Laatste nieuws
Zivkovic verlengt contract tot 2019 (september 16, 2014 4:21 pm)
Tahamata terug op De Toekomst (september 16, 2014 8:06 am)
Jong Ajax verslaat Sparta in vermakelijk duel (september 15, 2014 10:19 pm)
Cruijff verbaast zich over optreden Ajax (september 15, 2014 10:58 am)
‘Geen helden meer in de ArenA’ (september 15, 2014 10:44 am)
Davy Klaassen: “Niets is onmogelijk” (september 15, 2014 10:31 am)
Milik blaast oude reclame slogan nieuw leven in (september 15, 2014 10:19 am)

Sulejmani ontevreden over het publiek

18 december 2011
Geen reacties


(meer…)

37 reacties

 1. Weer een lekkere ‘sensationele’ titel hierboven neer gezet.

 2. hij had gewoon niet zo raar ze rug naar bal moeten keren, je bent een team en dan kan je niet zomaar tijdens balbezit beslissen dat je het wel mooi vind zo.

  reactie van publiek is ook overdreven, als het gelijk staat ofzo dan was de reactie terecht geweest. maar zo tekeer gaan tegen je eigen speler en daarna nog fluiten ook als ie aan de bal is is overdreven.

 3. De aktie “El Salvador” is meer dan uitstekend geslaagd. Als de bende van 4 & Co. nu nog niet door heeft dat direct opzoutten gewenst is, dan moeten de Ninja’s (ninjutsu genoemd, volledig onzichtbaar blijven voor de vijand maakten ze ook gebruik van psychologie, illusies en handige hulpmiddelen)het maar oppakken!!
  Na de winterstop met een fitte selectie naar een nieuw kampioenschap.

  • @El Cazador
   LEZEN!
   Je hebt je reactie blind onder een artikel gezet, het gaat hier niet om actie “El Salvador”

 4. Ik snap wel dat het publiek ontevreden was (ik ook, tot voor de treffer), maar om het dan uit te gaan fluiten vind ik nogal overdreven. Ik snap wel dat Ajax een grotere score kon neerzetten, maar om iemand dan uit te gaan fluiten. Stel je voor dat hij erg gekwetst was en net zoals El Hamdoui vreselijk zou mislukken. Hij is wel één van de betere op het veld, en waar de doelpunten vandaan moeten komen.

 5. dit was niet zijn dag?
  lol, ik vind hem 1 van de betere ajacieden vandaag.
  belangrijk bij 1-0, maakt de 4-0.
  verder speelde hij echt niet slecht hoor, kritiek op hem is ook zwaar overdreven.
  hij is nota bene de topscorer van ajax met 11 doelpunten, geeft vrij regelmatig een assist of is belangrijk bij de opzet van een doelpunt.
  af en toe verslapt hij ja maar kom op zeg, al die kritiek slaat nergens op!

 6. ik ook niet.. geen een van die domme fluitertjes is beter als hem, ja ikzal hier boze racties op krijgen maar het lijkt alsof hij niet hard werkt maarna afloop heeft hij een heeele zweeterige kop hoor…

 7. belachelijk dat hij werd uitgefloten, mooi dat hij direct scoorde

 8. titel had beter kunnen zijn “publiek ontevreden over sulejmani”. speelde echt als een natte krant, totaal niet de uitstraling dat wij de beste club van nederland zijn en als ze er 3 meer in hadden geschoten,wat makkelijk kon, hadde we nu 3de gestaan.

