Laatste nieuws

Lodeiro gelooft nog in het kampioenschap

23 januari 2012
Geen reacties


(meer…)

Share

Comments

comments

14 reacties

 1. elke keer weer zo een verhaal.. tuurlijk geloven ze nog in het kampioenschap en als dat niet zo is dan zeggen ze dat niet.

 2. Ik denk toch dat ajax nog spelers moet kopen zoals poulsen, janmaat, narsingh om nog mee te doen om het kampioenschap.
  Op het einde denk ik dat het weer aan de resultaten van andere clubs wordt beslist.

  Ik geloof er nog in!

 3. Lodiero kan uitgroeien tot een van de beste spelers van Ajax.
  Hiervoor moet hij wel een eerlijke kans krijgen.

 4. Ajax moet zo snel mogelijk zijn “groeibriljant” Eriksen verkopen. Nu brengt ie nog wat geld op, ben bang als dit zo doorgaat ook hij niets meer oplevert.
  Van het geld wat verdedigende alternatieven; van Dijk (groningen), Gouweleeuw en Janmaat (heerenveen).
  Jan Vertonghen doorschuiven naar het middenveld en
  daarna zo snel mogelijk Theo uit zijn lijden verlossen.
  Zal het niet gaan maken in Amsterdam, lekker ruilen met Propper of/en van Ginkel.

 5. @anoniem, helemaal met je eens!

 6. Deze jongen zou een kans moeten krijgen op het middenveld. Hij rent elke wedstrijd de longen uit z’n lijf en is dus veel beter geschikt om druk te zetten dan Janssen (en Eriksen trouwens).

 7. 1 van de weinigen die mag roepen dat ze nog kampioen kunnen worden. Goeie beweeglijke voetballer. Lekker in de spits zetten en siem naar het middenveld… of lodeiro op de vleugel plaatsen.

 8. lodeiro is een baas!! absolute kanjer! zeer complete speler, niets mis mee. basisplaats op “10” is zeker een must als je kampioen wilt worden. zoals timmehhh als zei deze jongen doet 90 minuten lang zijn best voor het team. heerlijk om naar te kijken.

 9. Wederom slecht gehandeld door ajax, zo’n speler als janmaat had je allang aan een contract moeten helpen. Zodat je iig zeker was dat hij vanaf de zomer bij ajax zou voetballen. Ajax heeft meer speler met discipline en wilskracht nodig, spelers als lodeiro, die alles geven voor de overwinning.

  • Ze moeten dan maar poulsen/chivu/narsingh binnen halen en snel ook! want met deze selectie gaan ze niet hoog eindigen en ook nog vele blessures

 10. Zoals Borsato het al zong. Dromen zijn bedrog.
  Je kunt nu geen spelers halen. Je moet er eerst voor zorgen dat je een aantal van die middelmatige spelers kwijt komt.

 11. Nou ik niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 12. Lodeiro is zo slecht nog niet. Hij straalt wilskracht uit (kunnen lukt niet altijd). Hij wil iets voor Ajax betekenen, dat zie ik niet bij iedereen. Ebecilio bijvoorbeeld. Die lijkt al blij met enkele geslaagde akties die in Studio Sport voorbij komen. Dat is verdorie een jonge vent. Die moet het gras uit het veld zwoegen! Die kan ook wel iets voor Ajax betekenen, maar het vuur ontbreekt.