Laatste nieuws

Vertonghen: ”Stoppen met half één-wedstrijden”

7 mei 2011
Geen reacties


(meer…)

Share

Comments

comments

11 reacties

 1. Eindbaas!

 2. Van mij mogen de wedstrijden van 12:30 wel doorgaan.

  Alleen moeten dan de wedstrijden komen van clubs die 1x in de week voetballen en niet 2x in de week.

 3. Stoppen!! Want ik kom dan net uit bed.

  • Haha, dat is juist wat ik heerlijk vind. Je komt uit bed, maakt brood en op de bank voetbal kijken. Goddelijk toch?!

 4. Als het nou eerlijk verdeeld zou zijn, zou ik er niet zo’n probleem mee hebben. Voordeel is wel dat je meer wedstrijden kan zien. Het zal ook wel een commercieel besluit zijn die wedstrijden van 12.30 uur.

 5. Ik moet om vijf uur mijn nest uit, en dat vijf dagen per week.
  Dat deze jongens niet goed beseffen in welke bevoorrechte ze verkeren was mij al langer duidelijk

 6. situatie :-)

  waarom kan je niet meer editten hier

 7. @the special one, ja daar heb je wel een punt. Maar volgens mij begin jij ook liever wat later op je werk toch!?

 8. the special one heeft gelijk hoor ik moet ook om 5 uur mijn bed uit om te werken. Ik zou ook wel om half 1 willen beginnen en om 14:15 klaar zijn en het zelfde salaris willen hebben. Het zijn net kleine verwende kinderen die voetballers.
  Laat ze maar eens een dagje ergens anders werken en ze willen elke week wel om 12:30 voetballen

 9. The special one de spijker heel hard op zijn kop.Miljoenen mensen moeten hun koffer uit op een onmogelijk tijdstip.Geen keus je moet je bikken verdienen.En ook een heleboel mensen moeten met hun baan topsport bedrijven.Gewoon die pasta naar binnen proppen Jan wat zou ik er blij mee zijn geweest als dat het enigste was in mijn loopbaan.Basje26 het komt gewoon omdat al die gasten nooit een krantenwijk hebben moeten lopen om hun brommer te kopen.Sterker een tweedehands autootje hebben ze nog nooit van gehoord.Zodra ze mogen rijden staat er een klaat van de sponsor zo een klote mercedes erg he. Ik neem het ze niet kwalijk maar het is wel een stukje opvoeding in je leven waar ze wel wat aan missen en daarom moeilijk kunnen zien hoe bevoorrecht ze zijn.

 10. jullie hebben wel gelijk maar voetballen is niet alleen een wedstrijd he ze moeten ook s’morgens vroeg op staan om te trainen , als wij klaarzijn met werken ga je lekker lang uit op de bank tot een uur of 12 en tv kijken met een lekker hapje, voetballers moeten de volgende dag fit zijn voor hun training of wedstrijd waarbij je meestal niet lang kan blijven liggen tv kijken met een lekker hapje…..