Laatste nieuws

Transfer El Hamdaoui van de baan

31 januari 2012


(meer…)

Share

Comments

comments

19 reacties

 1. *&#$*^#*$^)*&#$)*%^@_)#(#*&#$)_$)$ dat’s t enige dat ik hier op te zeggen heb..

 2. Tsja, en we betalen El Ham weer lekker door. Waarschijnlijk meer dan de bankgarantie en in ieder geval meer dan de aanbetaling.

  Maar ach… de technisch directeur is of blind, of heet Blind. Ik neem aan dat kapitaal vernietiging en afschrijvingen El Ham van de bonus van de directie en De Boer worden afgetrokken?

  • waarvoor wou je ze een bonus geven dan? omdat ajax zo goed voetbal speelt en op de 4de/5de plek gaat eindigen?

  • Zoals hierboven beschreven was er dus nog helemaal geen aanbetaling gedaan. Als er dan ook geen bankgarantie komt lijkt het mij dat je juist blind bent als je deze deal voortzet.

   In mijn ogen dus volledig terecht dat Ajax de deal laat afketsen. Het is godvergeten irritant dat El hamdaoui nu nog minstens een half jaar salaris van Ajax krijgt, maar zonder aanbetalingen en bankgaranties kun je hem net zo goed transfervrij laten gaan…

   edit: overigens klinkt transfervrij onderhand ook steeds verleidelijker, behalve dan dat ik het deze jongen gewoon niet gun om geheel naar eigen wens een nieuwe club uit te zoeken…

   • Is dat zo? Normaal vraag je een bankgarantie, maar als de bankgarantie al El hamdaoui heet, dan ga je natuurlijk voor de tweede optie. Je hebt een getekend contract je bespaart de tweede seizoenshelft 9ton en een hoop geleuter van deze man. Ook zonder garantie zal er betaald worden. het kan wat langer duren maar uiteindelijk zal de UEFA en het CAS eisen dat er betaald wordt.

    Overigens was de bankgarantie volgens Blind nu toch weer niet het probleem ook zonder aanbetaling en zonder bankgarantie zouden ze er zijn uitgekomen stelde Blind gisteren. Het probleem zou de afkoopsom zijn die Al Ham en zijn zaakwaarnemer van Ajax wilde hebben> kortom niet een fijne hand, maar blijkbaar de gehele transfersom in het zakje van onze Marokkaanse vriend. Ik stel me zo voor dat El hamdaoui uit ene familie komt waar de meisjes in Burka rondlopen en de jongetjes optakel mogen schijten.

 3. @Gewoon supporter,Elders heb ik gelezen dat Ajax pas vanavond rond 19.30 om een bankgarantie heeft gevraagd.Dat terwijl in Italie de transfermarkt sluit om 19.00 uur.Dat zou dan dus duiden op een fout van Ajax(Blind).Maarja bij transfers komen de meest wilde geruchten op gang,dat zie je wel aan het gerucht dat Blind bij de Gelredome zou zijn gesignaleerd.Bleek ook niks van te kloppen…
  Enige hoop die je kan hebben is dat Blind misschien toch nog ergens met een speler bezig is maar daar ga ik niet meer vanuit.

  AJAX FOREVER

 4. Ja ik zag net ook iets dergelijks. Stond echter ook bij dat dat bericht uit het kamp van Mounir kwam… weet dus niet hoeveel ik dat bericht vertrouw.
  Maar los daarvan kan ik me ook niet voorstellen dat er iemand binnen Ajax is (zelfs niet Blind of ten Have) die Mounir niet het liefst zo snel mogelijk ziet opdonderen. Dan is het misschien nog aannemelijker dat er een misverstand is geweest. Ik bedoel in de zin dat Ajax er vanuit gaat dat iedere club die een speler wil kopen een bankgarantie kan overleggen en dat Italiaanse clubs daar niet vanzelfsprekend rekening mee houden.

