Laatste nieuws

“Meer gelijk kun je niet hebben, volgens mij”

12 oktober 2011
Geen reacties


(meer…)

Share

Comments

comments

21 reacties

 1. Krediet krijg je niet dor systematisch te liegen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. dor = door

 3. Onzin, Ajax is helemaal niet structureel winstgevend. Ajax is nog steeds afhankelijk van EL/CL inkomsten dan wel transfer winst.

  De kale operationele cijfers laten nog steeds een structureel verliesgevend bedrijf zien, waar de kosten structureel harder stijgen dan de omzet.

 4. Hahaha hij denkt echt dat we allemaal gek en dom zijn he? punt1: het gaat niet om kwantiteit, maar om kwaliteit.
  punt2: Die zwarte cijfers worden alleen geschreven dankzij de bijna 30 miljoen aan transferinkomsten en de CL, niet echt een gezonde situatie.
  punt3: Frank de Boer heeft AJAX kampioen gemaakt, niet van den boog, van der aat, slop of johan Cruijff!!
  punt4: lazer nou eens op met die chronische leugenaar, deze man zou zo in de politiek kunnen met z’n structurele leugens en bedrog!

 5. Krediet moet je verdienen, Rikkie. Als je je gouden handdruk teruggeeft aan Ajax, krijg je van mij wel wat meer krediet.

 6. Niet zo handig wat hij daar zegt.

 7. Die Vd Boog die nu weer de pers zoekt (en zeer zeker Slop, die echt niet kan rekenen en ons voor de gek probeert te houden) zijn zo vreselijk vermoeiend bezig. Het idee alleen al dat ze denken dat de media en de supporters gek zijn (“een beetje dom” zei Maxima ooit).

  Als je gewoon feitelijk naar de cijfers van Ajax kijkt en zowel inkomsten als uitgaven schoont van de EL/CL effecten (die allemaal netjes staan uitgelegd in het persbericht en de aanvullende stukken) dan is er maar 1 simpele conclusie:

  – Ajax heeft ook afgelopen jaar weer een structureel operationeel verlies van iets minder dan 19 miljoen gerealiseerd (net op basis van hun eigen materiaal uitgerekend).

  Met het behalen van de CL en de transfer van Suarez wordt nu een “magere” winst gepresenteerd, maar dat is gewoon echt mager omdat er nog steeds rode cijfers op structurele basis worden geschreven.

 8. beetje jammer dit.
  dat er meer jeugdspelers kwamen etc. is te danken aan frank de boer!
  totaal niet aan van den boog aangezien die jeugdspelers er pas echt door kwamen en kansen kregen onder frank de boer en heeft dus niks te maken met zogenaamd beleid van van den boog…
  hij heeft het wel netjes gedaan qua sanering nadat hij ook zelf verantwoordelijk was voor de hoge huishouding…

  • overigens is die huishouding nog steeds veel te groot met spelers als silva, el hamdaoui, aissati, sulejmani en de hoeveelheid spelers die er nu rondloop is ook gewoon veel te groot maar dat heeft tijd nodig natuurlijk…
   ajax een structureel winstgevend bedrijf noemen is ook niet echt handig natuurlijk aangezien dat niet zo is… (of is de cl ineens structureel? zijn die transfers structureel? dacht het niet…)

 9. Die arme ziel gelooft zichzelf ook nog…

 10. ook wel grappig dat hij dit zegt op dezelfde dag dat blijkt dat van den boog heeft gelogen over die vertrekpremie van Jol die volgens van den boog niet aan de orde zou zijn…
  eigenlijk maakt hij zich volkomen belachelijk hier en eerlijk gezegd vind ik dat nog jammer ook…

 11. Kortom, weg met die leugenaar, ga de politiek in ofzo, daar liegen en bedriegen ze allemaal aan de lopende band…

 12. Voor mensen als Vd Boog zit alles in woordkeuze. Jol heeft feitelijk geen vertrekpremie gekregen. Hij heeft echter zelf ontslag genomen en zijn salaris is tot het einde van zijn contract doorbetaald door Ajax. Dat is geen vertrekpremie in de zuivere zin van het woord, maar is het natuurlijk wel gewoon.

 13. Het zegt ook wel veel over Jol, wat stelletje smeerlappen bij elkaar met die vieze spelletjes…

 14. Hahaha, wat is hij toch zielig.. Toch nog z’n gelijk willen halen, pleur toch op man.

 15. “Misschien dat er nu wat krediet komt” zegt ie, laat dat leugenachtige smoelwerk van je niet meer zien, misselijke vent

 16. Deze man heeft het besef dat je van alles in de media kan roepen, de massa gelooft je op je blauwe ogen en die paar mensen die wel critisch naar je verhaal luisteren hebben toch niet de macht of mogelijkheid om je leugen bloot te leggen, behalve op fora als deze…
  Hij heeft geleerd van onze politici, die liegen ook de hele dag voor de camera, zonder dat ze enige gevolgen hiervoor dragen. Neem JK de Jager, zit stoere praat te houden dat Griekenland zich echt aan de regels moet houden, anders houdt het op met de leningen. Nou een week of wat later is het weer raak, hebben de grieken weer geld nodig en zal JK gewoon weer bukken en de burgers moeten voorliegen waarom ie toch weer geld stuurt!

 17. Klopt meer gelijk kunnen we niet krijgen. Van den Boog is een dwangmatige leugenaar. Jol ging weg zonder afkoopsom toch meneer van den Boog? Of kreeg ie nu toch een dikke 3 miljoen mee?

 18. De feiten liegen niet…….Zonder van den Boog gaat het zeker niet beter.

 19. @tegengas, heb je je glazen bol weer van zolder gehaald (welke feiten!?). Volgend jaar mag je ze afrekenen op hun resultaten, eerder niet.

 20. Beste Godenzoon,

  Ha,ha die glazenbol is inmiddels berucht?
  Vorig jaar werd Ajax kampioen .
  Beter dan dat zit er sowieso niet in.
  Of denken mmensen hier dat Ajax een europese cup pakt?