Laatste nieuws

Van den Boog: “Aan veel doelstellingen voldaan”

18 mei 2011
Geen reacties


(meer…)

Share

Comments

comments

10 reacties

 1. Van den Boog: “Aan veel doelstellingen voldaan”
  ☑ Zakkenvullen.
  ☑ Cruijff zwart maken.
  ☑ Bergkamp/Jonk niet laten bijtekenen.
  ☑ Kampioenschap opeisen.
  ☑ Ajax met gigantische rekening opschepen van PR-Buro

 2. @Roy van Zeist
  Hahaha heerlijk! Ik wilde eigenlijk geen woorden meer vuil maken aan die man, ik heb voldoende gezien en weet dat het goed is dat hij weg gaat!

 3. @Tedje, hahaha ja precies, dat dacht ik dus ook :D

 4. Erg goed omschreven Roy Van Zeist….. Verder lekker laten zo en niet teveel woorden aan vuil maken

 5. van den Boog is eigenlijk een beetje een charlatan. De doelstellingen waaraan voldaan is, zijn veruit de gemakkelijkste geweest. De club is niet financieel gezond, hoewel Slop en van de Boog ons dat graag willen doen blijken. Trek de inkomsten van de Cl en de transfer van Suarez af van de geprognotiseerde winst en je komt tot de conclusie dat er 30 miljoen verlies zou zijn gemaakt als we in de Europa league terecht waren gekomen. En verder heb ik niets aan het lijstje van Roy van Zeist toe te voegen.

 6. Weet je wat het is.. Nu Ajax kampioen is geworden, heeft Rik makkelijk praten. Een winnaar heeft altijd gelijk. Maar als hij eens goed in de spiegel kijkt, moet hij inzien dat hij de laatste man is waar Ajax deze titel aan te danken heeft. Sportief gezien heeft hij hele domme beslissingen gemaakt, hij heeft alleen geluk dat Frank de Boer met zo weinig middelen zo’n fantastische prestatie heeft geleverd!

 7. @Roy van Zeist. Roy je bent nog vergeten dat hij de wereldvoetballers Mido, Tainio, Atouba en nog enkele heeft gehaald. En niet te vergeten; Cock Jol, Albert van der Dussen, Michael Lindeman?

  Zei Jol niet; Ik heb nog 10 miljoen nodig!, voor nieuwe spelers.

  Het bedrijf die deze man aantrekt gaat ten onder!

 8. wanneer is het 1 juni dan hoef ik die man nooit meer aan te horen

 9. Ach nog 1 keer dan. Deze man heeft zich in het begin van dit seizoen ook nog makkelijk onder druk laten zetten door Jol die flirtte met Fulham. Er was geen geld en er kon niemand bij komen tot Jol de druk opvoerde en er ineens wel ergens 5 miljoen in een hoekje was gevonden en er ook spontaan ruimte in het salarishuis was om Mido, Tanio en El Hamdaoui te halen! Niet allemaal grootverdieners, maar kosten al met al toch aardig wat geld!

 10. ???
  hij moet zijn bek houden hij zei in een interview op tv dat ajax geen kampioen zou worden en nu heeft hij alles gedaan