jou en de spelers staan.

 7. Serieus, dat sommigen nog denken dat Narsingh alsnog naar Ajax komt. Het is toch duidelijk? Hij wil zelf niet, nu nog. Of moet hij maar meteen persoonlijk voor de camera verschijnen voordat jullie overtuigd zijn?

  Ajax valt hier ook niet zoveel te verwijten, de blessure van Sulejmani viel nou eenmaal op een slecht moment, wanneer je niet veel meer voor elkaar kunt krijgen qua aankopen.

  Nu maar hopen dat de vervangers vanuit de jeugd een positieve uitwerking zullen hebben op het spel in de komende weken.

 8. Weet ook niet of Narsingh direct in het gewenste Ajax-spel past. (Ja ik weet dat hij de opleiding heeft doorlopen…)
  Ik ben bang dat hij net als Sulejmani destijds gevaarlijk is door zijn snelheid te gebruiken in de ruimte die achter een verdediging ligt. In 9 van de 10 wedstrijden speelt Ajax echter op de helft van de tegenstander (dat is ook de gewenste huisstijl) dus dan komt het veel meer aan op een goede actie vanuit stilstand. Zijn voorzet is goed en ook bijzonder welkom, maar ik denk dat hij bij Ajax niet zo uit de verf kan komen als bij Heerenveen. Sulejmani is ook het gevaarlijkst als hij op snelheid is en dat lukt gewoon minder op een volle helft van de tegenstander…

 9. [14.28] Naar verluidt is Ajax nog druk bezig met Luciano Narsingh. De supportersvereniging van Ajax meldt dat Blind van hot naar her rent en geen tijd heeft voor een reactie. Ook wij konden Danny Blind niet telefonisch bereiken.

  Hier moet je toch gewoon van huilen? Ons aller ajax. De Grootste club van Nederland en ooit oo van Europa en dan dit amateurisme. Als Ajax moet je al 30% te veel betalen als je binnen Nederland handelt en op de laatste transferdag gaat daar nog eens 50% bovenop! En ondertussen hebben we nog steeds geen verdediger er bij!

 10. Narsingh komt waarschijnlijk niet volgens heerenveen speelt er niks en al was het wel zo dan zal heerenveen niet meewerken.

 11. 6 mljn voor narsingh vind ik niet veel! laten ze er is werk van maken, met narsingh erbij ziet het er een stuk beter uit. laat ze één keer iets goeds doen!

 12. Die Bouy gaat 1 miljoen verdienen, dat gaat toch helemaal nergens over? En die Riaola lacht zich krom, want die heeft lekker verdient en weet dat hij over een jaar, misschien hooguit twee jaar, weer een nieuwe club mag gaan zoeken voor Bouy, omdat ie nog geen minuut gespeeld heeft.

 13. Betaal die 6 miljoen, Hamlap is weg dus dat scheelt ook al weer in de begroting.
  Misschien nog een spits erbij ? (Drost)
  Middenvelder Tadic kopen
  Jansen vertrekken laten naar Vitesse

 14. Kan iemand de naam ‘Chivu’ niet nog eens laten vallen bij Ajax? Hoor er maar niks meer over, lijkt me een zeer welkome aanvulling achterin. Komende zomer transfervrij, dus veel zal hij nu ook niet moeten kosten neem ik aan.

 15. @harvester,Dat kan die arme Blind niet aan joh…Die rent zich nu al de benen uit de kont om de transfer van Narsingh en dan zou hij Chivu ook nog moeten regelen?
  Even zonder gekheid,Ajax is weer net zo bezig als jaren.Gek dat Narsingh niks zou worden?Nee want Ajax is weer eens veel te laat met onderhandelen.Dat gaat toch vannacht om 23.55 uur mis,net zoals vorig jaar met Dost.En Chivu gaan ze pas iets mee doen als definitief wordt dat Jantje gaat vertrekken,heeft de Boer al gemeld een tijd geleden.Dus ook lekker op tijd,je zal zien dat Chivu dan al elders een leuk aanbod heeft gehad.Nee Ajax(lees Blind),als je dan toch de concurrentie wil verzwakken en niet in het buitenland kijkt,ga dan voor Poulsen van AZ,dan hebben we tenminste een fatsoenlijke linksback.Of wat ik al meer heb gelezen,Tadic.Dan ben je en Twente te snel af en je hebt een goede buitenspeler.Maar die schijnt meer dan 10 miljoen te moeten kosten dus die gaat het niet worden denk ik.
  Ik ben benieuwd of er voor 12 uur nog een naam uit de koker komt rollen bij Ajax en of die ook daadwerkelijk naar ons komt.

