Laatste nieuws

Transfer El Hamdaoui op losse schroeven

31 januari 2012


(meer…)

Share

Comments

comments

10 reacties

 1. Ben benieuwd anders nog een half jaar thuis op de bank met doorbetaling van salaris.

 2. Die gaat niet weg waar verdient hij zijngeld gemakkelijker dan bij Ajax. Zal wel weer een snotneus hebben dus weer ziek thuis. Maar ja wat kan je ook verwachten van iemand met zo mentaliteit. En die bij Ajax hier over gaan zijn ook zo gek als een deur ze moeten die knakker eens gaan korten op zijn salaris.

 3. Pff het zal ook weer eens niet he. Dat kost ons weer 900.000 euro, en het is maar de vraag of iemand hem in de zomer wél wil kopen.

  Lamzak!

 4. Miskoop vd eeuw. Speler zonder eergevoel. Beschouw het maar als een afgeschreven meubelstuk, nooit weer een artikel over schrijven.

 5. Jezus begint lekker vandaag!

  – Transfer El hamdaoui op losse schroeven
  – Bouy vertrekt definitief naar Juve
  – Heerenveen wilt Narsingh niet verkopen

  ………

  Hopende op beter nieuws later vandaag:

  -.Narsingh naar Ajax!
  – El Hamdaoui officieel naar Fiorentina!

 6. van die geldwolf komen we pas af als tie transfer vrij is

 7. Steuntrekker 1e klas. Mentaliteit van een strontvlieg en de schuld altijd bij een ander leggende. Weg wezen!

 8. Grappige vent die El Hamdaoui! Voorbeeld maken van deze jongen! Dat moeten we doen.

  Ik had, als ik Ajax was geweest, de carriere van die jongen HELEMAAL verziekt! Just for fun, maar vooral ook om te laten zien dat er, in dit geval met Ajax, niet gespeeld wordt. Al die gasten hebben een grote mond, terwijl de prestaties achter blijven. Het zal eens tijd worden dat het duidelijk wordt dat je in loondienst bent en dus moet luisteren naar je baas/meerdere. Wanneer wij een soortgelijke actie uithalen op ons werk, dan zijn wij onze baan kwijt!

  Dus kapot maken die jongen! Hij heeft een nog grotere mond/ego dan zijn salaris! Iets wat (natuurlijk) absoluut misplaatst is! Lekker alle vieze, demotiverende oefeningen laten doen, zodat hij absoluut geen plezier meer heeft in deze sport.

 9. Ik ging even op de Ajax website kijken of er al iets van nieuws was rond deze transfer… klik ik op de eerst pagina die je krijgt op de kop “Ajax MEGA sale. tot 70% korting” en vervolgens kom ik in de fanshop terecht. Via deze link kwam je toch bij El Hamdaoui uit?

  Welke spelers zouden volgens jullie in de uitverkoop mogen op dit moment?

  • … en vervolgens kom ik in de fanshop terecht. Via deze link kwam je toch bij El Hamdaoui uit?

   Ik mag hopen van niet! Ikzelf hoef niets van deze jongen te hebben eigenlijk. En wat wil je thuis met zo’n iemand doen? Werken doet hij niet, hij is altijd ziek, grote mond etc. Dat zijn niet de dingen die ik in huis wil halen.

Laat een reactie achter

Current ye@r *