Laatste nieuws

Vijf duels schorsing voor Immers

23 maart 2011
Geen reacties


(meer…)

Share

Comments

comments

15 reacties

 1. Zo da’s een flinke schorsing. Niet dat het onterecht is, maar had ik niet verwacht. Hopelijk leert hij hier van en denkt hij de volgende x even goed na voordat hij wat roept!

 2. mooi, hadden er wat mij betreft nog wel wat meer bij gekunt

 3. Ik had niet verwacht dat het zo veel nog zou worden. maar ik had begrepen dat het 5 wedstrijden met 1 voorwaardelijk dus dan kom je uit op 4 wedstrijden. vind ik toch hoog.Want ik blijf erbij dat Immers doelde op de geuzennaam van Ajax en niet op de bevolkingsgroep. misschien hebben die scheldwoorden na het zingen de doorslag gegeven met de extra zware schorsing want dat sloeg natuurlijk nergens op. maar had het ook niet echt raar gevonden als het evenveel wedstrijden zou zijn geworden dat Jan Vertonghen had gekregen.

 4. Ja lees de eerste regel eens vriend. Staat er ook he. Ik vind ook een erg forse schorsing. Ik gokte op drie. Of het er nou twee, drie of vijf zijn, het zal hem niet veel uitmaken. Hij heeft zijn feest gehad (en terecht) en wij kunnen hopen op 11/12. Het lijkt er wel op dat sinds Suarez de KNVB wel harder aan het optreden is, Twente, PSV, Ajax, ADO.. we hebben nu allemaal een forse schorsing gehad voor een speler.

 5. en terecht als het zo zou zijn. want door fors te schorsen leren ze het wel vanzelf af.

 6. ik denk ook dat hij niet doelde op de bevolkings groep joden, maar dan nog alle joden aan het gas, en we gaan op jodenjacht dat slaat werkelijk nergens op zoiets zeg je gewoon niet ik vind het een goede straf, ik denk ook dat hij er van leert. ik denk ook dat hij het niet expres gezecht heeft, maar dat die fans daar aan het zingen waren en dat hij ook heel blij was en zich helemaal liet gaan en even niet nadacht over wat hij zegt.

 7. Ja hoor,

  Nu worden die tukkers alweer voorgetrokken, hij is volgens mij nu geschorst tegen Twente.

 8. dieffie; nu niet gaan zeuren over dat Twente nu voorgetrokken word. Iedereen op deze site kon zijn bloed wel drinken. Nu word hij geschorst en is het weer niet goed. Trouwens hij mag degene die dit op you tube gezet heeft heel dankbaar zijn. Dat noemen zich ook supporters maar deze figuren benadelen wel de club. Ongeacht welke club het ook is het is levens gevaarlijk om iets te roepen. Zelfs je eigen supporters naaien je zo mooi een oor aan.

 9. Prima, kakkerlak roepen is heel wat anders dan vragen om “Jodenjacht”. En die rare kwiebus die bij Johan Derksen zat en die het allemaal wel goed vond en zo die moeten de omroepen ook 3 maanden buiten de deur houden, die was nog gekker dan immers.

 10. Heeft iemand de link naar dat filmpje nog? Was iets met Immers in de bar ofzo.

 11. Mooi, dat is goed, algenlijk mochten er nog een paar bij

 12. Aan alle mensen hier het filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=hOvzU2KH6Xc

 13. eigenschuld dikke neus

 14. geloof het of niet maar ado speelt niet eens tegen twente of psv tijdens zijn schorsing. Het verbaast me echt…

 15. De 4e wedstrijd van zijn schorsing is ADO-Twente