Laatste nieuws

“Verhuur El Hamdaoui is bespreekbaar”

23 januari 2012
Geen reacties


(meer…)

Share

Comments

comments

15 reacties

 1. Deze speler MOET weg bij Ajax. Het is een goede spits, maar als het niet klikt met de trainer, moet je gewoon op zoek naar een andere club. Nou weet ik niet of hij het nou zou erg vind, maar voor Ajax is dat salaris van hem gewoon weggegooid geld.

 2. Da’s het beste voor iedereen. Hoop echt dat hij ooit tegen de lamp loopt voor zichzelf, of gewoon helemaal tot inkeer komt. Het is gewoon doodzonde dat de voetballer El Hamdaoui wordt vernield door de persoon El Hamdaoui.

 3. Ik hoop zo voor de geniale voetballer El Ham dat hij een kans gaat krijgen elders, dat hij ook die kans pakt. Rehabilitatie! Echt eeuwig zonde vind ik het dat de voetballer niet bij Ajax tot wasdom heeft kunnen komen, een hoop zullen zeggean, roepen “ja maar de persoon…..” allemaal waar maar bij een miljoenen bedrijf als Ajax moet je zo’n knaap daar toch beter in kunnen begeleiden??? Starheid ook van de Boer zijn kant heeft er toe geleid dat deze jongen nu geen kans meer krijgt op het 1e bij Ajax, eeuwig zonde.

  • dit soort mensen zijn niet te begeleiden.
   zo simpel is het, ze denken altijd aan zichzelf…
   geweldige voetballer maar dat was het dan ook, waarom denk je dat hij nu op deze leeftijd nog steeds bij een eredivisie club voetbalt?
   elke topper gaat immers op den duur naar het buitenland maar meneer zit gewoon nog in nederland, komt dat omdat hij niet goed genoeg zou zijn? nee! dat komt gewoon door zijn persoonlijkheid en daardoor heeft hij niet alles uit zijn carrière gehaald… (komt door zijn ego en omdat hij helemaal niet zoveel geeft om het voetbalspelletje, geld is belangrijker voor hem…)

   • Je haalt de woorden uit m’n mond !
    Ik ben het 100% met je eens.
    Zo’n ‘man’ hoort het Ajax shirt ook niet eens te mogen dragen !

  • Zelfs toen er nog niks aan de hand was waren sommige akties van hem al dubieus. Ik herinner een mooie goal (zeker weten) van hem tegen de Graafschap uit een onmogelijke hoek. Heel leuk en aardig, maar een balletje breed naar van der Wiel had een 100% zekere goal opgeleverd. Dan heb ik direkt iets van, dat doe je niet als je een team bent. Hij vloog er nu in, dus hij kwam er mee weg, maar ik denk dat van der Wiel toen al zoiets dacht ‘wat een vreemde aktie’. Schept geen vertrouwen.

 4. Ik mag hopen dat hij verhuurt word, zijn waarde bewijst daar, teveel goals in minder wedstrijden maakt en alle simpele critici hier de mond snoert en na zijn verhuur periode hier weer de spits in duikt. Wat een klase spits is het toch…. Jammer dat het niet botert tussen Mounir en Ajax, ik betreur het echt. En uiteindelijk kunnen we hier allemaal gaan gissen, maar de waarheid is nooit boven tafel gekomen. Is hij nou zo koppig en flamboyant of is Ajax dat.. we zullen het nooit weten. Alleen de sprookjesvertellers hier hebben hun verhaal gedaan.

  Al die berichten dat hij niet meer welkom is in het eerste bevestigd namelijk niet of HIJ koppig is of Ajax.

 5. Met andere woorden, hij wordt niet verhuurd omdat die niet verkocht wil worden.

 6. En nog is ie niet weg… Pfff schiet niet op dit!

 7. @CrazyDJ ben ik niet helemaal met je eens.
  Als je kijkt naar ibrahimovic,suarez.
  Zijn ook vedettes maar zijn ook moeilijke personages.
  Ligt er gewoon net aan welke trainer er voor staat.
  Zulke personages moeten gestreeld worden maar tegelijkertijd
  ook op de fouten gewezen worden.
  Dat is een vak op zich.
  Je kan het Frank de Boer niet echt kwalijk nemen hij is ook net begonnen als hoofd trainer en heeft z’n ervaring nodig.
  Dat gaat nu ten koste van El ham.
  Oké ik was al geen fan van El ham voordat hij hier bij Ajax zou gaan komen.
  Maar hij kan wel heel mooi voetballen en daar is iedere Ajacied denk wel getuige van geweest.
  Heel jammer , maar t lig aan beide kanten niks aan te doen.
  Weggaan is beter voor El ham en Ajax.

 8. Mensen die denken dat El Ham ooit tot inkeer komt hebben een gigantisch bord voor hun hoofd. En een groter positivisme dan de Dalai Lama.

 9. @Banks
  Helemaal met je eens, Mounir zal niet veranderen dus moet ie maar wegwezen!

 10. Hmm, ik juich een vertrek ook wel toe. Maar toch vraag ik me af of Mounir niet nog één kansje had kunnen krijgen. Ik bedoel, we weten allemaal dat een jongen als hij (met zijn culturele achtergrond) een te grote trots heeft om op de de Boer af te stappen en te zeggen: ‘Trainer, sorry. Ik heb me verkeerd opgesteld, geef me nog een kans’. Maar kan Frank niet gewoon zeggen: ‘Mounir, laatste kans.. Als jij je kan gedragen dan mag je laten zien wat je allemaal kan’

 11. @Blazelblazel
  Nee, hij verdient niet nog een kans, die heeft hij al gehad vorig seizoen en toen ging hij alleen voor eigen succes en dribbelde hij liever door 5 verdedigers heen dan dat hij samen met z’n medespelers een aanval opzette. Toen heeft de Boer terecht Siem in de spits gezet en zijn we kampioen geworden!
  Klaar, over en uit, boek dicht, weg wezen, auf wiederschnitzel!

 12. Haha vind het ook wel amuserend dat elke dag van nu al zo’n jaar gaande weer meneer El Hamdaoui nieuws is, en elke dag dezelfde reacties..