  Hoe dan ook, behoorlijk balen dit…

 5. Kan me niet voorstellen dat er pas op het allerlaatste moment om een bankgarantie is gevraagd. Het vragen om een bankgarantie is bovendien niks nieuws. Fiorentina weet dat ook. Wat ben je voor een club als je de onderhandelingen in gaat en zo’n garantie niet kunt overleggen. En EH en Lens moeten niet klagen. Ze hebben er zelf voor gezorgd dat de transfer gerekt werd, door op het laatst met een belachelijke eis voor persoonlijke afkoopsom te komen. Tja, het resterende salaris van EH loopt in de miljoenen. Was het dan inderdaad niet raadzamer om hem te laten gaan en desnoods via de FIFA/UEFA Fiorentina aan te pakken als ze in gebreke waren gebleven? Nu moet je nog maar zien of en wanneer en voor hoeveel je van hem afkomt.

  • Buiten het feit dat het echt niet om de bankgarantie ging, was daar natuurlijk allang over gesproken. Er stond in de vroege middag al in de krant dat Ajax pas de transfer wilde bevestigen als alle papieren en garanties binnen waren.. De woorden van Sigi Lens en van El Hamdaoui zijn toch helemaal niets waard. Ik geloof nog eerder dat Schurkenboom een aardige man is en Heinrichs een goeie voorzitter dan dat Lens en Hamdoui eerlijke kerels zijn.

 6. GVD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ongelooflijk wat een amateurs zijn het ook. nu zitten we nog minstens een half jaar met deze luie oetlul en zijn salaris opgescheept. dit bewijst maar wat voor amateurs het zijn bij ajax en dat ook zij allemaal zo snel mogelijk moeten opdonderen. en el hamdoui en ajax zijn het ook niet eens eens geworden voor per directe ontbinding van het contract, vanwege dat el hamlap een vergoeding wilde voor alles wat er gebeurd is. kan die gozer eindelijk weg en ook nog naar geen slechte club verpesten alle partijen het. wat een goede dag had moeten worden is uitgelopen op een fiasco. ook die oliedomme bouy die een harde lul krijgt van de dollartekens en naar Juve gaat.
  BELACHELIJK, ECHT NIET TE GELOVEN!!!

  Bedankt Blind, Bedankt El Hamlap en al die andere amateurs!!!

 7. wanbeleid…

 8. Moeten jullie dit lezen: Het is werkelijk een schande hoe Ajax hierin heeft gehandeld:

  ‘Ajax kreeg rond drie uur het getekende contract opgestuurd, er was geen vuiltje aan de lucht. Ze hadden tot zeven uur de tijd om te reageren, omdat toen de Italiaanse transferdeadline was. Pas om half acht kwam er een reactie uit Amsterdam over eerste aanbetalingen en bankgaranties.”

  “Daar zakt je broek toch van af?”, vraagt Lens zich af. “Op zo’n manier wordt dus een contract verknald.

  Manmanman, Hoe ver gaat onze club nog zinken??????? Waar eindigt dit? Ongelovelijk…. Wat is het toch een ongelovelijke puinhoop. Dit kun je echt alleen Ajax kwalijk nemen en niet el Hamdaoui en zijn zaakwaarnemer.

  • Persoonlijk vertrouw ik die Sigi Lens voor geen pepernoot, maar als dit inderdaad het geval is dan heb ik er inderdaad geen goed woord voor over…

 9. Waarschijnlijk hadden de heren weer chinees besteld en lagen ze op hun lederen zetels te snurken. Dit komt toch alleen bij Ajax voor. Ieder jaar hoor je weer hetzelfde gestuntel.

 10. het is gewoon wanbeleid ten top, het zijn echt amateurs deze mensen. het is echt een ongelooflijke teringzooi bij de club. ik word er iedere dag gewoon steeds doodzieker van. de tranen springen gewoon bij je in de ogen hoe het nu allemaal gaat.

 11. We dachten bijna allemaal El Hamdoei! Maar zover kwam het niet door een stel prutsers…

 12. Tja, en wat nu.. misschien kunnen ze allemaal de problemen even opzij zetten en nog een half jaartje El Hamdaoui in de spits zetten. Want voetballen kan hij wel.
  Zou voor beide partijen nu de beste oplossing zijn.

 13. Wat een wan vertoning is dit weer van ajax!
  Ach we zijn al heel wat gewend.
  Ik schaam me diep dat ik een ajacied ben!!!!!!!!!!!

 14. schande van ajax zow een grote club en dan maak je zulke foute kan niet man laten ze maar niet denken dat ze zijn carrière verpesten

Laat een reactie achter

Current ye@r *