Laatste nieuws

Van den Boog kreeg bij vertrek 700.000 euro mee

31 oktober 2011
Geen reacties


(meer…)

Share

Comments

comments

23 reacties

 1. Beter voor ‘m..

 2. en voor Ajax

 3. Allemaal niet bijzonder hoor qua info. Ajax is beursgenoteerd en publiceert gewoon een jaarverslag. Kan iedereen downloaden op de website, en werkelijk elk getal staat er wel in.

  Seizoen 2010-2011

  Vd Boog:
  salaris 336.000
  onkosten 10.000
  vertrekpremie 331.000
  bonus 31.000
  totaal 708.000

  Van Der Aat:
  salaris 247.000
  onkosten 14.000
  pensioen 49.000
  bonus 113.000
  totaal 423.000

  Slop:
  salaris 224.000
  onkosten 11.000
  pensioen 45.000
  bonus 33.000
  totaal 313.000

  Dat is nog niks vergeleken met grootverdiener Martin van Geel bij Ajax:

  salaris 443.000
  pensioen 43.000
  bonus 50.000
  vertrekpremie 600.000
  totaal 1.136.000

  Bij Arie van Eijden is zelfs na 2005 nog een jaar of 2 zijn salaris doorbetaald en wordt nu in nog steeds zijn pensioen betaald (bijna 100.000 per jaar).

 4. Ik vind dit wel bijzonder als hij laat weten dat hij zelf vertrekt. Hier hoort geen oprotpremie bij. Deze man is een vuile parasiet in hart en nieren..

 5. Ongediertebestrijding kost altijd wel wat ;)

 6. Vandaar dat hij stond te janken op 15 mei… En ja Martin van Geel is ook zo’n gladde, jakkes…

 7. Al die mensen krijgen belachelijk veel geld, maar hebben er geen euro van verdient! Wat ben ik blij dat die vent op geflikkert is zeg, ik biedt me bij deze dan ook aan om het voor 100.000 te doen!

 8. ;-)) Je krijgt dan standaard al meer. De directie salarissen bij Ajax zijn standaard vastgesteld op rond de 225/240 voor directieleden en 335 voor de algemeen directeur. Dat exclusief de overige elementen.

  Je gaat er dus aanzienlijk op vooruit. dat is mooi, hoef je niet te verhuizen dan haha

 9. En waarom is Martin van Geel dan zo een gladde jakkes. Al die centjes die alle heren mee nemen dat staat toch in hun contracten mag ik aannemen.Dan zijn diegene die die contracten opstelde toch de beruchte sinterklaasen.Al die overeenkomsten zijn toch goedgekeurd door de directie.Het is zo makkelijk om al die figuren uit te schelden voor zakkenvullers maar ga even voor de spiegel staan en vraag even aan diegene die je ziet of hij gezegd zou hebben doe mij maar wat minder.Wat Tedje van Es zegt dat het belachelijke bedragen zijn helemaal mee eens maar ik moet de eerste nog tegenkomen bij loon onderhandelingen die zegt doe mij maar wat minder.

 10. Kan best zijn Harry Nak, maar nog steeds is Van den Boog dan een zakkenvuller. Toen hij aankondigde dat hij zou vertrekken deed hij alsof hij een ton boter op zn hoofd had, alsof hij er geen rooie cent extra mee zou krijgen.
  Zoiets heeft hij gewoon ontkent, net als hij ontkende dat Jol nog een premie zou meekrijgen.

  Maar nu loopt hij gewoon lachend de deur uit (ondanks alle naambeschadiging) met een gigantisch doorbetaald salaris.

  Margammor,

  Mooi dat je die cijfers nog hebt van anderen!

 11. @Harry Nak
  Dat klopt, dat is de maatschappij, iedereen pakt zoveel hij pakken kan, simpelweg omdat hij/zij moet leven en je dit alleen kan als je geld hebt (hoe ziek dat ook mogen zijn).
  Ik denk alleen wel dat je directeur van Ajax wordt, omdat je van de club houdt en geschikt bent voor de functie en niet omdat je lekker verdient, helaas hebben we niemand die aan dat profiel voldoet.
  Ik moet je alleen wel even corrigeren, er zijn wel mensen die met minder tevreden zijn, zoals onze hoofdcoach. Frank verdient (volgens mij op eigen verzoek) aanzienlijk minder dan Jol deed en dat siert hem. Als hij successen boekt kan je altijd nog een nieuw contract met verbeterde voorwaarden tekenen.
  En wat betreft de hoogte van die salarissen die vast gesteld zouden zijn… Dit is nou juist het hele probleem, ze hebben die bedragen bewust op die hoogte gehouden, omdat de bobo’s het voor minder niet doen en ze zijn nog steeds overtuigd van het feit dat er een bobo bestaat die Ajax wel weer op de rit krijgt, ze hebben hem alleen nog niet gevonden!

 12. @ 3 posts hier boven

  Klopt allemaal, zo werkt de wereld nu eenmaal. Maar waanzinnig hoog is het allemaal niet hoor, een beetje relativeren mag wel:

  – Van der Boog en van der Aat bijvoorbeeld verdienden hiervoor meer dan bij Ajax;
  – Bieden deden het echt niet voor het geld, maar wel uit pure liefde voor Ajax (en hun ego en prestige) en zijn beide echte Amsterdammers.
  – Er zijn directies in Nederland waar meer wordt verdient (PSV, Feyenoord) en ook directies welke op dit niveau zitten;
  – In het buitenland kan je er voor een directielid van een voetbalclub makkelijk een 0 achter zetten;
  – Bij een (normaal) beursgenoteerd bedrijf zijn dit bij lange na geen directie salarissen, maar ongeveer derde laag management salarissen;

  Blijft natuurlijk het feit dat van der Boog zelf opstapte. Dat wekt de schijn dat je niks mee wenst te krijgen, doordat je niet ontslagen word. Coronel heeft dus de hand over het hart gestreken en Rik een jaarsalaris meegegeven (Ogenschijnlijk omdat het allemaal zo erg was met Johan en Rik weggepest is door Johan).

