Laatste nieuws
Sigthorsson blij met doelpunt (oktober 20, 2014 10:04 am)
De Boer: ‘Twee punten verloren’ (oktober 19, 2014 1:16 pm)
Ajax speelt gelijk na matige eerste helft (oktober 18, 2014 10:36 pm)
Wedstrijdpraat: FC Twente – Ajax (oktober 18, 2014 8:38 pm)
De Boer niet beschikbaar voor Oranje (oktober 18, 2014 7:56 am)
De Boer houdt vertrouwen in Sigthorsson (oktober 18, 2014 7:43 am)
Huawei nieuwe sponsor Ajax Cape Town (oktober 17, 2014 2:55 pm)
Selectie Ajax voor duel met FC Twente (oktober 17, 2014 2:17 pm)
Boilesen: Ongelofelijk veel pech (oktober 17, 2014 8:26 am)

”Onzin dat ik niet met El Hamdaoui overweg kon”

29 november 2011
Geen reacties


(meer…)

Share

Comments

comments

9 reacties

 1. Held! Hoop dat hij ooit nog eens terugkeert naar Ajax.

 2. Tjaa ik ook, ik denk elke Ajacied.

  Maar ik betwijfel het..

  Zelfde geld voor Huntelaar (Als je al zelf een topspits heb niet doen natuurlijk, talent gaat voor..) Die zal er bij Ajax toch zoveel maken nu hea..

  • zelfde als die seedorf. ik ken geen voetballer die zijn afkomst zo verlochent zoals hij

 3. http://www.ajaxlife.nl/nieuws/detail/9724
  Als je dit leest zakt je broek af! Die bobo’s doen maar wat, beleid werd er nooit gevoerd, ze klooide allen maar wat aan! Mensen kunnen gewoon helemaal niet onderbouwen waarom je voor de bobo zou moeten kiezen ipv voor Cruijff. Die mensen doen maar wat, er zit zelden een idee achter, behalve dan de korte termijn, het emotiebeleid.
  Onder de Boer gebeuren hele andere dingen, dingen die wel kloppen. Zo krijgen eerst jeugdspelers de kans en heb je die niet dan pas ga je buiten de deur kijken. Dit is een directe uiting van het Cruijff beleid, waar wel een idee achter zit.
  Na 15 jaar wanbeleid is het klaar!

 4. Suarez Held!!!
  Was je nog maar hier!!

  • Nou nou, overdrijven is ook een vak zeg. Laatste jaar heeft hij Ajax meer slecht dan goeds gedaan.

   Bijtincident, leugens en misleidingen in de pers (“ik ga niet weg”, “Ajax is mijn club” bla bla, volgende dag foetsie omdat hij meer poen kon verdienen..) en Ajax opschepen met billenmaatje Lodeiro.

   Nee, was de eerste jaren een leuke voetballer en heeft ons veel gebracht maar terugkomen hoeft voor mij niet. Het is goed zo.

   • Suarez verdiend wel wat meer krediet dan jij hem nu geeft. Hij heeft z’n laatste jaar helaas niet meer dezelfde impact gehad, maar heeft verder veel gedaan voor ons. Hij verzaakte nooit, zelfs niet als hij net een paar uur terug was vanuit Uruguay!

 5. En al zou ie niet kunnen opschieten met El Hamdoui, wat dan nog? Alleen zijn kritiekloze Mocro-vrienden die hem vereren kunnen met hem opschieten.

  Suarez, ik heb niets met Liverpool (alleen met Ajax en Barça, sinds Rinus, Johan en Johan segundo) maar omdat Luis daar zit ga ik speciaal kijken en genieten van zijn akties, inzet en zelfs zijn “irritante” gedrag. Dit is een echte liefhebber en winnaar waardoor voetbal zo leuk is. Ff de halve wereld overvliegen en daarna niks jetlag, gewoon weer er vol in. Geweldig!

 6. @T.J. Suarez is een speler die niet goed tegen z’n verlies kan, hij doet alles om te winnen. Daar zouden we er nu wel ‘n paar van kunnen gebruiken! Verder vind ik niet dat hij Ajax genaaid heeft ofzo, hij had al veel eerder kunnen vertrekken, maar wachtte op een bod dat Ajax niet kon weigeren.
  En “was de eerste jaren een leuke voetballer..”? Sorry hoor, maar nu ben JIJ aan ‘t overdrijven. Ajax was destijds een one-man-show, geen Suarez betekende puntverlies