 9. Ik vind Sulejmani een hele goede speler hij is topscoorder hij kan de acies maken en soms ook beslissen

 10. Met mokums trots wel eens.
  Hij laat al weken erg weinig zien.
  Mischien was dit juist net wat ie nodig heb dat niemand boven ajax staat en ook hij niet.
  opeens kon ie wel rennen voor de bal dus of publiek nou zo slecht deed nee vind ik niet eigenlijk even keer duidelijk maken dat iedereen 100% moet geven ook hij

  • @ajax-remi,
   Precies datzelfde zei de Boer ook.De Boer was schijnbaar ook gevraagd naar het uitfluiten van Sulejmani en de Boer vond ook dat ie niet bracht wat ie moest brengen en dat als een speler dat niet doet,het publiek hem mag uitfluiten.Staat woordelijk in het stukje hierboven.
   Ik vond Sulejmani ook niet echt goed spelen,hij heeft dan wel een assist en een goal maar toch bijzonder dat je iemand eerst uit moet fluiten voordat ie gas erbij geeft.
   En ik ben het eens met Mokums-Trots,vanmiddag was (alweer)ideaal geweest om aan het doelsaldo te werken.Maar goed,we staan gedeeltelijk op de derde plaats na vandaag en nog maar 5 punten achter op AZ.Dat biedt perspectief voor na de winterstop!Nu a.s woensdag AZ nog even vernederen en dan in januari verder gaan waar we gebleven zijn,nl de inhaalrace voltooien.

   AJAX FOREVER

 11. Hij kan leuk voetballen maar loopt er altijd bij alsof het hem niks interesseert. Ben niet kapot van hem. Heeft mij nooit kunnen overtuigen.

 12. heerlijk dat hij op zon manier het kritische publiek de mond kon snoeren , vond het echt leuk voor die jongen , sulejmani is gewoon een toppertje klaar

 13. Heeft een geweldige techniek, maar over het ruimtelijk inzicht dat deze jongen heeft twijfel ik wel. Ook heeft hij geen drive om elke wedstrijd tot het uiterste te gaan.

 14. Hij had er tegen Madrid geen zin in en vandaag was hij ook bagger. Voert geen fluit uit opdit moment verstopt zich en loopt constant het veld klein te maken door te veel naar binnen te komen. Ik had vandaag het idee dat hij 4 tuien aan had maar hij wordt gewoon bagger vet. Ik zeg einde van zijn tijdperk bij ons aller Ajax. Ja ik weet het ik ben kritisch maar die gozer verdient/krijgt veel geld en presteerd matig.

 15. jullie moeten niet zeuren is gewoon een goed ventje die best kan ballen, als hij dan toch scoort gaan dan ook niet juichen dat noem ik nou (hypocrisie).

 16. –Wel leuk hoe iedereen praat alsof ze zelf beter zijn xD–

  Uitfluiten van je eigen spelers vind ik gewoon niet kunnen. ‘Echte’ supporters steunen hun club als het goed en slecht gaat, het kan dat iemand zijn dag gewoon een keer niet heeft. De afgelopen weken zijn er genoeg Ajacieden die dramatisch slecht speelden maar deze werden niet uitgefloten (bijv. Eriksen, vd Wiel, Lodeiro, Ebecilio).

  Als je dan gaat uitfluiten moet je ook niet gaan juichen als hij scoort, zo lijken jullie wel successupporters man!!

  Dit heeft niks met kritische supporters te maken, als je speler gaat uitfluiten voelen ze zich niet thuis straks en presteren ze nog slechter. Toevallig vandaag maakte Sulejmani het goed door te scoren en dat deed mij goed om de uitfluiters de mond te snoeren!

  STEUN AJAX ALTIJD EN OVERAL HOE HET OOK GAAT MET DE CLUB!!!!!

 17. Tja, misschien moet hij eens in de spiegel kijken. Dat gezanik van die verwende gasten begint me te irriteren. Denk je dat ik altijd vriendelijke klanten heb, zeikerd.

  is in potentie denk ik een hele goeie, maar het komt te makkelijk aanwaaien. Al vroeg een miljoenen salaris, dit niet kunnen waarmaken en nu wel steeds beter in de wedstrijden, maar dan in een wedstrijd gaan lopen slenteren en grassprietjes tellen….. Kan gewoon niet. Dan moet je niet zeuren als het publiek die voor jouw geld betalen gaat lopen mokken. Als een acteur in he theater tijdens de voorstelling even doet alsof ie er niet is, denk je dat het publiek dan ook niks doet?

