Laatste nieuws

Plannen voor standbeeld Johan Cruijff(meer…)

Share

Comments

comments

8 reacties

  1. Zou niet meer dan terecht zijn. De komsten van grote talenten (Fischer/Andersen/Bazoer) zijn dankzij Johan zijn inzet voor Ajax, evenals de resultaten tegen City naar mijn mening. Hij bleef bij de club, zelfs na het Van Gaal gebeuren, en gaat ervoor zorgen dat Ajax weer naar de top gaat. Ik heb echt groot respect voor deze man.

  2. Vind het idee mooi! hij is en blijft het clubicoon.
    Alleen nog het beeld zelf zien, maar dan toch liever bij de arena al heeft hij in de arena niet gespeeld zijn invloed is er nog steeds!

  3. En terecht, deze man heeft Ajax grootgemaakt en groot gehouden. Johan Cruijff is Ajax!

  4. Weten de initiatiefnemers meer? Gaat ie snel dood? Je moet geen standbeeld willen als je nog niet in de kist ligt. Verander de naam van de Amsterdam Arena maar in de Johan Cruijff Arena dat is veel positiever.

  5. Sterker nog, verander van stadion en laat een echte voetbaltempel bouwen die je het Johan Cruijff Stadion gaat noemen. Deze “evenementenhal” heeft slechts 1 keer een geweldige voetbalsfeer uitgeademd en dat was de kampioenswedstrijd tegen Twente.

  6. @ tedje 1x? Weet niet welk vak jij zit maar de sfeer is fantastisch aan de zuidkant! Maar ben het wel eens met barbaar; Johan Cruijff Arena mooi man met een standbeeld voor de ingang. Gezang, vuurwerk,muziek, spreekkoren, papiersnipperkanon, wedstrijdjes in de rust schieten op goal dit alles maken de sfeer goed! Zeker als er gewonnen wordt maar de nostalgie van vroeger is weg die moet je nu creëren :)

  7. Ik zeg bij de toekomst of de ArenA, had het liever bij de meer gezien natuurlijk maar dat is helaas weg.

  8. Dat beeld had er lang moeten staan.

Laat een reactie achter

Current ye@r *