‘Steven ten Have nieuwe voorzitter RvC’

31 mei 2011
Geen reacties


(meer…)

7 reacties

 1. Steven ten Have studeerde rechten en psychologie aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Na afronding van deze studies haalde hij zijn doctoraal bedrijfskunde aan de Universiteit Nijenrode. Na een aantal jaren voor Berenschot te hebben gewerkt als adviseur, manager en statutair bestuurder, richtte hij in 2003 samen met Wouter ten Have en Ton Speet TEN HAVE Change Management op. Ten Have adviseert vooral middelgrote en grote ondernemingen over organisatieverandering, strategie, herstructurering en besturing en topstructuur.

  Als dat dezelfde Steven ten Have is…. dan weet ik er nog niks over te zeggen. Wel dat ie waarschijnlijk de ballen verstand heeft van voetbal.

 2. Valt wel te hopen dat de goede man een vriendje bij de Telegraaf heeft zitten.
  Dat hij meer van voetbal en Ajax weet dan Coronel-46 jaar lid en erelid- lijkt me stug.
  Ik wens hem sterkte en veel succes.

 3. Here we go again..

  • wat bedoel jij? ken jij deze man?

 4. Meneer ten Have ik wens u succes bij AJAX!

 5. ze zullen hem vast niet willen halen om hem de ballen in te laten koppen of om een advies voor welke spits we het beste kunnen halen … willicht heeft ie andere kwaliteiten waar Ajax zijn voordeel mee kan doen !!

 6. Het gaat inderdaad helemaal niet over het voetbalverstand. Je moet het misschien zelfs andersom bekijken: hoe minder mensen met voetbalverstand, hoe meet invloed cruijff krijgt. Nu zeg ik niet dat je hem alle invloed moet geven, maar een voorzitter die verstand heeft hoe je een onderneming lijdt lijkt mij zeker geen onnodige luxe!