  AJAX FOREVER

 16. bouy een miljoen salaris?
  is toch eigenlijk niet normaal hè, zolang die klote clubs in het buitenland maar fictief geld mogen weggeven blijft de oneerlijke concurrentie bestaan!
  platini, doe er nou eens iets aan! praatjes vullen geen gaatjes!

 17. @ Mickey2602

  poulsen chivu en narsingh zou welkom zijn…
  precies op die positie’s is het klote…
  en dan kan vertoghen eindelijk naar middenveld…

  dan heb je met janssen vertoghen en eriksen een gewldig middenveld…

 18. OFF: Waarom wordt er met geen woord gerept (als artikel) over de bijzonder trieste vertoning van Zondag (op de eerste 20 minuten na).

  Ook verbaast het mij dat er niets wordt geschreven over de bedreigingen/aangifte van Schurkenboom, dat is toch ook Ajax gerelateerd?!

  ON: Ik juich pas als El Hamdaoui getekend heeft, eerder niet.

 19. vi radio meld dat el ham naar fiorentina

 20. @CrazyDJ
  Ja, hoe erg wil je het hebben, 1 mijoen euro is het salarisplafond van PSV en dat van Ajax zal niet veel hoger liggen. Maar dan nog begrijp ik zo’n jongen niet, hij gaat het daar echt niet maken, Italianen zetten liever 10 oudjes in het veld dan 10 jonkies, sterker nog, Italie is het land waar jongere spelers de minste kansen krijgen!
  Ik verwacht alleen niet dat het Financial Fairplay iets zal uithalen, het komt op mij weer over als een halve maatregel.

 21. Maar ik weet het niet, hebben we ook niet een (ervaren)verdediger nodig? Nu zijn er 3 basis verdedigers geblesseerd(waarvan Greg en Toby al 2 keer dit seizoen!!) CHIVU bv

 22. @JanV
  Ja, Chivu willen ze alleen transfervrij halen aan het einde van het seizoen. In mijn ogen een onmogelijke opgave, omdat hij dan voor veel clubs aantrekkelijk is, nu moet je wel een transfersom betalen aan Inter, maar dan heb je Chivu wel al in huis. We zouden hem daarbij goed kunnen gebruiken op dit moment!! Jan gaat daarbij sowieso weg komende zomer, dus hoezo niet alvast daarop inspelen en iedere keer weer als het feit daar is pas gaan reageren? Amateurisme!

 23. Ja dat vindt ik ook, daar ben ik het echt mee eens. alleen kan je niet appels met peren vergelijken, een appel verschilt nog meer met een banaan dus dan is dat de beste optie. Chivu is een geval apart waar we dus ook geen baat bij zullen hebben. Ik zou persoonlijk voor optie 1 gaan, de koop van erwin mulder voor $3,50 x Gerard Ekdom en coen

 24. Dat zei ik dus hierboven ook al Tedje…Andere clubs hebben een vervanger klaar staan als er iemand weggaat,waarom kan dat bij Ajax niet?Gewoon Chivu nu halen tegen een kleine vergoeding,hij wil best naar Ajax anders had ie allang gehapt op Real Madrid.Als dat verhaal tenminste waar was dat die interesse hadden.En inderdaad,aan het eind van het seizoen transfervrij en dus interessant voor meer clubs en of ie dan nog voor Ajax kiest…

 25. @Mickey
  De supporters hebben over de jaren heen ook bijgedragen aan het emotie ellement. We willen allemaal een NAAM uit de koker zien komen, want dat schijnt nodig te zijn om kampioen te worden… Nee, beleid hebben we nodig en dat wordt duidelijk nog niet gevoerd zolang Blind in de weg zit en Schurkenboom nog niet weggepest is!

 26. ronald maat

 27. @Tedje,Het gaat mij nog nieteens om kampioen te worden want dat kunnen we met de blessures en het competitieverloop wel bijna uit ons hoofd zetten.Al is niks onmogelijk,dat zagen we vorig jaar wel.Maar als we Narsingh bijv nu al halen dan kan ie alvast wennen zodat ie er volgend seizoen staat.Eventueel zou hij nu al wedstrijden mee kunnen pikken als blijkt dat hij er tegen bestand is,in plaats van dat ie dan nog voorzichtig gebracht moet worden om te wennen.Dat was afgelopen jaar denk ik ook het probleem met Derk,die ging van 1 wedstrijd in de week naar 3 in de week,was direct bepalend voor ons en dus belangrijk.Die is dus te snel gebracht met als gevolg van het verschil in wedstrijden EN in training dat ie nu geblesseerd is.

 28. Waarom lees ik niet toch nog “Narsingh op het laatste moment naar Ajax” iets wat mij toch zeer gelukkig zou stemmen! Ik verwacht niet dat hij ons kampioen maakt, maar een voorhoede met Boerrigter, Sightorsson en Narsingh met daarachter Janssen lijkt me zeker niet verkeerd.