  Maar ja….. Uri en Rik hebben wel meer leugentjes (om bestwil) verspreid.

 13. @Margammor
  Van den Boog is en blijft een notoire leugenaar, van der Aat is en blijft overbodig en Slop is en blijft een onkundige oelewapper die al 10 jaar toestaat hoe het geld in de openhaard geflikkerd wordt.
  Dat ze (in jouw ogen) echte amsterdammers zijn, dat ze ergens anders nog meer hadden kunnen verdienen en hoe het bij andere clubs geregeld is doet helemaal niet ter zake en maakt het er niet minder erg om!
  En zoals zo vaak, ga Ajax nou niet met een beursgenoteerd bedrijf vergelijken, want je vergelijkt McDonalds ook niet met een 3 michelin sterren restaurant, het zijn beide restaurants, maar wel totaal verschillend! Zo zit het verschil tussen Ajax en andere beursgenoteerde bedrijven dus ook! Ze zijn beursgenoteerd, maar 1 op 1 de vergelijking trekken gaat mank!
  En over Coronel, hij wordt altijd als een groot Ajacied beschouwd en dat ie zoveel gedaan heeft voor Ajax, maar ik vraag me werkelijk af waar ik hem dan zo dankbaar voor moet zijn? Diep in m’n hart ben ik helemaal niet zo blij met de ArenA. Je zit te ver van het veld, de akoestiek is helemaal ruk, het veld is jaren ruk geweest (is al beter, maar nog steeds niet top) en dat dak vind ik al helemaal niets! De sfeer tijdens de kampioenswedstrijd was helaas een uitzondering ipv de regel!

 14. @Harry Nak, het is een gladde omdat hij geen f++k heeft gepresteerd en bijvoorbeeld Mario Been er heel smerig uitgewerkt heeft samen met de spelersgroep. Het laatste heeft niets met Ajax te maken maar geeft wel aan dat hij gladder is dan een aal en met alle winden meewaait, als hij er maar voordeel bij heeft. Dit is in ieder geval wel een stukje van de 100 verdampte miljoentjes van de afgelopen jaren.

 15. Heren…waar hebben we het over. Kijk eens wat voetballers verdienen. Dat is pas buitensporig. Wat van de Boog per jaar kreeg dat krijgen voetballers per maand dus…ach zou me er niet zo druk over maken.

 16. Nou nou nou Tedje denk in godsnaam om je hart.De arena is niets minder sfeervol als de watergraafsmeer. Daar kwamen nog niet de helft van de mensen die we nu hebben. Daar zat je als een stelletje gekooide apen achter de tralies.De f side zelf achter een omheining die niet misstaat bij een bajes.We hoeven de heer Coronel helemaal niet dankbaar te zijn maar dat hij een echte Ajax man is daar twijfel ik geen seconde aan.En tenslotte in ben in verscheidene stadions geweest ook met die kolere atletiekbanen er omheen.Sfeer in een stadion word gemaakt door de supporters en zit hem niet in de arena wat je zelf al min of meer bevestigd door het noemen van de kampioens wedstrijd.

 17. ;-)) Ja Tedje.

  Ik ben ook een “kind van De Meer”, maar de Arena is best ok. Past in ieder geval meer bij de statuur van Ajax en het omzet genererend vermogen dat we nodig hebben.

  Voor de rest:
  – Van der Boog weet het verschil tussen liegen, een mening, de waarheid en stom lullen idd niet;
  – Van der Aat doet het volgens mij wel goed (voor een zeiler);
  – Slop moet heel snel terug als junior accountant ergens in een hoekje;
  – Ajax is geen beursgenoteerd bedrijf, maar speelt dat bestuurlijk graag. Het is een voetbalclub met een speelgoed aandeel;
  – Coronel is niet te vertrouwen (maar wel een echte Ajacied);
  – Veel verdienen is niet erg, als je er ook de prestatie naar levert;
  – er zitten nu al 15 jaar een bont scala aan bestuurders die samen een riante 100 miljoen hebben laten verdampen aan…. helemaal niets.

 18. O o wat verlang ik terug naar de familie van Praag. Fouten gemaakt bij het leven maar in hun grote teen meer liefde voor onze club dan die andere publiciteits- geile figuren in hun hele donder.Zo lucht even op .

 19. Yep….. dat was ook het nummer 1 probleem van Uri Coronel, hij wilde een Michael of Jaap van Praag zijn…. jammer, mislukt.

 20. Dit is echt ongelooflijk. Wat een bedragen. Deze mensen moeten zichzelf schamen. Wat voor prestatie moeten ze leveren voor dit soort salarissen ?

  Waarschijnlijk lachen ze elke sloeber vierkant uit die elke dag naïef zijn best doet op zijn werk.

 21. @Harry Nak, AMEN!

 22. Godenzoon en nu lekker oogjes toe en welterusten.

 23. @Harry, neem jij voortaan mijn werk dan even over.