Laatste nieuws

Vurnon Anita verlengt contract

27 mei 2011
Geen reacties


(meer…)

Share

Comments

comments

8 reacties

 1. Ik weet dat ik misschien een beetje onrealistisch ben en teveel Ajacied, maar ik irriteer me echt aan al die jochies die Ajax als tussenstationnetje. Altijd uitspraken als ‘ik ben nog lang niet uitgeleerd’. In de zin van ik wil hier graag weg maar ben er nog niet aan toe. En dat moet zogenaamd positief klinken.

  Komt bij dat Anita een leuke speler is om op de bank te hebben, maar uitgeleerd bij Ajax zal ie nooit zijn.

 2. ben nog steeds geen fan van hem
  als links back een regelrecht drama
  als middenvelder een stuk beter
  Maar nog steeds niet goed genoeg en gezien zijn lengte een dwerg op het middenveld
  als je hogerop wilt met ajax moet er op het middenveld minstens 1.90 staan en groter
  of ze moeten de kwaliteit van Wesley Sneijder of van de Vaart hebben

 3. @Maik: Ben ‘t met je eens dat ‘nog lang niet uitgeleerd’ niet zo positief klinkt. Maar zo bedoelt hij dat niet, hij heeft alleen de ambitie (zoals bijna iedere speler) om uiteindelijk ooit bij Barca te spelen bijv.
  Maar leuke speler om op de bank te hebben? Dan onderschat je zijn kwaliteiten volgens mij ‘n beetje.

  @xaja32: Als er één positie is op het veld waar lengte niet het belangrijkste is, is dat op het middenveld. Ik weet niet of je weleens naar het buitenland kijkt, maar de beste middenvelders zijn allemaal klein van stuk!

 4. blazel

  dat zijn wel spelers die gewoon de beste van hun club zijn
  bij ajax word regelmatig het middenveld compleet weggeblazen
  Alles wat onder de 1.80 is moet gewoon voetballend een grote meerwaarde zijn
  Bij ajax lopen er een paar onder de 1.75 en zelfs onder de 1.70
  die dat niet zijn
  bijna elk kop duel gaat verloren
  Dus ik vind dat bij ajax de lengte echt wel meespeelt
  er hoeven echt geen 3 van 2 meter te staan
  maar 1 of 2 van 1.90 zou zeker een meerwaarde zijn
  als je europees kijkt word het kleine middenveld weggeblazen

 5. Ben blij dat hij heeft bijgetekend. Hij ontwikkeld zich goed en is heel bruikbaar aangezien hij in de verdediging en op het middenveld kan spelen.

 6. Mooie voetballer die Anita! Hij heeft z’n lengte niet mee, maar dat had Maradonna ook niet! Ik vind dat Anita ‘t goed doet op t middenveld en hij is ook fel. Maar mag wel wat brutaler. Ik ben blij dat die bijgetekend heeft!

 7. *Diego Maradona

 8. Kan iemand mijn echte top middenvelders noemen van 1.90mtr, ik had echt het idee dat xavi en iniesta, wat ik echt de top vind,dat die echt niet zo groot zijn?