 29. Ajax wordt niet ineens kampioen met Narsingh erbij, alleen zie ik hem wel als een toegevoegde waarde voor de langere termijn. Hij heeft veel meer dreiging dan Mickey en zorgt er daarmee ook voor dat Theo en Chris niet in de verdrukking komen doordat hij telkens naar binnen knijpt.
  Nee, Mickey mag statistisch gezien dan wel de belangrijkste aanvaller zijn, maar dat zegt niet alles, er zaten een paar intikkers tussen en hij heeft ook veel wedstrijden slap en onzichtbaar gevoetbald, wat thuis tegen ADO na 3 jaar onterechte lofzang eindelijk tot een fluitconcert heeft geleidt.

 30. @Redactie mag hij weer ge-update worden?

 31. narsingh is een mooi-weer speler, hij komt hier niet uit de verf, hij moet turkije gaan, hij goede speler voor galatasaray
  salam mekin

 32. Ajax gaat helemaal naar de tering, er is geen beleid. Kijk met welke spelers we door moeten de rest van ‘t seizoen, europa leauge is t geen waar ajax naar moet gaan kijk. Kijk hoe fc Twente het doet, Verhoek en Plet voor een scheet en drie knikker gekocht. Narsighn kopen op de laatste dag, de gene die er nu staan, bergkamp jonk de boer allemaal prima verstand van voetbal maar van business no way! DANNY BLIND Idem dat zn zoon er nog speelt ongelovelijk. In het huidige elftal kunnen alderweireld,vertonghen, boerrigter,sightorson,janssen, eriksen,anita en vd wiel t niveau aan de helft daarvan is geblesseerd en de rest zijn B voetballers. Met alles respect voor Klaassen, topscorder in A maar die kan toch nooit veel gaan scoren in de Eredivisie. Ben ik nou zo slim, of is Ajax een waardeloze club op t moment

 33. er gaat niks gebeuren rond ons aller ajax en we gaan gewoon weer door waar we gebleven zijn…
  triest voetbal met zeurende supporters net als ik…
  ik verwacht er niks van de laatste dag van de transfermarkt…
  ajax heeft nog nooit wat fatsoenlijks kunnen presenteren op de laatste dag…

  kijk er niet raar van op dat vertoghen of zo nog weg gaat…
  dat zie ik veel eerder gebeuren dan dat we nog een speler terug krijgen..

  we gaan gewoon 6de eindigen met deze selectie..

 34. y0rick-020:

  anita kan het aan je spoort niet…
  die maakt week in week uit blunders die man speelt dramatisch…
  het schiet allemaal niet op bij ajax..

 35. Ajax is nog steeds bezig met narsingh :)
  ajax heeft dan beste aanval als iedereen er is: boerrigter, sightorsson, narsingh :)

  Ik hoop dat narsingh verstandig is en naar ajax komt want anders wordt ajax met deze selectie 4e denk ik.

 36. ajaxlove:

  ik denk 6e…

  maar ik denk er komt niks bij…

  • Ik hoop dat ze vandaag nog wel iemand kopen anders gaan ze idd heel erg laag eindigen…

 37. @intec ik vind dat Anita op verdedigend middenveld meekan met het niveau waarnaar ajax streeft, als back is hij te nerveus dat hij achter z’n man langs de lijn aanmoet, althans, in mijn ogen.

 38. waarom is ajax ook altijd zo lekker op tijd met bieden echt slecht beleid

 39. volgens teletext el ham definitief en volgens woordvoerder van ajax wordt het officieel bekent gemaakt als alle papieren binnen zijn .
  voor een bedrag tussen de 2 en 3 miljoen.

 40. AMS:

  ben ik het niet helemaal mee eens hij is op die positie beter…
  maar ajax streeft toch altijd naar de top en dat is het niet…
  we hebben er geen 1 die de top aan kan…
  zelfs vertoghen niet…
  mischien vd wiel maar daar blijft het ook bij…

  we hebben versterking nodig en vlug ook…
  het loopt uit de hand…
  en we hebben geld dus dat is het probleem niet en zeker niet die 6milj die heerenveen vraagt…

 41. Ik zag op voetbalzone een reactie en daar zit wel wat in:

  ”Ik denk dat ze beter voor Assaidi kunnen gaan.
  Narsignh moet het meer van zijn snelheid hebben, iets waar je bij ajax, wat het grootste gedeelte op de gelft van de tegenstander speelt, minder aan heb dan bij heerenveen.
  Assaidi daarentegen heeft meer de echte passeerbeweging in huis en kan daarom sneller een tegenstander voorbij wanneer er weinig tot een ruimte is voor een sprintduel.”