 18. Sulejmani heeft geluk. Ik kan namelijk niet fluiten…

 19. Ik zie Sulejmani graag bij een deal tussen v.d. Wiel en Valencia betrokken zijn. Twee vervelende, over het paard getilde mannetjes.

  Laat ze maar flink door de mand zakken in het buitenland. Daar wordt je het hand niet boven het hoofd gehouden maar keihard afgestraft op je prestaties.

  De rechtsbuiten is een positie die al 3 seizoenen niet naar behoren wordt ingevuld waardoor we te weinig slagkracht hebben.
  En wat doen ze bij Ajax? Steeds nieuwe spitsen uitproberen. Neen, dat zat geen zoden aan de dijk als er geen fatsoenlijke ballen vanaf de zijkanten komen.

  Tijd voor vers, gretig, bloed.

  • @T.J.: gaat dat niet een beetje ver wat je daar nu zegt? Zonder Sulejmani is dit Ajax helemaal niks! Hij is degene die scoort en meestal het beste speelt van allemaal.

   Om hem dan gelijk weg te willen hebben als hij een keer zijn dag niet heeft, tsjonge jonge.

   Als jij een keer je dag niet hebt, als je met een chagrijnig gezicht op je werk bent, dat moet je toch ook niet gelijk vertrekken? En ga nou niet beginnen dat hij meer salaris heeft als jouw want er zijn meer mensen die dat hebben als jouw en niet alleen in de voetbalwereld.

 20. volgens mij komen wij uit amsterdam en zijn wij gewoon kritisch! deal r ma mee! als we m aanmoedige hoor ik ook niemand! wij zijn nou eenmaal kritisch en niet gewoon n calimero clubje, simpel zat, besef gewoon dat je n ajax shirt draagt en geef minimaal alles voor je club!

 21. Als het mentaal te zwaar is, de richting naar de uitgang is bekend.

 22. “Supporters/fans” moeten niet zo dom doen, eerst je eigen spelers uitfluiten, maar als ie vervolgens schoort wel juichen. Sommige spelers verdienen het gewoon om uitgefloten te worden (El hamdaoui), maar volgens mij heeft mickey wel wat meer krediet verdient.

 23. @el salvodor
  dus omdat hij meer krediet heeft mag hij gewoon een wedstrijdje rustig aan doen en gewoon met de rug na de bal toe staan etc???? volges mij word hij ook altijd toegezonge dus als hij dan n keer minder speelt mag hij dat ook weten! en zoals je zag, ineens kon het wel, hij zet zelf een actie op en bats da komt zijn klasse ineens, dus twas blijkbaar ook nog ff nodig! en nogmaals wij komen uit amsterdam en zijn gewoon heel kritisch en neit gwn n calimero clubje, deal r ma, je draagt niet voor niets het mooiste shirt van allemaal!

 24. @willems-ajax-fan: mafketels zoals jij moeten gewoon lekker thuisblijven bij wedstrijden van Ajax. Alleen je reactie geeft al blijk van de hoogte van je IQ. Niet veel meer dan dat stoeltje waar je normaal gesproken op zit. Praatjesmaker.

  on: Kritisch mag iedereen zijn, maar weet er wel gewoon normaal mee om te gaan. Je blijft ten alle tijden achter je ploeg staan. Wie er ook op het veld staan, ze verdienen onze steun. Die jongens zullen echt niet moedwillig een mindere wedstrijd spelen. Laten we ons woensdag gewoon richten op het steunen van onze spelers en het uitfluiten lekker voor de tegenstander bewaren.

  • had het niet beter kunnen zeggen….

   en ajacied(?!)94 als ie er woensdag 3 inschiet , mag ie zeker blijven ?

