Laatste nieuws
Selectie Ajax voor duel met Barcelona (oktober 20, 2014 8:11 pm)
Sigthorsson blij met doelpunt (oktober 20, 2014 10:04 am)
De Boer: ‘Twee punten verloren’ (oktober 19, 2014 1:16 pm)
Ajax speelt gelijk na matige eerste helft (oktober 18, 2014 10:36 pm)
Wedstrijdpraat: FC Twente – Ajax (oktober 18, 2014 8:38 pm)
De Boer niet beschikbaar voor Oranje (oktober 18, 2014 7:56 am)
De Boer houdt vertrouwen in Sigthorsson (oktober 18, 2014 7:43 am)
Huawei nieuwe sponsor Ajax Cape Town (oktober 17, 2014 2:55 pm)
Selectie Ajax voor duel met FC Twente (oktober 17, 2014 2:17 pm)

Van der Sar kandidaat RvC(meer…)

Share

Comments

comments

8 reacties

 1. van de SAR een goede raad geloof de praatjes van die KALE niet. Die vent kan liegen dat hij zijn eigen leugens zelfs geloof. Neem alleen het advies van Crijff en Co aan. Maar verder moet je allen andere bij Ajax niet geloven want de een voor de andere staat te liegen dat hij barst.

 2. Lijkt me een goede kandidaat. Vindt het wel ongelofelijk achterlijk dat hij voorgedragen zou moeten worden door iemand waar niemand binnen Ajax vertrouwen in heeft gehad en die eruit is gewerkt. Omgekeerde wereld is dit toch. Kies je nu eindelijk voor het beleid van Johan dan moeten er ook mensen worden benoemd door de volgers van dit beleid en niet door iemand die het steeds heeft tegengewerkt op een achterbakse manier. Van mij mogen ze die kale in een ton in de noordzee dumpen. Kan die misselijke kop gewoon niet mer zien.

 3. Maak van de Sar geen commissaris, wacht nog 2 jaar en maak hem dan directeur.

 4. ik ga niet zeggen of hij goed of niet goed is.
  simpelweg omdat ik niet kan beoordelen wat zijn kwaliteiten zijn en of hij een bepaalde opleiding heeft gehad of iets dergelijks.
  ik wacht in spanning af wie er allemaal komen te zitten (zolang van duivenbode ook maar benaderd wordt voor wat dan ook!)

 5. Hij heeft een Ajax-hart, dus is hij al beter dan de vorige lichting. Het kan soms zo simpel zijn!

 6. Ik zou het mooi vinden als Van Der Sar in de RvC Komt

 7. Ik vind het een topper. Is het echter niet slim dat hij eerst te tijd heeft zijn studie af te maken en kennis op te doen. Het oud-spelers idee vind ik op zich top, maar kennis opdoen en intelligente bewijzen dmv een degelijke opleiding lijkt mij ook in de voetbalwereld handig. Erger me een beetje aan de verafgoding van oud-spelers die zogenaamd alles wel even zouden kunnen..

 8. Best wel dubbel. SAR betekend ‘Search and rescue’ en dat is vertaald ‘opsporing en redding’. Oftewel van der Sar mag fouten gaan opsporen en Ajax redden

Laat een reactie achter

Current ye@r *