Laatste nieuws

“Ruzie met Mounir is fabeltje”

18 maart 2011
Geen reacties


(meer…)

Share

Comments

comments

8 reacties

 1. We hem goed kunnen gebruiken? Hij speelt niet meer Ajax hoor! Daarnaast geloof ik hier geen barst van, waarom zou hij nu met spits een interview doen terwijl hij voor Liverpool speelt? En dat neemt niet weg dat ik hem niet geloof hoor ofzo, maar volgens mij moest de krant gewoon gevuld worden.

  • Waarom zou Suarez hier nu, na maanden nog over gaan liegen ???
   Leg mij dat eens uit.

  • Volgens mij moet jij mijn reactie even beter lezen..

 2. @luis_16_suarez: WE ja. Dat “We” heeft niets te maken met het elftal waarin je speelt. Het is een term in de overdrachtelijke zin. Vraag maar eens aan je leraar Nederlands.

 3. @Toean

  De schrijver van dit artikel kan ook leugens in de mond van Suarez leggen. Het geloofwaardigheids gehalte van dit artikel en onderwerp acht ik niet erg hoog. Lijkt inmiddels meer op een journalistiek spinsel om onrust te stoken bij ajax. Hoe het nu precies zit kom je waarschijnlijk ook nooit achter, en terecht! Er is vast iets vervelends aan de hand maar voor hetzelfde geld speelt mounir over 2 weken weer in het 1ste. En als hij het dan goed doet is er opeens niks aan de hand. Als hij het dan slecht doet is het weer voer voor talloze nieuwe nieuwsberichten…

 4. als el hamdaoi naar de boer zou luisteren zouden we hem heel goed kunnen gebruiken hij scoort veel, maar hij moet wel luisteren en als hij dat niet doet moet hij maar weg, maar dat neemt niet weg dat heet jammer is. ze moeten zorgen dat ze volgend seizoen iemand hebben die veel kan scoren, luisterd, in het budget past en die in het team past.

 5. zoals klaas jan !
  En niks te duur we hebben nog miljoenen liggen en er gaat een hoop verkocht worden. De hunter wil niet weer op de bank zitten tijdens een tournooi van het NLD elftal dus ik zie het wel goedkomen!

 6. Mounir verkopen aan fc El hamdaoui! Goeie voetballer.. alleen niet voor ons ajax!