  PS. volgens teletekst ligt Sulejmani er minimaal 2 weken uit!

 42. @intec, ik wou dat het waar was wat je zei, maar volgens mij is het streven van ajax niet langer de top.. Het beleid kenmerkt het gebrek aan ‘topmentaliteit’ zoals Ajax dat ooit had. Misschien dat het ooit onder Cruijff terugkomt, en dan is Anita inderdaad van een te laag niveau. Voor nu kan Ajax hem prima gebruiken. We hebben inderdaad versterking nodig, maar Ajax heeft niet meer de status om wereldsterren/talenten te halen. Narsingh vind ik persoonlijk een zeer goede voetballer, maar ajax heeft amateuristisch gehandeld nu ze zo laat komen bij zo’n jongen die ze zelf ooit wegstuurden.

 43. @Tedje, volledig met je eens over Sulejmani. In de afgelopen 3 jaar toch een soort van “publiekslieveling” maar heeft dat in mijn ogen nooit verdiend. Ja, hij heeft een paar mooie goals gemaakt en soms een goede actie maar veel te vaak geeft hij niet thuis en is hij onzichtbaar. Bovendien in het systeem wat Ajax graag wilt spelen met spelers op de flanken houdt hij het nimmer breed en komt altijd naar binnen. Ik begrijp dat Ajax zeker nog wat aan hem probeert te verdienen maar ik hoop dat hij snel verkocht wordt. En daarvoor een ander type speler te halen, iemand zoals een Narsingh.

 44. komt weinig nieuws bij zeg voor een ‘update’ topic/

 45. las net dat Ajax nog in volle gang is om Narsingh alsnog te halen en zelf heeft ie al het ja woord gegeven over ze transfer zou geweldig zijn weet iemand hier meer over ????

 46. Narsingh halen zou jammer zijn voor Lukoki en Ozbilliz, sinds ze dan nummer 3 en 4 van de pikorde worden. Dan heb je straks Sulejmani 1, narsingh 2, lukoki 3 en ozbilliz 4…. Van mij hoeft het niet zo.

  Ik denk ook niet dat er zoveel verschil in Lukoki en Narsingh zit, behalve dat kleine beetje meer ervaring. Lukoki moet de kans krijgen! Je kan narsingh altijd van de zomer nog halen als hij tegenvalt.

 47. @vlaflip,
  Assaidi zal zelf waarsch niet naar Ajax willen vanwege het gedoe rondom Hamdaoui,dat heeft ie al eens afgekeurd,de manier waarop er met spelers werd omgegaan.Daarbuiten las ik dat Heerenveen Narsingh niet wil laten gaan omdat Assaidi een akkoord heeft met een Turkse club,wat daarvan waar is weet ik niet.En Sulejmani idd minimaal 2 weken eruit,mocht er operatie nodig zijn wellicht maanden.
  @jor-afca,Dat lees ik ook continu.Maarja tis inmiddels 6 uur dus etenstijd,denk dat Blind even bij de Chinees is…;-)

 48. Word allemaal weer 3 x niks denk!!!!

 49. Wanbeleid op de laatste dag nog als een kat in het nauw aankopen willen doen!!! En de verdediging ligt er al weken uit!!

 50. eddumz:

  miralem zal wel lang geblesseerd zijn en lukoki kan dat nooit opvangen…
  iedereen die denkt van wel moet nog goed wakker worden…
  ozbiliz is te vaak gebleseerd…
  dus is narsingh welkom…

  en aub koop verdedigers…

 51. In mijn visie zouden Poulsen, Gouweleeuw en Narsingh gehaald moeten worden, back up voor Gouweleeuw = Van Dijk, allen niet absurd duur en kunnen het ‘o zo hoge’ niveau van de eredivisie makkelijk aan.

 52. je moet gaan kijken naar volgend seizoen, een goede verdedigende middenvelder met voetballende kwaliteiten, een rechtsbuiten met een actie buitenom en een goede centrale verdediger… dan zal er nog wel wat vertrekken op het middenveld.. Het heeft geen zin om nu nog onzinnige spelers te kopen .. het seizoen levert toch weinig meer op..

 53. Beetje jammer, het wordt elke week weer pijnlijk duidelijk dat onze jeugd het nog niet aan kan! Vooral ook het feit dat er geen durf in de ploeg zit, er wordt niet meer met flair durf en passie gespeeld. Ik snap de Boer daarom ook wel dat hij snakt naar een speler als narsingh. Ik vraag me dan ook erg af of het bestuur en Blind, de Boer wel serieus nemen. Ik ben in de veronderstelling dat de Boer dit echt wel eerder heeft aangekaart en ik denk dan ook dat Blind er vrij laks mee om is gegaan. Er is niet eens een schaduwlijst. Hierbij wel een paar namen die naar mijn mening wat kunnen toevoegen aan ajax en tegen een niet al te hoog bedrag te halen zijn: gouwe leeuw, willie overtoom, van dijk, malki, tadic of ola john (meen namelijk ergens gehoord te hebben dat ajax zn cluppie is). Bij deze een lijstje van toegevoegde waarde.