 25. Ik vond het uitfluiten onzin.

  MAAR wij hebben je jaren gesteund terwijl je voor 16 miljoen er helemaal niks van bakte dit jaar doe je het eindelijk redelijk en dan dit gedrag!!

  Rot dan lekker op naar west ham wij hebben je niet nodig als je zo doet.

 26. @ FC suarez

  goed gappie, dat mag jij me nu s vertelle waar je dan wel niet ZIT? en vraag mij dan ff waar ik vandaan kom en waar ik gister stond! jou reactie geeft pas n laag niveau aan! lekker thuisblijven, grapjas! en volgens mij heb ik nergens gezegt dat ik niet achter de ploeg ben blijven staan! sterker nog, ik heb helemaal niet gefloten, maar de reacties van de supporters is terecht als je met je rug na de bal gaat staan etc!
  maar ik verheug me op je antwoord,

 27. Beste fc suarez wij zijn Ajax hoofd omhoog borst vooruit.Dus niet met je hoofd naar het groeien van het gras lopen kijken maar voetballen inzet tonen en laten zien dat je die hoge bedragen die ze je betalen waard bent.Juist die naam die jij wil voeren was daar en is daar een school voorbeeld van.Dat heb ik van Mickey 30 seconden gezien toen hij gepikeerd was door de terechte afkeuring over zijn inzet.

 28. @willems-ajax-fan: Ik zit al jaren in het stadion, weliswaar niet in 410 of de F-side.

  Natuurlijk, bij Ajax moet het hoofd omhoog en de borst vooruit. Maar ik ben van mening dat dit het probleem niet is, ook niet bij Sulejmani. Hij werd al aardig gekrenkt nog voor hij even een momentje had, zoek het zelf uit. Dat opzichzelf valt niet goed te praten maar is wel menselijk. De reacties die volgen en verergeren kun je toch niet goedkeuren?

  In het stadion hoor ik de meeste mensen alleen maar zeuren en klagen over wat fout gaat. Dat de arbitrage fouten maakt zal me een zorg zijn. Dat spelers dit doen is niet altijd prettig maar daar hoeven wij niet voor te gaan fluiten, joelen en uitschelden. Spelers weten zelf ook wel dat ze geen sterke wedstrijd spelen. Met Sulejmani had m.i. echt niet met zijn inzet te maken en daar wordt wel op gedoeld.

  Nu ik mijn reactie teruglees moet ik wel bekennen dat dit niet netjes naar jou toe. Zo reageren naar andere Ajacieden getuigd ook niet echt van klasse, mijn excuses. Ik schreef een paar krachttermen in een opwelling, is niet goed van mij.

  Woensdag zit ik voor de verandering eens in vak 125 op uitnodiging van vrienden. Hopelijk zien we een pracht van een wedstrijd van ons Ajax en gaat het fluiten naar onze eigen spelers aan ons voorbij.

 29. WIJ BETALEN GELD OM EEN WEDSTRIJD TE ZIEN!
  DAT JIJ NOU ZO MAKKELIJK JE GELD VERDIENT!

 30. vind het maar sneu voor hem, hij werkt altijd keihard, en iedereen heeft wel eens een mindere wedstrijd..

 31. Als er 1 iemand niet mag zeiken over een fluit concert dan is het Mickey wel. In de afgelopen drie jaar is hij ALTIJD gesteund en toegezongen en nu krijgt hij eens een fluit concert te verwerken wat niet geheel onterecht is en hij is op z’n pik getrapt. Ga eerst eens iedere wedstrijd minimaal een 7 spelen voor je gaat klagen, want hij speelt nog steeds te wisselvallig.

 32. @ fc suarez
  oke, naja hopelijk zien we binnenkort snel weer de nieuwe suarez want als iemand zich altijd gaf, ook al lukte werkelijk niks, altijd alles geven zoals het hoort!

 33. @willems-ajax-fan
  Daar ben ik het helemaal mee eens.