Laatste nieuws
Sigthorsson blij met doelpunt (oktober 20, 2014 10:04 am)
De Boer: ‘Twee punten verloren’ (oktober 19, 2014 1:16 pm)
Ajax speelt gelijk na matige eerste helft (oktober 18, 2014 10:36 pm)
Wedstrijdpraat: FC Twente – Ajax (oktober 18, 2014 8:38 pm)
De Boer niet beschikbaar voor Oranje (oktober 18, 2014 7:56 am)
De Boer houdt vertrouwen in Sigthorsson (oktober 18, 2014 7:43 am)
Huawei nieuwe sponsor Ajax Cape Town (oktober 17, 2014 2:55 pm)
Selectie Ajax voor duel met FC Twente (oktober 17, 2014 2:17 pm)
Boilesen: Ongelofelijk veel pech (oktober 17, 2014 8:26 am)

Ten Have betreurt zwijgen van Van Gaal

10 februari 2012


(meer…)

Share

Comments

comments

6 reacties

  1. Weet je wat ik betreur dat ik elke keer je naam en rotkop nog moet zien bij mijn club. En nu voel je eens wat het is om door vriendje van Gaal een mes in je rug gestoken te krijgen. En zit aub niet het zielige mannetje uit te hangen staat niet bij je.

  2. Van Nijnatten, nog zo’n nietszeggende hoernalist die de verkeerde mensen pijpt en dus de verkeerde info naar buiten brengt. Het is helemaal niet mogelijk dat meerdere rvc leden gewoon blijven zitten, Cruijff blijft al laatste zitten tot hij zeker is dat de andere 4 zijn opgerot!

  3. Ik denk idd. niet dat Louis nu nog een afkoopsom gaat opeisen. Ik denk niet dat ie dan nog ooit zijn gezicht in de Arena kan laten zien. Als ie het niet opeist, zijn er in de toekomst voor Louis nog zeker verzoeningsmogelijkheden.

  4. Van Nijnatten gaat voor het gemak voorbij aan het feit dat niet alleen de RvC maar ook de bestuursraad en de AVA kandidaten mogen voordragen. Er zijn toch kandidaten voldoende zolang die mensen zich maar gesteund weten.

    Maak van Duivenbode maar RvC voorzitter of directeur, dat is al een hele grote stap in de goede richting.

  5. De heer Van Gaal is gewoon heel slim. Niet mengen in deze slangenkuil. Zeker niet om ene mijnheet Ten Have te redden. Ik zie hem er echt niet voor aan om een of andere schadevergoeding te vragen. Ik hoop dat hij snel ergens employ vindt. Vergeet niet dat de heet Van Gaal ook een Ajax hart heeft.

    Ik wens hem dan ook alle succes. Indien hij een andere club in Nederland gaat trainen wens ik hem veel 3e plaatsen toe.

  6. Riooljournalist Van Nijnatten verdient net als z’n vriend vermeulen een stadionverbod. geef maarten wijffels er ook maar een. dit soort mensen die zulke onzin verkopen kun je geen journalisten noemen. ze moeten allemaal de straf krijgen die ze verdienen.

Laat een reactie achter

Current ye@r *