 54. Vrees dat het een pijnlijk 2de seizoens helft voor ons Ajax zal worden. Met zoveel problemen en nog zoveel wedstrijden zal het moeilijk worden om in de top5 te blijven. Sowieso geen beker, kans om te vorderen in de Europaleague lijkt me ook nihil met zoveel blessures en nog belangrijker de 31ste titel lijkt me ook verkeken. Als ik mn afleiding niet had zou ik echt huilen :-(

 55. Ik neem aan dat Ajax een mooie afspraak heeft gemaakt met juventus op zwart en wit voor als hij toch weet door te breken bij Juve?

 56. @intec, hij is er 2 weken uit…..

 57. eddumz:

  ja hij is er 2 weken uit en als blijkt dat het niet heelt wordt hij geopereerd…
  dan is hij tot eind van het seizoen gebleseerd…
  en geloof mij dat gaat zo gebeuren…

 58. @intec, ik heb inderdaad verkeerd gelezen. Maar alsnog vind ik Narsingh niet veel sterker dan lukoki. Qua snelheid scheelt het bijna niets en dan zou je 6 miljoen neerleggen voor een jaartje ervaring? Op het creatieve gebied zou ik zelfs Serero rechtsbuiten spelen, die is goed in de kleine ruimtes.

 59. narsingh wordt het ieder geval niet die speelt dadelijk met heerenveen…
  dus die valt af dus gaat er niks meer gebeuren…
  en gaan we keihard onderuit rest van het seizoen…

 60. eddumz:

  helaas deel ik je mening niet lukoki in in mijn opzicht nog lang niet klaar voor het grote werk..
  narsingh wel maar wees niet bang het wordt toch allemaal niks..

  het zijn speculaties..
  en ajax heeft nog nooit op de laatste transfer dag nog wat goeds gehaald…
  of helemaal niets dat gaat nou ook gebeuren…

  helaas ik weet niet wat iedereen met serero heeft…
  is in mijn ogen ook niet de verlosser…
  leuke voetballer meer niet net als lodeiro aan die 2 heb je niks..
  terminste niet in het historische ajax systeem…

  narsingh wel is een echte buitenspeler…
  net als boerrigter…

  6milj is een normale prijs voor narsingh…

 61. narsingh staat in de basis en als hij in de rust gewisseld wordt kan het nog misschien anders wordt het lastig zeker als het verlengen wordt

 62. Een goede onderhandeling positie voor Ajax om uitgerekend op de laatste speeldag een speler te willen kopen, HER kan nu rustig de jackpot voor deze speler vragen en waarom zou HER een directe concurrent in het zadel helpen. Als HER niet verkoopt is de kans groot dat HER boven Ajax eindigt in de competitie. Het zal wel samenhangen met het vertrek van Mounir waardoor er weer wat lucht in de begroting is gekomen anders kan ik deze paniek actie niet verklaren.

 63. Idioot dat Bouy een miljoen per jaar gaat verdienen zeg… en Ajax dan maar 2 ton opleidingsvergoeding vangen? van de zotte!

 64. Transfer van El Hamdaoui naar Fiorentina ketst af
  Dinsdag, 31 januari 2012 om 20:10

  Mounir El Hamdaoui en Ajax moeten het, naar het zich laat aanzien, nog minstens zes maanden met elkaar zien uit te houden. Diverse bronnen in Italië maken dinsdagavond bekend dat de transfer van El Hamdaoui naar Fiorentina is afgeketst. De reden daarvoor is dat Ajax bankgaranties wilde zien en die konden de Italianen niet overhandigen.
  /

  Dinsdag is de laatste dag dat spelers in West-Europa nog verhandeld kunnen worden; de deadline in Italië lag op 19:00 uur en op basis van de berichtgeving eerder op de dag, werd aangenomen dat Ajax en Fiorentina er wel uit zouden komen. El Hamdaoui meldde maandag zelf dat hij overeenstemming had bereikt met de Serie A-club en dat het nu aan Ajax was.

  In Italië was men ook optimistisch over de haalbaarheid van El Hamdaoui, maar de transfer lijkt nu definitief in het water gevallen. Ajax wenste de garantie te krijgen dat Fiorentina de aanvaller daadwerkelijk zou kunnen ophoesten, maar dat was voor la Viola niet mogelijk. De club uit Florence contracteerde eerder Amauri en Kenneth Zohore al en lijkt in offensief opzicht verder dus voorzien.

  Kunnen de nou niks goed doen bij ajax jezus dan zit je ook nog met z’n Salaris etc en van de zomer is hij echt geen drol meer waard plus dat hij een mido figuur heeft.

 65. misschien een idee.
  johan kan barcelona bellen of er een talent verhuurd kan worden aan ajax voor de rest van het seizoen
  zodat onze eigen talenten rustig kunnen rijpen en wij gered zijn
  We moeten ook nog tegen manchester is misschien toch intressant voor barcelona en deze talenten horen ook meteen het ajax spel te bezitten en misschien nog beter uitvoeren

 66. Nu hoor ik net op eredivisielive van die vent van Heerenveen dat Narsingh definitief niet doorgaat.Blind had zich gistermiddag al gemeld,wel een bod uitgebracht maar veel te laag.Even later zei die man dat er helemaal geen bod is uitgebracht.Daarbij dat de transfer van Hamdaoui niet doorgaat omdat Ajax de aanvraag voor de bankgarantie niet op tijd weg had en tot welke conclusie kom je dan…Dat Ajax het lachertje wordt van Nederland met zo’n beleid.Voorzover we dat al niet waren.Tsjongejonge,en daar zit je dan de hele dag voor op hete kolen.Om dan nu te horen dat Blind nieteens een bod neer heeft gelegd.

 67. UH dat is toch zwaar ruk als ie nog niet weg is!

 68. Wat een pleefiguur slaan we weer!

 69. twente is wel lekker bezig

 70. Geen verkeerde gedachte om Narsingh proberen te halen (wat laat), want de selectie is wat aan de smalle kant.. Boerrigter, Sigthorsson, Sulejamni out en voor geen van deze spelers een waardige vervanger. de Jong in de spits is Armoe, Ebecilio komt te kort voor het Ajax niveau. En voor op Rechts helemaal niets, ja lukoki maar die jongen moet de tijd krijgen, wel een talentje. Jammer dat Aras Özbiliz zo weinig speeltijd krijg. Die man kan voetballen als de beste, in mijn ogen de beste spits in de slectie na Sigthorsson. Met deze selectie mag je blij zijn als we top 5 spelen. Als iedereen fit was geweest zijn we het sterkste van heel nederland. Maar met de blessures van nu is er voor de boer weinig eer te behalen. Maar ik blijf altijd hopen!!!

 71. let maar op komt er zo meteen een vage transfer…bony voor 10 miljoen of zo…of chanturia….. blind kennende zal hij dit zo doen om te laten zien , kijk eens iedereen wat ik kan….. klote klote klote klote klote klote klote zooi….. klote seizoen….

  Ajax begint echt het lachertje te worden en als het niet oppast zakken ze nog veel lager……erg klote :-(

 72. Iedereen die koopt behalve wij …..Vanwege blessures mocht je toch wel iets verwachten?

 73. Laat iedereen ons maar uitlachen, meer verdienen we ook niet met Danny Blind aan het roer. Sjonge jonge zeg, wat een amateurisme!
  Bankgaranties of niet, who cares! Nu blijf je de hele tijd zijn mega salaris betalen en raakt hij steeds meer in de vergetelheid waardoor je in de zomer sowieso geen 2 mln meer voor hem krijgt.
  En verleng vooral de contracten van je meest getalenteerde jeugdspelers in de toekomst een paar maanden voordat ze aflopen, vooral als die jeugdspelers zaakwaarnemers hebben als Raiola.
  Wat een fail die Danny Blind, het liefst zou ik hem persoonlijk wegjagen met zijn zoontje.

 74. langzamerhand schaam ik me kapot voor Ajax…

  “Wij zijn AJAX” krijgt steeds meer een andere betekenis…

  – Slecht beleid
  – Steeds overal bij te laat
  – Laksheid
  – Gemakzucht (in alle mogelijke opzichten)
  – Voetballen? wat is dat?!
  – Teamsport? huh? gewoon 11 man opstellen toch?
  – Geldwolven
  – Machtstrijd
  – Chaos
  – Dikke-pik-gedrag
  – 0,0 resultaat
  – Zichzelf belachelijk makend

  “Wij zijn AJAX” en langzamerhand verliezen we steeds meer de geloofwaardigheid…

 75. dit is toch wel weer vreemd:
  Uit het kamp van El Hamdaoui wordt gemeld dat Ajax pas om half acht dinsdagavond met de voorwaarde kwam van een bankgarantie. In de Serie A moeten de clubs voor het aantrekken van spelers voor 19.00 uur op de slotdag van de transferperiode alle zaken hebben geregel

 76. Gelukkig hebben we altijd El Hamdaoui nog, Bah bah…

 77. Update:

  Transfer El hamdoui ketst af.De reden daarvoor is dat Ajax bankgaranties wilde zien en die konden de Italianen niet overhandigen.Dit meld ajax op de officiële kanalen. Bron voetbalzone.nl/vi.nl

 78. Ajax presteert het traditioneel weer helemaal om de transfermarkt op de laatste dag te verklooien, geen versterkingen, wel El-Hamdaoui, en wel het laten vertrekken van talent (Bouy), Maar zolang zoon Daley linksback staat en vader Danny het voor het zeggen heeft, is dit de te volgen lijn. PERFECT, NEE

 79. We rommelen lekker door. In de eredivisie en Jupiter League kan je een aantal spelers ophalen die direct een versterking zijn m.i.

  Ik bedoel dan spelers die een klasse beter zijn en meer “bolas” hebben dan Ebicilio, Enoh, Anita en Blind. Ajax rommelt lekker door, met een selectie waarin minimaal dus 4 wedstrijd spelers zitten die het niveau van Ajax volkomen onwaardig zijn.

  Maar ja…… we maken nog steeds verlies (ook al vertelt Slop ons andere fabeltjes), volgend jaar geen CL of EL en dus nog meer verlies.

  Einde seizoen gaan ook Vertonghen, Van der Wiel, Eriksen en Janssen weg… en dan…. Dan gaan we met 25 jonkies de wereld in?

  Benieuwd wie er allemaal op het vervang lijstje staan voor elke positie bij Ajax. Waarschijnlijk allemaal “grote en dure” namen, spelers die tegenwoordig helemaal niet meer naar Ajax willen en ook niet financieel haalbaar meer zijn.

  De neerwaartse spiraal gaat verder…. Dit seizoen is al weer afgeschreven.

 80. Ajax doet toch geen aankopen… ze denken dat ze met 18 jarigen de competitie kunnen winnen, vol met B of C landen internationals….

 81. IK BEN HET ZAT.
  ik zou willen dat ik 40 jaar geleden leefde, toen was het elk weekend nog een feest als ajax voetbalde. Nu is het één en al NEGATIVITEIT.
  IK BEN HET ZAT om bijna elke week chagrijnig te beginnen.
  IK BEN HET ZAT om elke dag slechte berichten te lezen over ajax.

 82. Ik snap een ding niet en aub kan iemand mij helpen????
  Wil Ajax met huidige selektie kampioenschap halen en tegen psv en twente opboksen?????
  Zelfs feyenord heeft betere selektie…..
  maar kan mij iemand helpen met antwoord?
  dank u

 83. ik ga naar bed…
  heb het even gehad met ajax….
  wat een domme mensen werken in onze club…

  ik hoop in alle opzichten dat we niet eens europees voetbal halen…
  kromme zooi hier…

 84. Kan me echt nIet meer in houden!!!! Wat een mogoolen zeg!!! Zou me nooit moeten schamen als ajaxcied maar het is nu toch bijna zo ver:( moet me echt in houden om die arena niet in te stormen en de boel kort en klein te rammen!!!!!! Al moet in me eentje!!!!

 85. Wat denken de meeste hier toch simpel over transfers….
  1-je kan wel gaan kopen nu maar wat als die waslijst geblesseerden terug komen??
  2-Toen er gekocht werd riep iedereen…meer eigen jeugd …nu word die gebruikt en moet er weer gekocht worden.
  3-6 miljoen is echt te veel voor narsingh…herinneren wij ons de 4,5 miljoen voor janssen en el hamdoui nog???
  4- lekker uitspelen dit seizoen en dan in de zomer op je gemak kijken.
  5 – ooh ja en wat als we volgend jaar mega verlies hebben doordat we nu kopen?? zeiken jullie daar weer over.

  iig lezen we alles morgen wel definitief…..

 86. Godverdomme, daar sta je dan met je inmiddels lauwe, ongeopende fles Vueve Clicquot… Ik dacht dat we die kneus zouden verkopen vandaag??

 87. kantochnietlanger:

  zo is het nu eenmaal wordt zondag een mooi gezicht…

  vermeer

  anita…van rhijn…koppers…blind

  eriksen….enoh…janssen…

  ozbiliz…de jong…ebecillio

  is toch te gek voor woorden de volgende zeperd wacht…
  en niks eraan doen…

  vraag me af waar al het geld van suarez en de 2 jaar CL zijn…
  er zou toch wel wat geld over zijn..
  voor 2 a 3 nieuwe spelers…

  kan er wel om huilen ik kijk niet eens zondag ik voel de bui al hangen…
  daarbij heb ik er schoon genoeg van…

  • wat ben jij een trieste fan zeg… echte supporters zijn er altijd voor hun club in goede en slechte tijden. En als je niet eens de moeite neemt om de wedstrijd te kijken waarom zou je dan nog hier gaan reageren over hoe slecht het wel allemaal niet gaat..

   ja het seizoen is slecht en we hebben veel pech (scheidsrechters/blessures). Maar dat zou voor een echte ajacied geen reden zijn om niet eens de wedstrijd te bekijken.

 88. jood1:

  wat is er mis met spelers kopen…
  de jeugd heeft laten zien dat ze er nog niet klaar voor zijn…
  wat mij betref alleen koppers en van rhijn kunnen het al aan…
  de rest valt zwaar door de mand…
  dan moet je je toch wel versterken…
  of moet je als ajax zijnde hopen dat je dan maar de playoffs haalt…
  denk toch na man dit is vitesse niet…
  die blij zijn met playoffs…

 89. @Jood
  En zo heeft de supporter gewoon bijgedragen aan het wanbeleid van de afgelopen jaren. Iedereen wilde altijd maar een goede naam als aankoop en die waren altijd duur. De bestuurders van Ajax hebben hier mede door enkel en alleen paniekbeleid gevoerd, iets wat Blind vandaag ook dunnetjes over heeft gedaan!
  Maar inderdaad, we moeten nou niet paniek gaan zaaien, we hebben net 6 jaar droog gestaan, na het 30e kampioen moeten we toch minimaal een jaar het weer kunnen volhouden?
  Gewoon doorgaan op de weg die is ingeslagen met Frank, Dennis en Wim. Jonge jongens beter maken, een kans geven en alles wat je verder nodig hebt moet je eerst goed scouten en voortijdig wegplukken voordat je ze voor 5 tot 10 miljoen bij clubs als Heerenveen en Groningen moet wegkapen!
  Dit seizoen is misgelopen door de vele blessures, dit moet grondig uitgezocht en aangepakt worden en volgend jaar staan we weer met frisse moed en een gedegen beleid opnieuw proberen kampioen te worden.

 90. Haha die Tedje, ff 10 minuutjes buitenzetten en hij is weer mooi op temperatuur, dat flessie.

 91. @Godenzoon14
  Ja, dan is ie wel snel goed koud, maar daarmee is Mounir niet ineens verkocht… Helaas!

 92. Tedje van Es:

  die scout opdracheten hadden al lang klaar moeten liggen..
  je weet als je veel blessures hebt moet je vervanger hebben die het niveau aan kunnen..
  dan kijk je eerst naar de jeugd klopt helemaal..
  maar als blijkt dat dat niet goed genoeg is…
  moet je een speler kopen en niet met mensen spelen die het niveau nog niet aan kunnen..

  en daar komt het probleem we hebben op het moment niemand van de jeugd die het niveau aan kan…
  en als jij denkt dat het wel zo is noem ze maar…
  ik heb zondag een goede van rhijn gezien en tegen az beker 1e wedstrijd koppers…
  de rest moet fijn nog effe in de jeugd spelen…
  en rijpen…
  we liggen verdomme maar 7 punten achter maar we missen voorin mensen die voor verrasing zorgen…
  het is allemaal balletje breed…
  en iedereen kruipt naar binnen of komen de bal eisen…
  het is niet om aan te zien…

 93. -Mokums-Trots-:

  wat praat je nou raar ik ben al 22 jaar grote fan van ajax…
  ben lid van de supporters vereniging en kom 16 thuis wedstrijden in het seizoennaar het stadion..
  daarbij moet ik helemaal van gelderland komen…
  elke keer 1,5 rijden weet je wat een seizoens kaart kost weet je wat benzine kost…
  hou dan ook je … dat ik geen echte ajax fan ben…
  want die ben ik…
  het loopt al jaren klote en als ik zondag kijk dat tegen onze grootste vijand niemand inzet toont..
  is bij mij de maat vol en mag ik als echte ajacied me gevoelens eruit laten…
  een forum is niet alleen de mooie dingen te delen maar ook de nare dingen…
  en ik geef gewoon me mening en die hoeft niet iedereen met mij te delen…

  ik heb er gewoon effe genoeg van jaar in jaar uit is het zwaar klote in onze vereniging…
  met een 30 kampioenschap die met enige geluk is gehaald…
  ik had hem liever een jaar ervoor waar we goed speelde en veel pech hadden…

 94. Jammer dat blind en ebecilio niet opgerot zijn !!!

 95. Wij zijn goed bezig toch?
  Wat een gestuntel, weer geen versterking ze hebben blijkbaar nog steeds vertrouwen in dit team la me nie lachen zeg zondag wordt het 1-4 voor utrecht1

Laat een reactie achter

Current ye@r *